Hvad er Zen-protokollen? Novembers ICO analyse | Danish.Lamareschale.org

Hvad er Zen-protokollen? Novembers ICO analyse

Hvad er Zen-protokollen? Novembers ICO analyse

Følgende indlæg afspejler forfatterens opfattelse alene, og udgør ikke investeringsrådgivning.

”Zen Protocolis en blockchain bygget til finansiering.” Det er en decentral, peer-to-peer finansielt system, som indeholder en smart-kontrakt platform, der er i stand til at skabe, udstedelse, og handel digitale aktiver. Det kører ved siden af ​​Bitcoin netværket (en slags opt-in sidekæde), men har funktioner som smarte kontrakter på Ethereum platformen. I en nøddeskal, det har til formål at tage de bedste funktioner fra Bitcoin og Ethereum, med henblik på at opbygge en ny økonomisk platform.

Bitcoin er den gyldne standard for sikker cryptocurrency, men det har problemer med båndbredde og skalering. På den anden side har Ethereum ikke været kendt for at være det mest sikre sted at opbevare værdi som cryptocurrency. Men det er en af ​​de nemmeste måder at skabe smarte kontrakter.

Smart kontrakter er selvstændige udførelse af dokumenter, der tillader kode for at erstatte tredjeparts formidlere, såsom mæglere, banker, escrows, forsikringsselskaber og finansielle rådgivere. Smart kontrakter kan også i høj grad reducere modpartsrisici ved at automatisere vilkårene i aftalen, før at handle.

Ved at automatisere processen med disse formidlere, smarte kontrakter reducere arbejdskraft, omkostninger, og friktion forbundet med at drive de store mængder data, at disse tjenester proces. Således kan brugerne af disse platforme og tjenester nu modtage hurtigere, billigere service.

Ved at skrive smarte kontrakter i blockchain, brugerne får også gavn af den øgede sikkerhed blockchain hovedbog. Så med øget sikkerhed og mindskede omkostninger for erhvervslivet, er det nemt at se, hvorfor Ethereum og smarte kontrakter har fået så meget buzz på så kort tid.

Den nuværende Bitcoin protokollen bruger en ”one-time kontrakt.” Med andre ord, hver transaktion forbruger kontrakten det bruger. Så det bruges til at registrere overdragelsen af ​​ejendomsretten til Bitcoin i en enkelt transaktion. Men det betyder ikke leverer i øjeblikket åben ”smarte kontrakter”, som fortsat køre selv eksekverbar kode på netværket.

På den anden side, er Ethereum kontrakter giver denne kode oftere. Faktisk Ethereum har åbne kontrakter, der kan køre en uendelig mængde af gange. Men de kører på ”gas”. Hvad betyder det?

I Ethereum, gas er noget der ligner transaktionsgebyrer i Bitcoin. Hver operation på Ethereum netværk kræver en fast mængde gas. (For eksempel, tilføjer to tal koster 3 gas, beregning af en hash koster 30 gas, og afsendelse af en transaktion koster 21.000 gas).

Gas er betalt i ether, men du kan ikke eje den. Det er bare beregnet til en fast gas / æter valutakurs, som du sender som en transaktion på Ethereum blockchain.

Hvis der ikke er nok gas til at køre kontrakten, så er det mislykkes, men den, der forsøger at køre det stadig skylder penge. Således tager det ressourcer fra både brugere og netværket, selv når det er mislykket.

Så der er en mulighed for en ny protokol til at forbedre eller udvide i både Bitcoin og Ethereum, hvilket er noget, som den over tusind altcoinsare forsøger at gøre. Spørgsmålet er: Kan Zen-protokollen gør godt på deres krav til at levere noget anderledes end de to største offentlige blockchains?

Lad os tage et kig på, hvordan de gør denne påstand gennem linsen af ​​fem vigtige elementer, der udgør en vellykket ICO:

1. Smerter / Marked Størrelse

Er det en nice-to-have eller et must-have løsning, med et meget stort og let identificerbare marked? Er der konkurrence?

2. Løsning / Tech

Har virksomheden, teknologi, og ICO bidrage til at stoppe den smerte for brugeren og ICO bidragsyder?

3. Token Economics / Coin Struktur

Er der et reelt behov for den nye mønt eller token i platformen? Er det lovligt og med fordel struktureres.

