Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber | Danish.Lamareschale.org

Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber

Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber

Med den stadigt stigende vanskeligheder med at mine Bitcoins det bliver sværere og sværere at faktisk gøre en fortjeneste som en Bitcoin minearbejder. Men ikke så længe siden den mest kraftfulde og effektive minearbejder til dato blev introduceret - Den Antminer s9.

Den Antminer s9 synes at være at kun Bitcoin minearbejder stadig i stand til at skabe en noget positivt investeringsafkast i dagens miljø. Mange anmeldelser rose produktet, mens andre har deres tvivl. Så jeg besluttede at opsummere alle de fordele og ulemper i en simpel gennemgang - her er det, før du...

6 ting du skal vide, før de køber en Antminer s9

1. Antminer S9 den mest kraftfulde minearbejder findes på markedet

Den Antminer s9 har en hash på 12.93TH / s - + 7% (og ikke 14 TH / r som annonceret undertiden), hvilket betyder, at det kan generere omkring 0,5 Bitcoins hver måned. Dette er naturligvis kun indtægter og ikke tager hensyn til den elektricitet, minedrift pool gebyrer, eller hardware udgifter. Jeg løb numrene mod 3 forskellige Bitcoin minedrift calculatorsand de alle viser samme resultat. Omkring $ 330 om måneden af ​​ren indtægter (på dagens kurs svarer det omkring 0,5 BTC).

Den Antminer S9 er også den mest effektive minearbejder på markedet. Det betyder, at det spilder den mindste mængde af energi end alle andre minearbejdere derude. Hvis du tilføjer højde el-omkostninger samt vil du generere en lidt mindre end det - omkring 0.33BTC.

2. Antminer S9 er den dyreste minearbejder på markedet

Prisen for Antmier s9 varierer meget. På Bitmain hjemmeside kan du købe det for $ 2400. På Amazon kan du finde det for så lidt som $ 2700 og på eBayyou kan få det til så lidt som $ 2000 (så det er nok det bedste sted at lede).

Dette er den dyreste minearbejder på markedet i dag, fordi dens overlegne minedrift evner. For at bryde selv med din investering skal du mine for omkring 10 måned under hensyntagen til en gennemsnitlig el omkostning på $ 0,1 / KW. 10 måneder er lang tid i Bitcoin universet og meget kan ændre sig - minedrift vanskelighed kan stige, valutakurs vil svinge og alle disse gør det svært at forudsige, hvor lang tid vil det faktisk tage at bryde selv i denne investering.

3. Du har brug for en ekstra PSU for at køre Antminer s9

Den Antminer s9 kan ikke bare sættes i væggen, den har brug for en PSU (strømforsyning). Så når du køber en Antminer huske på, at du bliver nødt til at bruge og yderligere $ 150 på en PSU. Bitmain (Antminer producenten) anbefaler at bruge APW3-12-1600-B2, der kan findes på deres hjemmeside, på Amazon eller på eBayat forskellige prispunkter så godt.

Sådan indstiller minearbejder op med strømforsyningen (mærke hvor højt minearbejder får, når du betjener det):

Hvis du ejer en PSU af en gammel Bitcoin minearbejder du måske være i stand til at bruge det så godt. For eksempel bør EVGA SuperNOVA 1300 Watt GPU PSU også arbejde med denne minearbejder. Men hvis du ikke allerede ejer en kompatibel PSU vil det sandsynligvis være bedst at bare købe APW3-12-1600-B2 og føje den til din oprindelige investering omkostninger. Det vil sandsynligvis ikke koste meget mere end nogen anden gammel PSU du kan finde.

4. Du kan overveje at få en flok S7s i stedet for én Antminer S9

Eftersom de fleste nok vil haste til at købe den nye Antminer S9 kan du overveje at få den ældre model (Antminer S7) til en nedsat pris på grund af lavere efterspørgsel. Den Antminer S7 har omkring 33% af den hash-effekt af S9 (det kører på 4,73 TH / s), men hvis du køber 3 brugte dem vil det sandsynligvis koste mindre. Her er hvad en erfaren minearbejder havde at sige om Antminer S9:

Mit samlede vurdering er en 3,5, da disse ikke fortjener en 4. Disse er store minearbejdere, der kan erstatte omkring 3 s7s. Men den minearbejder bliver alt for varmt i løbet af de s7s. Jeg kan sagtens køre min 5 s7s i min garage i Florida på 55% (som jeg er nødt til, fordi nogen højere, og de gør en kraftig vrinsken støj), mens disse holdes på 100% og stadig få for varmt. Jeg kan nemt holde disse på 100% uden vrinsken støj problem og er mere stille end S7. Hvis du ønsker at bruge s9s så de bliver nødt til at være i en langt bedre kontrolleret miljø (som jeg bliver nødt til at komme op med), hvis du ønsker at holde disse varede længere.

