Den bedste Litecoin minedrift hardware - Antminer L3 Scrypt Miner anmeldelse | Danish.Lamareschale.org

Den bedste Litecoin minedrift hardware - Antminer L3 Scrypt Miner anmeldelse

Den bedste Litecoin minedrift hardware - Antminer L3 Scrypt Miner anmeldelse

Bitmain er (i) berømte i Bitcoin verden, ikke kun for at producere de hurtigste tilgængelige ASIC minearbejdere, men for deres AsicBoostand Antbleedscandals. Med den kraftfulde L3 Scrypt minearbejder, har Bitmain udvidet til litecoin minedrift. Igen, deres produkter leverer den mest hash til dine kontanter... Men som L3 hurtigt blev udsolgt på Bitmain butik, bør du prøve at købe det andre steder eller vælge i stedet for Bitmain forbedrede model, L3 +?


En sjælden L3, der sælges på eBay. Bemærk den enkelt-fan design og udsatte brædder. Den vejer 2,5 kg.

Begge L3 typer anvender de samme BM1485 chips; kun deres antal er forskellig. Den Antminer L3 + er hovedsagelig en L3 med dobbelte hash sats og det dobbelte af strømforbrug. Ikke desto mindre træffes beslutning om den rigtige model og købe fra højre sælgeren er stadig en temmelig hård opkald!

Hvis du er interesseret i alvorlig Scrypt minedrift, denne anmeldelse til formål at give dig nok information til at komme til en informeret beslutning mellem de forskellige L3 (+) muligheder.


Den dual-fan L3 + ser virkelig ligner den SHA256 minedrift S9 men er ca. 1 kg tungere.

5 vigtige ting du bør vide før du vælger en L3

Den Antminer L3 har en konkurrencemæssig Hashrate

Den L3 s hashrate er en imponerende ~ 255 MH / s. Denne hastighed overgået af ~ 504 MH / s af L3 + og ~ 280 MH / s fra A4 Dominator af Innosilicon.

Rå hashrate fortæller ikke hele historien dog. Uanset om du går efter en L3 eller L3 +, har du en større effektivitet i forhold til andre minearbejdere, ligesom A4, KNC Titan eller eventuelle resterende GPU minearbejdere. Som et resultat, bør du foretage betydelige overskud - i det mindste indtil L3 modeller bliver udbredt... Selvfølgelig rentabilitet afhænger også af få L3 til en god pris!

Ifølge minedrift lommeregner på litecoin aktuelle pris og besvær og under forudsætning af en baseline 10c per kWh for el-omkostninger, vil en L3 producere: 3.5 LTC, værdi af $ 165, per uge!

I et år, kunne L3 gøre så mange som 183 LTC, eller $ 8641 - selv om det er usandsynligt at opnå sådanne afkast, som litecoin har svært helt sikkert vil stige, efterhånden som flere af disse produkter ramte markedet.

Den Antminer L3 Forbruger Lille Electricity

Arbejde fra ovenstående beregninger, bør Antminer L3'smodest 400W strømforbrug det beløbe sig til kun 10% af dit overskud - $ 16.80 over en uge og $ 876 i løbet af et år.

Sammenligning af L3 til A4 Dominator, er det klart, at L3 er næsten dobbelt så effektiv. Ud fra følgende betragtninger A4 brænder omkring ~ 1000W at opnå 280MH / s, L3 formår at få næsten den samme hashrate fra kun ~ 400W. Over tid vil L3 er større effektivitet (1,6 J / MH) resultere i en stadig stigende overskud forskellen.

Ifølge litecoin skaberen, Charlie Lee, L3 er 2,5 x gange så effektive som A4:

Den L3 + forbruger omkring 800W at få ~ 500 MH / s; fordoble strømmen til dobbelt hashrate. Det betyder, at med hensyn til ren effektivitet, er der meget lidt at vælge mellem en L3 og L3 +.

