Coinomi review - En mobil tegnebog til flere kryptokurver | Danish.Lamareschale.org

Coinomi review - En mobil tegnebog til flere kryptokurver

Coinomi review - En mobil tegnebog til flere kryptokurver

Coinomiis en cryptocurrency tegnebog med udveksling funktionalitet tilgængelig på Android og kommer snart til iOS. Ikke alene er Coinomi sikker, men det er fokuseret på privatlivets fred, og giver næsten øjeblikkelig udveksling mellem en række forskellige cryptocoins. Da installationen er nem og opsætning af tegnebogen tager kun få minutter, det giver krypto-entusiaster en fantastisk måde at opbevare og udveksle cryptocurrency.

Med Coinomi, kan brugerne holde og udveksle Bitcoin, altcoins, og møntefterligninger, uden at skulle beskæftige sig med irriterende KYC regler, da der ikke er registreringsprocessen. Med understøttelse af 278 altcoinsand planer for videreudvikling, Coinomi er en af ​​de mest magtfulde multi-mønt tegnebøger på markedet. Selv om der findes andre multi-mønt tegnebøger, Coinomi giver de største bekvemmelighed, sikkerhed og funktioner, alle for den store pris på gratis.

Coinomi er ikke Open Source

De fleste mennesker, der er interesseret i cryptocurrency give fortrinsret til open source-software, som de burde. Coinomi var en del af open source-software bevægelse, så alle kan gennemgå deres kode. Med peer review, eventuelle skjulte kode, ondsindede moduler, eller udnytter let ville identificeres. Dette sikrer, at brugerne ikke er underlagt nogen skjult malware, der hemmeligt gavner Coinomi eller tredjemand.

Men det lader til, at omkring et år siden Coinomi flyttede deres projekt til at være lukket kilde. Dette er ikke at sige, at deres kode ikke er god eller skadelig, men det betyder, at du ikke får den samme mængde beskyttelse eller gennemsigtighed, som du gør med open source.

Coinomi byder på enestående personlige oplysninger

Den største grund for Coinomi brugerbase fortsætter med at udvide skyldes den forbedrede beskyttelse af personlige oplysninger, de tilbyder med deres service. Da de fleste personer, der ejer cryptocurrency søger efter privatliv først og fremmest skal det være kendt, at Coinomi ikke indsamler personlige oplysninger og det skjuler IP-adressen på sine brugere for at undgå nysgerrige blikke fra at indsamle data om udgifter vaner eller transaktioner.

Kort sagt, er Coinomi ikke give oplysninger om sine brugere til regeringer eller tredjemand, en vigtig overvejelse for næsten alle, der er involveret i cryptocurrency sfære.

Antallet en frygt for alle med en cryptocurrency tegnebog er, om ikke andre, nemt kan få adgang til det. Med Coinomi, personer, der har uautoriseret adgang til en telefon, stadig ikke kunne få adgang til de midler, der er indeholdt i det, som de har brug for en adgangskode for at udføre udvekslinger eller hævninger.

Desuden er brugere forsynet med et password opsving sætning, som de kan bruge til at genåbne deres tegnebog på en anden enhed, hvis de tilfældigvis til at miste deres telefon. Under alle omstændigheder er der ingen svage indgangssteder, hvis en hacker ikke har kodeordet eller password opsving sætning.

Private nøgler gemmes på din mobiltelefon

En anden almindelig spørgsmål har at gøre med private nøgler, mere specifikt, hvor private nøgler gemmes? Ifølge FAQ på Coinomi hjemmeside, private nøgler ophold på en brugers enhed, da dette er en telefon-baseret program, og ikke på Coinomi servere, så hacking Coinomi direkte er en forgæves indsats, der ikke ville beløbe sig til meget.

Coinomi er hvad der er kendt som en HD tegnebog. Det betyder, at når du først sætter det op får du et opsving frø, der vil fungere som din backup. Sørg for at skrive det ned på et sikkert, privat sted.

Hvad sker der hvis jeg mister min telefon - Er mine Mønter Gone?

Telefoner har en tendens til at ende ødelagt, tabt, eller stjålet. Hvis en telefon er stjålet, vil en tyv ikke være i stand til at flytte midler fra en Coinomi tegnebog eller udveksle valutaer, medmindre de har adgangskoden. I enhver situation, kan Coinomi brugerne blot tilføje deres tegnebog til en anden telefon ved hjælp af frø opsving.

Coinomi giver mulighed for næsten øjeblikkelig Exchange

Coinomi er indgået et samarbejde direkte med ShapeShiftso udveksle cryptos hurtigt og på flue er enkel. Overensstemmelse med sandheden, bør enhver, der ikke ønsker at beskæftige sig med de traditionelle børser og de sikkerhedsmæssige risici forbundet med dem overveje at bruge shapeshift. Med shapeshift, udveksle mønter er virkelig så simpelt som tap, tap, gjort (du kan læse vores shapeshift anmeldelsen her). Hertil kommer, at Coinomi ikke opkræve ekstra gebyrer, hvilket gør den til en af ​​de nemmeste og hurtigste måde at udveksle cryptos.

Hvilke mønter og poletter kan udveksles Through The Coinomi App?

