Bitcoin Trader review - Er der en 20% månedlig ROI mulig? | Danish.Lamareschale.org

Bitcoin Trader review - Er der en 20% månedlig ROI mulig?

Bitcoin Trader review - Er der en 20% månedlig ROI mulig?

VIGTIG OPDATERING!

I oktober 12th Bitcoin-Trader synes at være ude af drift. Vi er ikke sikker på, hvad det betyder, men anbefaler, at ingen midler deponeres til dem. Som anført i dette indlæg orognialy - det er en høj risiko-program. Hvis du allerede har investeret med dem, vi råde dig til at forsøge at hæve. På lader til, at i det øjeblik, det er temmelig svært at få fond ud fra BT - opdateringer kan findes på Bitcoin snak.

Som 16th oktober Bitcoin Trader er officielt ude af business

Lige fik følgende e-mail i min indbakke, min dybeste medfølelse med alle, der har lidt taber fra denne uagtsom forretning. Jeg personligt tror ikke, hvad der er skrevet i denne e-mail og tror det hele til at have bare været et fupnummer.

Om en måned siden vi har talt om, hvordan man kan drage fordel af Bitcoin investeringer. Vi har dækket et program kaldet BTCJamwhich lader dig låne Bitcoins til fremmede og få en månedlig udbetaling - generere en ÅOP (årlige omkostninger i procent) på næsten 20%. Jeg er glad for at sige, at mit eksperiment med dette program har stået godt og jeg får min månedlige udbetalinger som planlagt.

Er det muligt at lave en 20% MPR (Månedlig procent)?

En af de andre ting, jeg har diskuteret i mine tidligere indlæg var HYIP - High Yield Investment Programs. Disse programmer er hvad der er kendt som en Ponzi ordningen. De betaler ud massive rentesatser og deres risiko er meget højere. De fleste af de gange, disse programmer er plain ud svindel. Det program, vi vil diskutere i dag synes at have mange egenskaber for en HYIP, men jeg var ikke overbevist om, at det rent faktisk er, så jeg besluttede at tage et dybere kig.

Bitcoin Trader synes at være udbetale i næsten otte måneder

Hovedidéen i Bitcoin Traderis at du køber aktier i enten en minedrift pulje eller en handel pulje og få betalt ud i forhold til antallet af aktier, du ejer. Så det er ligesom du investerer i virksomheden og til gengæld få fremtidige overskud, at selskabet vil gøre gennem handel eller minedrift. Det hele lød temmelig lyssky for mig, især efter min erfaring med MyDailyCoinso besluttede jeg at prøve det af for mig selv.

Det er vigtigt at bemærke, at jeg først blev introduceret til Bitcoin Trader af Haroun Kola også kendt som Bitocin Baba. Haroun erklærede, at han har arbejdet med Bitcoin Trader siden februar 2014, og at han har modtaget udbetalinger fra dem på regelmæssig basis.

I de sidste 9 dage har jeg lavet 7,9% på min investering

Jeg har testet ud Bitcoin Traderwith en lille mængde af kontanter, så jeg ikke vil bekymre sig for meget, hvis det er et fupnummer. Jeg købte nogle aktiehandel og ventede på at se, hvad der sker. Det er virkelig ligegyldigt som deler du køber, handel eller minedrift, da ideen er den samme - du investerer en vis mængde penge og få en precent af dette beløb til gengæld.

Efter 9 dage jeg er glad for at sige, at jeg har lavet en 7,9% ROI (afkast af investeringer), som sandsynligvis vil komme til omkring en 16% ROI i slutningen af ​​måneden. Bitcoin Trader også sende deres daglige resultater på hjemmesiden, så alle kan se. Dette er ret cool, da der er ikke en masse steder derude, der vil give dig sådan en rente, men tingene er ikke altid som de ser ud til jeg besluttede at undersøge lidt længere...

BitcoinTalk brugere er delt i deres udtalelser om Bitcoin Trader

En af de mest pålidelige kilder til information om næsten alt i Bitcoin verden er BitcoinTalk - den største og ældste Bitcoin forum. Jeg fandt en threaddiscussing Bitcoin Trader, som startede ud på December 2013 og er løbende opdatering indtil i dag. Da tråden har over 1300 kommentarer her er højdepunktet:

  • Ingen hævder, at han ikke har fået betalt af Bitcoin Trader.
  • De fleste skeptikere har ikke prøvet programmet selv.
  • Ejerne af Bitcoin Trader er for det meste anonyme (navne er afsløret, men intet, der kan linke til en faktisk person).
  • Ingen er at regulere eller revision af den virksomhed, der lader døren stå åben for en Ponzi ordningen.
  • Bitcoin Trader bruger betaling processor, som er kendt for at blive accepteret af hyips - intet, der kan oplades igen.

Så er Bitcoin Trader en god investering?

En af de ting der skuffede mig om Bitcoin Traderis, at det ikke faktisk betale dig ud i Bitcoins. Betyder, at du kun bruger Bitcoins for at indbetale penge og værdien er straks konverteret til USD. Det er en skam efter min mening, da jeg gerne vil finde en måde at dyrke mine Bitcoins, da ellers de bare lægger rundt. Det er derfor, BTCJam er bedre egnet til et sådant formål (men udbyttet er lavere).

For at opsummere jeg tror Bitcoin Trader er en levedygtig investeringsmulighed i øjeblikket, men jeg ville være meget forsigtig, når du bruger det, hvilket betyder:

  1. Jeg vil ikke investere noget beløb, jeg har ikke råd til at tabe.
  2. Jeg ville trække mit overskud på en ugentlig basis og ikke efterlade dem på Bitcoin Trader.

Jeg tror Bitcoin Trader har ikke nødvendigvis vist sig at være en HYIP (endnu), og du kan faktisk fortjeneste fra hvis du spiller du kort rigtigt. Vær opmærksom på, at jeg ikke er en finansiel ekspert og alt, hvad jeg skriver på denne blog er min egen mening - så du tager det med et gran salt og på egen risiko. Held og lykke!

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Xapo anmeldelse: 3 ting du behøver at vide om

Post Tacocoin

Bedste Ethereum Wallet (2018 Update) - 5 muligheder gennemgået

Post Tacocoin

EToro Cryptofund anmeldelse: Investering i Bitcoin, Ethereum og meget mere

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetkort Sammenlignet og gennemgået (2018)

Post Tacocoin

EToro Bitcoin Trading review

Post Tacocoin

Bitfinex anmeldelse: Verdens største udveksling efter volumen

Post Tacocoin

Coinbase misbruger sine henvisningsprogram deltagere?

Post Tacocoin

Begyndervejledning til de bedste VPN-tjenester i 2016

Post Tacocoin

TREZOR mod LEDGER - Hands On Hardware Wallets review

Post Tacocoin

BitMEX review - Er det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Post Tacocoin

Min BTCJam Investment Just Went Bust