Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse | Danish.Lamareschale.org

Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Evan Duffield, skaberen af ​​Dash (tidligere kendt som Darkcoin, og XCoin før det) statedthat Dash X11 proof-of-arbejde-algoritme skulle gengive Bitcoin udvikling minedrift kurve. Dens kontroversielle 32% premine scamaside har Dash minedrift faktisk skred gennem de velkendte faser fastlagt af Bitcoin: CPU minedrift, GPU minedrift, og nu ASIC minedrift.

Den Antminer D3 fra Bitmainis det i øjeblikket den mest effektive ASIC minearbejder til Dash. D3 første produktion køre begyndte handlen i midten af ​​2017 og hurtigt udsolgt, da det tilbød en stor præstation fordel i forhold til konkurrerende ASIC og GPU minearbejdere.

Som med Bitcoin og litecoin ASICs, Bitmain var ikke først på markedet med et Dash minearbejder; at ære tilhører iBeLink DM384M, som blev udgivet i 1Q16. Men som med Bitcoin og litecoin ASICs, Bitmain produkt tilbyder peak elvirkningsgrad. Duffield hensigt at spejle Bitcoin minedrift progression var bestemt opfyldt!

Den Antminer D3 s Hashrate Sammenlignet

D3 opnår en imponerende hashrate på 15 GH / s, mens forbrugende 1200W el. Det realiserer en virkningsgrad på 1,6 J / MH. Dette står i kontrast meget positivt med den iBeLink DM384M, som kun producerer 384 MH / s. For at sætte dette i perspektiv, D3 får næsten 40 gange den hashrate kun omkring 1,7 gange strømforbruget.

For en mere retfærdig sammenligning, overveje Baikal Giant-A900 X11 ASIC. The Giant, den tidligere leder af X11 minedrift felt, hashes 900 MH / s for kun 216W. Men D3 får, over 15 gange denne hashrate for mindre end seks gange strømforbruget. Den A900 giver dog har den fordel at være i stand til at udvinde yderligere fem algoritmer i tillæg til Dash X11.

Endelig iBeLink seneste offer, den DM11G, opnår 11 GH / s og trækker 810W. Det betyder, at det bliver 73% af D3 s hashrate til 67,5% af den energi! Den eneste ulempe er DM11G stejle upfront omkostninger-mere end det dobbelte af D3 s. Hvis du er i stand til at få en til en bedre pris, bør du helt sikkert overveje det som en stærk udfordrer til D3.

D3 og PSU Omkostninger

Bitmain sælger D3 for omkring $ 2.700, minus forsendelsesomkostninger og en strømforsyning. Men partiet September hurtigt udsolgt, og den næste mulige parti vil være tilgængelig i November for $ 1.450. Bitmain anbefalede APW3 ++ magt supplyadds anden $ 105. Du kan dog bruge nogen ATX PSU med den korrekte nominelle effekt og stik.

Selv på $ 2.700, D3 er den klart førende i værdi. Dens nærmeste rival, den DM11G, koster en kæmpestor $ 6.000 for iBeLink. Baikal s Giant er i øjeblikket ikke tilgængelig undtagen fra forhandlere og brugte, hvor det generelt sælger for omkring $ 2.200. Den overlegne ydeevne af D3 betyder dog, det vil betale for sig selv meget hurtigere (forudsat Dash minedrift forbliver rentabelt).

D3 Vægt og størrelse

At lade dig vide, hvad du kan forvente i form af forsendelsesomkostninger, D3 vejer 5,5 kg, og PSU vejer 3 kg. D3 måler 320 x 130 x 190 mm. Dens lave vægt og lille størrelse tåler sammenligning med andre X11 minearbejdere; den DM11G for eksempel vejer 21 kg og måler 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining Overvejelser

Dash s USD prisen har været stigende det seneste, der sikrer, at mønten forbliver rentabelt at mine. Imidlertid har Bitcoin nylige prisstigning i høj grad udkonkurreret Dash er:

Dash klarer sig godt i amerikanske dollar, men dens resultater er middelmådig, når prissat i Bitcoins.

Ifølge Coinwarz.com, det var 128% mere rentabelt at mine Dash, end det var at udvinde Bitcoin i august 2017. Men det var kun halvdelen af ​​to-ugers gennemsnit på 227%. Denne faldende rentabilitet skyldes to faktorer:

1) Bitcoin s større påskønnelse:

Ud af over tusind altcoins, 15. Pladsen er temmelig lidt godt.