4. Hold

Har de har de færdigheder og erfaring til at trække det ud?

5. Markedsføring

Hvor veldefineret er holdets vækst strategi og forretningsudvikling plan for skalering af netværket og finde et anfald i produktet markedet?

Hvad er Zen?

Ifølge Zen protokollen hvidbog, Zen er ”en blockchain at handle med nogen form for finansielt aktiv med samme konsensus om ejerskab og frihed fra central styring, som Bitcoin giver for pengene. Disse aktiver forbindelse til digitale aftaler med kraftfulde, programmerbare evner til at bearbejde information og tildele rettigheder. Zen observerer Bitcoin netværket, og giver mulighed for aktiver støttet med Bitcoin.”

Tænk på Zen erstatte nogle af de tjenester og funktioner, at en finansiel rådgiver eller mægler kan gøre for deres kunder. Det reducerer modpartsrisici, uden behov for en mellemmand. Så mens det er ikke det største marked, det er en veldefineret, meget indbringende en.

Den whitepaper fortsætter med at sige: ”Zen blockchain er designet til at understøtte reelle finansielle produkter, med kraftig automatisering og frihed fra kontrol... Enhver blockchain der forsøger både at skabe penge og give smarte kontrakter skal begrænse den ene eller den anden.”

Denne udfordring er en af ​​de ting, der sætter Zen fra hinanden, og det er ved at blive behandlet ved hjælp af sproget F * programmering, som blev udviklet af Microsoft Research. Det er en funktionel sprog, der adresserer formel verifikation.

Den whitepaper fortsatte: "Zen er en offentlig blockchain sikret ved bevis for arbejde, der har en knap indfødt token til kontrakt aktivering.”

Zen giver direkte ejerskab af digitale aktiver, som repræsenterer løfter, som er eksigible. På Zen-netværket, smarte kontrakter fungere som lockboxes, og tokens er deres nøgler. Enhver digital aktiv, såsom cryptocurrency, lager opkald, ETF, og erhvervsobligationer, kan placeres i smart kontrakt med vilkårene i aftalen -i bytte for token.

Zen protokollen bruger Orakler som en mekanisme, der kan bevise rigtigheden af ​​kontrakter. Så på Zen-netværket:

  • Aktiver er tokens: De repræsenterer fordringer
  • Løfter er kontrakter: En aftale er sat i kode.
  • Håndhævelse er lavet i overensstemmelse med forskrift: en Oracle tager stilling til bevis.

Så Zen token understøtter tæt integration med Bitcoin-støttede aktiver. Med andre ord, Zen kontrakter aldrig koste brugeren ressourcer, medmindre de med held udføre dem. Denne funktion er en af ​​de måder Zen adskiller sig fra andre protokoller, og det beviser det kan holde køre omkostningerne nede. De integrerer også flere tillidsskabende metoder i deres protokol, såsom Multihash minedrift proof-of-arbejde, og atomare swaps eller cross-kæde swaps med andre blockchains.

Ifølge Zen hjemmeside: ”Zen kontrakter bliver betalt for at forblive aktiv i et bestemt stykke tid: efter at have kørt ud af betaling, de er inaktiveret og venstre ud af minedrift pulje, så ressourcerne ikke en byrde for minearbejdere eller noder. Når reaktiveret, kontrakter vises med deres originale kode, som om de var aldrig deaktiveret.”

En af de fordele, som Zen arkitektur har over Bitcoin arkitektur er, at Bitcoin eneste aktiv er Bitcoin. I mellemtiden kan Zen securitize ethvert digitalt aktiv. Plus, kan Zen have aktiver off-kæde, indtil en funktion af kontrakten genaktiveres det. Således når det er inaktivt, det kræver ikke ressourcer fra netværket til at fortsætte med at flytte den fra blok til blok i blockchain.

Det centrale her er, at der er en solid formål for Zen-protokollen, med masser af teknisk dokumentation til at understøtte dette. Zen-protokollen Alpha klient faktisk kører. Det viser, hvordan deres brug af Oracles og Derivater af disse nye Bitcoin-støttede digitale aktiver udnyttes i Zen smarte kontrakter.

Det er flot, at Zen har en hvidbog, en hjemmeside, mange blog artikler, videoer og en aktiv GitHub konto. Og det er ikke at nævne, at de har en alpha-version af deres protokol kører i øjeblikket. Så Zen er ikke bare en idé eller vaporware.