Hvis du går ned denne vej selvom det er vigtigt at genberegne lønsomhed som Antminer S7 er mindre strøm effektiv end S9. Her er en komplet sammenligning af Bitcoin minedrift hardware til rådighed.

5. Ikke alle Antminer s9s er skabt lige

Bitmain leverer deres Bitcoin minearbejdere i partier. Hver batch er anderledes end den anden og har en anden hash sats også. Så det er ekstremt muligt, at du vil finde dig selv at købe en Antminer s9, der har en hash på kun 11,85 TH / s og ikke 12,93 TH / s. Derfor er det vigtigt at kende specifikationerne for den nøjagtige minearbejder, du leder ind, før de køber det.

For eksempel er den aktuelle parti Antminer s9s tilgængelig fra Bitmain er kun 11.85TH / s, bliver de mere kraftfulde modeller udsolgt. Men på eBayyou kan stadig finde mennesker, der sælger den ældre mere kraftfulde model. Husk, at det 11.85TH / s modeller også er prissat lavere end deres storebror, så det er ikke ligesom du få rippet eller noget ved at købe denne model.

Bottom line - sørg for at kende den nøjagtige specifikationer af minearbejder du køber. På denne måde vil du vide at beregne den nøjagtige investeringsafkast, og når du vil bryde selv.

6. Du får en 90 dages garanti på din minearbejder (hvis købt fra Bitmain)

Bitmain forsyne deres kunder med en 90 dages garanti, men at garantien kommer med begrænsninger. For eksempel vil garantien ikke være gyldig, hvis du overclocke minearbejder (kører det ved en højere hastighed end det er designet til at køre). Også, hvis du bruger en forkert strømforsyning eller generere miljøskader på din minearbejder vil du ikke være berettiget til en garanti (f.eks lynnedslag, korrosion på grund af vådt miljø). Nogle eBay sælgere vil også forsyne dig med en garanti, så sørg for at læse detaljerne på hver notering forsigtig.

Bottom line - er Antminer S9 værd?

Hvis du er interesseret i at komme ind Bitcoin minedrift så Antminer S9 er sandsynligvis den eneste logiske løsning. Men svaret på spørgsmålet "er det Antminer S9 værd?" er helt personlig. Det afhænger af mange faktorer såsom:

  • Hvor mange penge du har til rådighed til at bruge på Bitcoin minedrift
  • Hvor du bor (dvs. El-omkostninger, afkøling omkostninger)
  • Hvor meget tror du, Bitcoin værdi vil stige i fremtiden

Der er også altid spørgsmålet om stigende sværhedsgrad, og hvor meget tid vil passere indtil Antminer S9 bliver forældet (normalt dette sker inden for 8-12 måneder). Hvis du har flere spørgsmål om Antminer kan du altid trække på hjælp fra andre Bitcoiners på den officielle tråd på Bitcointalk. Glad minedrift!

Klik her for at finde de bedste tilbud på Antminer s9

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

BTC Robot review - er det en fidus? Reelle resultater fra bitcointalk brugere

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining review - Det er ikke så rentabelt som du tror

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 anmeldelse - ikke sikker på, det er værd at dine penge

Post Tacocoin

GDAX anmeldelse - Coinbases Advanced Exchange, hvor godt er det?

Post Tacocoin

KeepKey mod TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Bitcoin mod Ethereum: Cryptocurrency Sammenligning

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot review - Uforlignelige, 100% rigtige data

Post Tacocoin

Bitconnect anmeldelse: Er det Legit?

Post Tacocoin

Jaxx Wallet review - En Allround Bitcoin Wallet

Post Tacocoin

Electrum Wallet gennemgået: Personlige og Reddit anmeldelser

Post Tacocoin

2017s bedste Bitcoin-tegnebøger til din Android-mobilenhed gennemgået

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet anmeldelse - Det er faktisk en cool tegnebog