Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner | Danish.Lamareschale.org

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

En af de mere interessante udstyr fremstillet Bitmain (den førende Bitcoin minedrift hardwaresupplier dag) er den Antrouter R1. Produktet har 2 hovedfunktioner:

  1. Det er bare din daglige internet-router - dreje internet via kabel i trådløs adgang.
  2. Det er en Bitcoin minearbejder, der giver mulighed for at konkurrere om chancen for minedrift Bitcoins.

Enheden kan også bruges som en højhastigheds USB-oplader - Brug et USB-kabel, skal du slutte din mobile enhed til R1 for at oplade den. Android-telefoner, iPhones og tabletter understøttes.

Men før du gaffel over $ 39 til Bitmain (forsendelse ikke inkluderet) og starte minedrift Bitcoins, er det vigtigt at forstå, hvor slank dine chancer er til rent faktisk at mine Bitcoins med Antrouter. Lad os starte ud med de tekniske specifikationer:

Frontpanel Connect Ethernet-kabel og log ind i styringssystemet.
Bitcoin Mining tilstand AntPool Solo-tilstand (Tvungen)

Som du kan se den Antrouter har et hash på 5.5GH / s. Bare til sammenligning, den mest effektive minearbejder i dag, der sandsynligvis vil bryde selv inden for 12 måneder, den Antminer S9, har en hash på 14 TH / s. Der er mere end 2500 gange mere end den Antrouter R1.

Desuden, når du minedrift med Antrouter du laver det, der hedder "Solo Mining" - det betyder, at du ikke deltage i en pulje af minearbejder og få belønnet for din del af arbejdet. Hvis det var tilfældet, du ville gøre omkring 10 cent hver måned, siden du ikke bidrager så meget (beregnet via vores Bitcoin minedrift beregnet).

I stedet er du forsøger at udvinde på egen hånd, forsøger at løse en ultra kompleks matematisk problem med en meget svag computer. Der er en lille chance for, at du vil lykkes at gøre dette, og bliver belønnet 12,5 Bitcoins, men det er endnu mindre end chancen for at vinde i lotteriet.

Når alt dette er sagt, tror jeg stadig konceptet er tiltalende. Jeg mener, det koster ikke meget at købe denne enhed, er det stadig har sin egen primære funktion som en router, og bare forestille sig, hvad en historie, du vil have, hvis du rent faktisk lykkes at mine Bitcoins med det ved sheer held.

Opsætning af Antrouter R1 tager lidt konfiguration første gang omkring. Men denne vejledning er temmelig thouroughand vil få dig igennem det nemt. Den Antrouter R1 er ikke et nyt produkt, det blev først introduceret på markedet i slutningen af ​​2015 (se den originale Bitcointalk tråd her). Mens du browser gennem brugeranmeldelser fandt jeg, at de to vigtigste klager brugere har haft, er:

  • Forsendelsesomkostninger gør dette produkt meget dyrere end den angivne pris. Når kontaktet, Bitmain tilkendegiver, at de har en ny forsendelsesmetode (4PX), der reducerer omkostningerne ved forsendelse med mere end 70% til visse lande i forhold til almindelige udtrykkelige shippingruter. Den Antrouter R1 sælges også på Newegg.com til en pris på $ 49 og shipping det fra USA. Denne pris er kun $ 10 ovenfor prisen på hjemmesiden, som ikke omfatter den internationale skibsfart omkostninger.
  • Nogle brugere, der har købt produktet på Amazon hævder at have modtaget en defekt vare. Men de fleste anmeldelser er positive.

Dommen - er Antrouter R1 værd at bruge penge?

Hvis du ønsker at få dine penge værd at holde sig væk fra denne enhed. Det vil bare koste mere end et enkelt netværk router og chancer er det vil aldrig bringe i nogen fortjeneste. Men hvis du føler dig heldig og ønsker at købe en billig levetid lotteriseddel til Bitcoin minedrift tombola dette synes som en god idé. Personligt tror jeg ideen er ret cool, selvom det ikke ender minedrift nogen mønter...

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

The Best Bitcoin Mining Pools (Top 5 anmeldt)

Post Tacocoin

Web Mining - tjene penge på dit websted gennem brugerbrowsere

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 anmeldelse - ikke sikker på, det er værd at dine penge

Post Tacocoin

Fra TREZOR til LastPASS: Best Password Managers 2017 review

Post Tacocoin

GDAX anmeldelse - Coinbases Advanced Exchange, hvor godt er det?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Er det det værd?

Post Tacocoin

Electrum Wallet gennemgået: Personlige og Reddit anmeldelser

Post Tacocoin

Changelly mod ShapeShift - The Instant Cryptocurrency udvekslinger

Post Tacocoin

Xcoins review - er det en legitim måde at købe bitcoins på?

Post Tacocoin

Bedste Ethereum Wallet (2018 Update) - 5 muligheder gennemgået

Post Tacocoin

TREZOR mod LEDGER - Hands On Hardware Wallets review

Post Tacocoin

KeepKey mod TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review