Har denne meget dokumentation gør ikke mit job nemt, men det gør øge tilliden-, når der synes at være nogen uoverensstemmelser i deres krav eller beskeder. På et tidspunkt, grundlægger Adam Perlow udtalte: ”Vi bygger en decentral platform bakkes op af et gennembrud protokol til oprettelse, udstedelse og handel digitale aktiver.” Med al denne dokumentation og koden til at understøtte Zen fremskridt, er det nemt at tro ham.

Hele holdet er stærk. En god række udviklere og ingeniører har erfaring i nystartede. De har også erfaring i krypto, finansiering, matematik og fysik. Det eneste område, jeg kan se, hvor de er lidt mangler er markedsføring. De har sat ud nogle gode videoer af dem taler ved arrangementer, men de har brug for at gøre mere end at hvis de ønsker flere folk til at vide om dem.

Hvad med Zen token?

Først og fremmest er det ikke designet til at være et lager af værdi eller at konkurrere med Bitcoin eller andre krypto. Som deres hjemmeside hedder ”Zen er ikke en anden konkurrent til at blive digitale kontanter. Vi mener, at Zen er mest værdifuld som en finansiel supplement til Bitcoin.”Dens funktion er at brændstof transaktionerne på Zen-protokollen.

Den token salg begynder Nov. 30, 2017, og slutter 30 Dec. 2017. Der vil være en Genesis Fordeling af 20 M-med 12 M går til købere, 6,5 M går til Zen-protokollen Team, og 1,5 M tilbage i reserverne. I løbet af de første 6 år efter Genesis Distribution, vil de have en fremtidig fordeling af 40.000.000 poletter, og fortsætte den ved halvingevery 6 år, indtil 100.000.000 tokens udvindes.

Denne tidsplan synes det fornuftigt at give nok poletter at drive netværket, men også øger dem som netværket vokser. Fremgangsmåden til køb sker ved at bruge Bitcoin gennem deres tegnebog. Nogle rabatter findes i den præ-salg, der sker lige nu. Er som følger De pre-sale rabat:

  • Køb mellem 5 og 20 BTC: 5% rabat
  • Mellem 20 og 50 BTC: 10% rabat
  • Mere end 50 BTC: 15% rabat

De pre-sale rabatter vil slutte, når den samlede købesum når 3.000 Bitcoins.

Den præ-salg er ikke en stor rabat, så jeg tror ikke, at investorerne vil spejlvende disse tokens. Jeg plejer gerne se en lockout periode for store, stærkt nedsatte investorer, såvel som for grundlæggerne. Men jeg er ikke sikker på det er nødvendigt med denne token. Det er struktureret til at være stabil, så vi vil ikke se store rabatter i andre ICOs, som vil blive mål for at vende eller for pumpe-and-dump køretøjer.

Et sidste element til at overveje: Er der konkurrence? Ja, i virkeligheden, det er en af ​​de største ICOs i historien. Tilbage i juni, Bancor protokollen rejst over $ 153 mio på kun 3 timer. Og det giver en meget lignende løsning.

Da denne tech er nødvendig for at fremme den finansielle sektor, kan platformen anvendes på enhver digital asset, som synes at være en god fremtid for Zen teknologi. Med nytten af ​​deres token brændstofpåfyldning deres netværk og belønning minearbejdere, bør det være stabil, så længe platformen og protokol forbliver i brug. Alt i alt, hvis du tænker på at bruge den Zen-protokollen platformen, det virker som en lovende ICO.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

TREZOR mod LEDGER - Hands On Hardware Wallets review

Post Tacocoin

Min BTCJam Investment Just Went Bust

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos anmeldelse - De 5 bedste websteder til Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

December ICO analyse - NAGA revision

Post Tacocoin

Web Mining - tjene penge på dit websted gennem brugerbrowsere

Post Tacocoin

Her er vinderne til 2018s bedste Bitcoin Hardware Wallet

Post Tacocoin

BTC Robot review - er det en fidus? Reelle resultater fra bitcointalk brugere

Post Tacocoin

HitBTC gennemgået: Er det den næste store udveksling?

Post Tacocoin

Antrouter R1 anmeldelse - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Mining mod at købe Bitcoins - Hvor vil $ 10k få dig?

Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Bedste Ethereum Wallet (2018 Update) - 5 muligheder gennemgået