2017s bedste Bitcoin-tegnebøger til din Android-mobilenhed gennemgået | Danish.Lamareschale.org

2017s bedste Bitcoin-tegnebøger til din Android-mobilenhed gennemgået

2017s bedste Bitcoin-tegnebøger til din Android-mobilenhed gennemgået

Hvis du ønsker at gemme dine første Bitcoins og du ejer en Android mobil enhed dette indlæg er for dig. Men før jeg gennemgå de bedste Android Bitcoin tegnebøger derude Jeg vil bare give dig en advarsel.

Mobile tegnebøger (Android eller iOS) er den mindst sikre form for Bitcoin tegnebøger. Dette skyldes primært det faktum, at mobile enheder tendens til at få stjålet, tabt og nedbryde. Hvis du holder dine Bitcoins i en mobil tegnebog, betyder det, at den private nøgle er gemt på enheden, og derfor, hvis enheden er ødelagt eller stjålet, kan du ikke få adgang til dine mønter.

Når det er sagt, du altid kan oprette en sikkerhedskopi for din tegnebog ved at bruge 12-24 ord frø sætning vist til dig, når du først installere tegnebog. Det er derfor, det er vigtigt at holde dette frø sætning på et sikkert sted og ud af andres rækkevidde, men din egen.

Hvis du er helt ny til Bitcoin se denne video om Bitcoin tegnebøger, vil det sandsynligvis svare på en masse spørgsmål, du allerede har:

Og nu til de tegnebog anmeldelser...

# 1 - Coinbase- Coinbase IKKE en Bitcoin tegnebog

Normalt, når folk tænker over Bitcoin tegnebøger de mener om Coinbase. Men Coinbase er ikke en Bitcoin tegnebog. Det er faktisk en udveksling, der lader dig holde Bitcoins. I en blog postwritten af ​​Coinbase CEO Brian Armstrong, han hedder

Vil du se Coinbase mærke skiftet fra at være en hybrid tegnebog / udveksling til at fokusere på rent at være en detail og institutionel udveksling

Så mens Coinbase er stadig et billigt sted at få Bitcoins, skal du ikke betragter det som en mobil tegnebog. Coinbase giver dig ikke adgang til dine egne private nøgler eller privatlivets fred, som vi har dækket i vores gennemgang.

Den virkelige # 1 - mycelium Android Bitcoin tegnebog

Myceliumet en populær mobil app tegnebog, der er udstyret med et væld af avancerede privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner. Ja, tegnebogen kan være en smule kompliceret for newbie brugere, men det er stadig en af ​​de sikreste og hurtigste på markedet. Som en open source-software program, er Myceliet konstant at blive opgraderet.

Tegnebogen har ikke kan tilgås et web eller desktop-interface betyder mønter kun gennem din mobiltelefon tegnebog. Den gode nyhed er, at du kan bruge Mycelium sammen med en hardware tegnebog for at få maksimal sikkerhed for dine mønter.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin tegnebog

BreadWalletis formentlig en af ​​de enkleste Bitcoin Android tegnebøger rundt. Kildekoden til Breadwallet er åben, og der er kun meget grundlæggende ”send” og ”modtage” indstillinger fremhævede i tegnebogen.

Dette vil være meget let for folk at vænne sig til på den ene side, men på den anden side efterlader tegnebogen udsat uden nogen avanceret beskyttelse på plads. BreadWallet har en mobil version kun til Android og iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin tegnebog

Copayis en open source multisig tegnebog lavet af Bitpay. Multisig, står for multisignature, og det betyder, at tegnebogen kræver en vis mængde af mennesker til at godkende en transaktion, før den udføres. Lidt ligesom en delt tegnebog (du kan

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

The Best Bitcoin Mining Pools (Top 5 anmeldt)

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor gennemgået - er det så sikkert?

Post Tacocoin

Bitfinex anmeldelse: Verdens største udveksling efter volumen

Post Tacocoin

TREZOR mod LEDGER - Hands On Hardware Wallets review

Post Tacocoin

CryptoSteel review (brændt det ned, løb over det og smadret det til jorden)

Post Tacocoin

Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt

Post Tacocoin

Her er vinderne til 2018s bedste Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

BitPanda review - køb Bitcoin med Skrill, SEPA eller et kreditkort

Post Tacocoin

Begyndervejledning til de bedste VPN-tjenester i 2016

Post Tacocoin

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

December ICO analyse - NAGA revision

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) anmeldelse - Hvordan en fidus går bust