Bemærk: L3 gør notcome med en PSU. Det anbefales, at du bruger en god, elektrisk effektiv strømforsyning (PSU) for at køre en L3. Den PSU skal have og fem 6-bens stik og burde have masser af ledig kapacitet; mellem 600 W til 750W anbefales. Effektivitet afhænger også af PSU ydeevne.

Antminer L3S er Light

En vægt på kun 2,5 kg (eller 3 kg, herunder dets emballage), L3 er meget lettere end den A4 Dominator, som vejer en heftig 9,2 kg. L3 + er også temmelig chunky, der vejer 6,5 kg (emballage inkluderet).

Den L3 vinder absolut her, som dets letvægtsdesign holder forsendelsesomkostninger ned og giver også mulighed for en mere sikker stabling / reoler af flere minearbejdere.

Antminer L3S er relativt stille

L3 single-fan design giver et minimum af 60dB, mens dual-fan L3 + udsender fra 75 dB til 95 dB, afhængigt af den omgivende temperatur.

Den L3 er ikke whispery nok til at køre i dit soveværelse, men det bør ikke holde naboerne vågne enten.

Den Antminer L3 er meget kompakt

Den L3 dimensioner er en beskeden 23 cm med 13,5 cm med 16 cm. Dette kan måle sig med den lidt større A4 Dominator, som er 28 cm gange 26 cm gange 13 cm. L3 + er den største langt, måler 35 cm x 13 cm x 19 cm.

Antminer L3sare knappe og derfor ofte dyre

For dem, der ikke forudbestille Antminer L3from Bitmain i optakten til sin oprindelige udgivelse, er det nu kun tilgængelig på sekundære markeder, såsom eBay, Amazon, AliExpress eller dedikeret krypto minedrift distributør sites.

Flere tilbud, især fra online-markeder, vil absolut gouge du på pris, opladning godt stykke over Bitmain oprindelige pris på L3. Især hvis du køber fra en ny, ukendt krypto minearbejder websted, sikre, at du kun ordre fra en anerkendt leverandør Adskillige scam sites har oprettet i fortiden, lovende - men aldrig at levere - Scrypt ASICs.

Som den næste batch af L3 + køkkenaffald sælge for lige under $ 2000, ville det ikke give mening at betale meget mere end $ 1000 for en L3, givet deres relative magt. Men som L3 kan blive forsinket, og vil sandsynligvis tage uger at sende, kan det være fornuftigt at betale så højt som $ 1500... Dette er især tilfældet, hvis du er sikker på hurtig levering og kan få en garanti kan sammenlignes med Bitmain oprindelige 180 dage (dette gælder også for kommende L3 + enheder).

Som for pre-bestilling L3 +, bør det være temmelig sikkert. Mens krypto minedrift hardware forudbestillinger er notorisk risikable, har Bitmain altid holdt deres del af aftalen hidtil.

Kør tallene og vurdere de risici, før du foretager en beslutning om køb!

Er Antminer L3 værd at investeringen?

Den Antminer L3 en meget solid all-round performer, med nogle konkrete størrelse, vægt og støj fordele i forhold til L3 +. Med hensyn til effektivitet, er det næsten identisk med den L3 +. Som den aldrende A4 Dominator er overgået på de fleste fronter, vil dit valg af en ASIC Scrypt minearbejder komme ned til enten L3 eller L3 +. Pris og tilgængelighed vil sandsynligvis være de bedste determinanter.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversielle problem du skal være opmærksom på

Post Tacocoin

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber

Post Tacocoin

Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Post Tacocoin

Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt

Post Tacocoin

Hvad er Zen-protokollen? Novembers ICO analyse

Post Tacocoin

Bitcoin Miner review: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Er det det værd?

Post Tacocoin

BTCJam gennemgået - Min personlige erfaring og Reddit brugeranmeldelser

Post Tacocoin

Coinbase mod Btc-e mod BitStamp - Hvor skal du købe Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitcoin Trader review - Er der en 20% månedlig ROI mulig?

Post Tacocoin

Ledger Wallet gennemgået af 80 Reddit brugere (Ingen kampagnekode)

Post Tacocoin

Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om