Som nævnt før, er 278 cryptocurrencies øjeblikket exchangedon Coinomi. Foruden Bitcoin (SEGWIT, USAF, og BIP148 er understøttet), altcoins, og ether tokenscan også udveksles. Kort sagt, kan næsten enhver mønt eller token blive tilføjet til Coinomi så hold øje med nye tilføjelser på regelmæssig basis.

Coinomi er brugervenlig

Som krypto bliver mere mainstream, brugervenlighed er et must for enhver app søger at udmærke sig i branchen. Coinomi har en smuk grænseflade, der næsten alle vil være i stand til at forstå. Der er kun et par muligheder, ligesom udveksle mønter og tilføje en anden mønt til tegnebogen. Bare klik, klik, og indtast. På det tidspunkt, bør brugere med ethvert niveau af krypto erfaring kunne udveksle ind og ud af mønter uden nogen indsats. Kort sagt, er kommandolinjen beherskelse ikke påkrævet for at kunne bruge Coinomi.

Download af Coinomi App

Coinomiis rådighed for Android-telefon brugere. Apple-brugere bør stay tuned, som iOS-versionen vil være ude snart.

Installation Coinomi er let:

  • Klik på Opret ny Wallet.

  • Brugerne vil nu blive præsenteret for et opsving passphrase. Kopier ned denne pass sætning på et stykke papir, eller bedre endnu, flere stykker papir og gemme dem alle i sikre steder. Del ikke denne opsving sætning med nogen, da dette er hovednøglen til komme ind i Coinomi pung fra enhver Android-enhed. Med denne passphrase, vil nogen være i stand til at få adgang til deres tegnebog, selv om de mister deres telefon.

  • Efter at have reddet password opsving sætning, vil brugerne blive bedt om at bekræfte det.
  • Derefter bliver brugerne bedt om en adgangskode. Som med enhver adgangskode, være sikker på at bruge en bred vifte af tal, bogstaver og symboler, jo længere jo bedre. Mens mange eksperter anbefaler en adgangskode på mindst 8 tegn, endnu længere passwords er langt mere sikre.
  • Dernæst vil brugerne blive bedt om at vælge den cryptocurrenciesthey gerne vil have vist i deres tegnebog.

  •  Efter dette, skal brugerne acceptere en juridisk ansvarsfraskrivelse
  • Det er det!

På dette tidspunkt, kan brugerne frit handle mønter og have fuld adgang til deres tegnebog. Hele processen bogstaveligt tager 3 minutter.

Hvad andre siger om Coinomi?

Ifølge indlæg på Reddit, Coinomi repræsentanter er meget lydhøre, hævder, at de har ”hundreder af tusinder af glade brugere”, og at de ”har eksisteret siden 2014 og ingen af ​​deres telefon-baserede punge er blevet hacket eller på anden måde kompromitteret.” Ifølge til brugere, synes dette at være tilfældet, da der ikke er mange at sige noget negativt om deres tjeneste.

I øjeblikket er Coinomi ikke acceptere fiat valutaer, betalingskort eller kreditkort. Med andre ord, de ikke opfører sig som Coinbase, der giver brugerne mulighed for at komme ind i cryptocurrency rum med Fiat. Dog kan alle understøttede cryptocurrencies sendes og modtages, forenkle ofte kompliceret proces med besiddelse og handel cryptocurrency.

Vigtige Security bekymringer huske på

Som med næsten alle programmer, de vigtigste punkter i fiasko alle bor omkring menneskelige fejl. Da Coinomi app er bygget til sikkerhed, vil eventuelle sikkerhedsproblemer hviler direkte på brugere:

  •  Giv aldrig ud adgangskoden eller inddrivelse frø til nogen.
  • Altid opdatere til den nyeste version af Android, når du bruger Coinomi med henblik på at tilbyde den højeste grad af sikkerhed.
  • Opbevar opsving pass sætning på et sikkert sted med henblik på at kunne få adgang til tegnebogen uanset hvad der sker.

Konklusion - en stor mobil tegnebog valg

Brugeren brugervenlighed af Coinomi tegnebog, kombineret med uovertruffen sikkerhed er en brik i puslespillet, når det kommer til offentlig vedtagelse af Bitcoin og altcoins. Da nye brugere ofte ikke er komfortable handel på typiske udvekslinger med tal hopper rundt på både bede og sælge side, handler gennem shapeshift forenkler processen voldsomt. Enhver, selv avancerede brugere, ville sandsynligvis se fordelen ved at bruge Coinomi tegnebog.

Den eneste bekymring Coinomi er det faktum, at det ikke længere er open source. Men der er mange gode tegnebøger derude, der er ikke open source så godt (f.eks Exodusand Jaxx).

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt

Post Tacocoin

Begyndervejledning til de bedste VPN-tjenester i 2016

Post Tacocoin

Jaxx Wallet review - En Allround Bitcoin Wallet

Post Tacocoin

Xcoins review - er det en legitim måde at købe bitcoins på?

Post Tacocoin

De bedste Bitcoin Ad Networks gennemgået

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining review - Det er ikke så rentabelt som du tror

Post Tacocoin

AvaTrade Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund anmeldelse: Investering i Bitcoin, Ethereum og meget mere

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Uforlignelige, 100% rigtige data

Post Tacocoin

Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber

Post Tacocoin

Coinmama mod Coinbase - købe $ 150 værd af Bitcoin med mit kreditkort