2) Dash hastigt stigende sværhedsgrad sats som høj-drevne ASICs bliver udbredt:

Bitinfocharts.comshows Dash svært ved spiking siden X11 ASICs blev tilgængelig i begyndelsen af ​​2016.

Er D3 rentabelt?

Hvis du ønsker at få en idé om dine potentielle afkast fra en D3, den CoinWarz Dash minedrift calculatoris nyttigt. Husk dog, at vanskelighed er næsten sikker på at fortsætte stigende, og Dash pris kan meget vel falde. Men baseret på en statisk pris og besvær, rentabiliteten billedet er som følger:

Ifølge lommeregneren, med den tilnærme amerikanske gennemsnitlige el pris på $ 0,10 / kWh, D3 kan betale for sig selv i mindre end tre uger! (Bemærk: Dette var tilfældet for i skrivende stund dette indlæg Kontroller for opdaterede statistik på Coinwarz hjemmeside.).

Det er utrolig hurtig-de nyeste Bitcoin minearbejdere fra Bitmain kan tage et år eller længere. De forventede årlige overskud på næsten $ 50k sandsynligvis meget urealistisk. Ikke desto mindre synes D3 til at være en god investering på papir.

Sådan køber D3

Som enhver anden minearbejder fra Bitmain, The Antminer D3 sælger i partier. Hvert par måneder, et nyt parti kommer ud. Det er værd at tage et kig på Bitmain s D3page at se, hvornår den næste batch vil skibet. Også Bitmain kvidre profilehas nyttige oplysninger om kommende udgivelser.

Bemærk, at D3 er også tilgængelig brugte eller via forudbestilling fra forskellige forhandlere. Mens visse dedikerede ASIC leverandører kan tilbyde rimelige tilbud, vil de fleste forhandlere på eBay eller Amazon opkræve en præmie for at få denne "penge udskrivning maskine" forud for den næste batch.

En preorder med Bitmain er sandsynligvis den sikreste måde at købe D3. Mens de lokale forhandlere vil sende det til dig hurtigere og giver dig mulighed for at undvige importafgifter, skal du være opmærksom på, at der findes mange scam forhandlere og kan drage fordel af efterspørgslen efter nye mineudstyr. Hvis du køber via en forhandler, sørge for, at de er hæderlige først. Vi fik personligt brændt af sådan en svindler på Amazon så godt.

Forsendelsesomkostninger og tider fra Kina skal også tages i betragtning. Visse forhandlere lover hurtige leveringstider og billig fragt indenfor USA (og nogle andre regioner). Lang forsendelse forsinkelser spise i de forventede overskud; som andre modtager deres D3s og begynde minedrift, minedrift vanskelighed stiger tilsvarende. Bemærk, at i modsætning til Bitcoin to-ugers forsinkelse, Dash sværhedsgrad retargets cirka hvert andet minut og fyrre sekunder eller med hver ny blok fundet.

The Bottom Line: Er Antminer D3 værd?

Selv om andre producenter arbejder på nye Dash ASICs, lige nu den Antminer D3is den bedste tilgængelige X11 minearbejder. Dine muligheder er at se og vente på en bedre minearbejder eller købe D3 så hurtigt som muligt.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

BitMEX review - Er det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

The Best Bitcoin Mining Pools (Top 5 anmeldt)

Post Tacocoin

Coinbase review: 6 Kontroversielle problem du skal være opmærksom på

Post Tacocoin

Web Mining - tjene penge på dit websted gennem brugerbrowsere

Post Tacocoin

Anmeldelse: Coinmama - Er det 100% legit?

Post Tacocoin

Anmeldelse: Paxful mod Local Bitcoins

Post Tacocoin

Antminer S9 review - 6 ting du behøver at vide, før du køber

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) anmeldelse - Hvordan en fidus går bust

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Er denne Bitcoin Wallet bedre end TREZOR?

Post Tacocoin

Min BTCJam Investment Just Went Bust

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet anmeldelse - Det er faktisk en cool tegnebog

Post Tacocoin

Antminer T9 mod Antminer S9 - Hvem er den bedste Bitcoin Bitcoin Miner?