Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt | Danish.Lamareschale.org

Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt

Coinbase Against Circle - Prøvet begge med $ 500 Her er hvad jeg fandt

VIGTIGT: I december 7th 2016 Circle ikke længere tillader mulighed for at købe eller sælge Bitcoins via deres tjenester. De er nu at henvise alle deres kunder toCoinbase.

Den mest markante forskel mellem Coinbaseand Circle er de transaktionsgebyrer. Circle hedder:

 "Man skal ikke betale gebyrer for at bruge dine egne penge. Vi opkræver ikke gebyrer, når du konverterer midler til eller fra Bitcoin med en tilknyttet bankkonto, når du gemmer din Bitcoin, eller til Bitcoin transaktioner"

Faktisk, når du køber Bitcoins med cirkel du vil ikke betale et gebyr, men det lader til, at cirklen $ 500 ikke kommer op til $ 500 værd af Bitcoins. Dette skyldes flere årsager:

  • Der er et kreditkort ekspeditionsgebyr, der anvendes, når de køber dine Bitcoins med et kreditkort via Circle. Fra hvad jeg har set dette tilføjer op til 2,9%, hvilket ikke ligefrem er ubetydelig.
  •  Det ser ud til, at Circle ikke garanterer kursen på tidspunktet for bestillingen (i modsætning Coinbase). Dette kan medføre en forskel i, hvor meget du betaler (oprindeligt fundet dette spørgsmål på Reddit).

Coinbase på den anden side opkræver et fast 1% transaktionsgebyr uanset hvilken betalingsmetode du bruger, og en $ 0,15 gebyr for ACH indskud. Disse gebyrer er temmelig lav i forhold til andre alternativer derude, der tillader dig at købe Bitcoins.

Circle har den nemmeste købsprocessen jeg har set til dato

Indtil i dag har jeg købt Bitcoins gennem næsten 10 forskellige børser. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har fundet en hjemmeside, der er så intuitivt som Circle. Det enkle design og slanke animation gøre det tiltrækkende og let at bruge for selv ikke teknisk dygtige brugere.

Men den virkelige "magiske øjeblik" kommer fra evnen til at købe Bitcoin med et kreditkort inden for 2 minutter efter at oprette en konto. De fleste hjemmesider kræver en vis form for indledende verifikation og frem til i dag processen med at købe Bitcoins med en kredit cardwas temmelig komplekse. Det tager cirka 2 minutter at fuldføre processen med Circle og jeg er villig til at betale ekstra for det.

Coinbase har også gjort et stort stykke arbejde på deres hjemmeside, men processen er en smule lang og kan bære dig ud. Det vigtigste spørgsmål er, at du skal bekræfte din ryg konto og nogle gange kan det tage en dag eller to.

Coinbase har noget muggent foregår.

Siden 99Bitcoins beskæftiger sig med en masse mennesker, der køber deres første Bitcoin jeg har bemærket noget mærkeligt foregår sidst. Ved flere lejligheder har jeg fået e-mails fra folk, der hævder, de placeret en ordre på Coinbase og det fik annulleret hævder, at deres konto er i "høj risiko". Mærkeligt nok alle disse annullering skete, da prisen på Bitcoin gik op drastisk.

Her er et eksempel på et sådant tilfælde, som forårsagede en forsinkelse på køb for brugeren. En bruger var så vred, at han gik ud og lavede en hjemmeside kaldet Coinbase Svig Dette hjemmesider viser virkelige levende eksempler på Coinbase annullere ordrer, når det gavner dem på grund af ændringer i prisen på Bitcoin.

Jeg kan ikke sige jeg har oplevet sådanne problemer med Coinbase mig selv, men det forekommer mig, at jeg har hørt om den slags historier, så mange gange, at der er nok noget om snakken.

Både mobile apps arbejde stor, støtte er også fint

Både Circle og Coinbase mobilapp er temmelig intuitiv og nem at bruge. Når det er sagt, at Circle gør et meget bedre job ved at skabe en fornøjelig oplevelse (ligesom deres hjemmeside). På tidspunkter, hvor jeg havde brug for støtte fra Coinbase og cirkel de begge syntes at have reageret i tide og fik mine spørgsmål besvaret.

Hvis du køber $ 500 værd af Bitcoin her er hvad du får

Hvis du bruger $ 500 med Coinbase på dagens kurs du ville få 1.3103BTC (alle gebyrer inkluderet). Hvis du går med Circle du ville modtage 1.2782BTC. Dette kan synes at Circle er meget dyrere end Coinbase, men det er vigtigt at bemærke, at jeg har målt Coinbase s ACH betalingsmetode med Circle kreditkort metode (da jeg ikke har en amerikansk kreditkort, som Coinbase accepterer).

Dette betyder, at med Coinbase du får mønten 2-4 dage efter du har foretaget køb og med Circle får du det med det samme - så jeg gætte, du skal regne ud, hvis 0.0321BTC er værd at vente 2 dage (~ nogenlunde $ 11 ved dagens kurs).

Cirkel er vinderen af ​​en næse i min bog

Når alt er sagt og gjort, jeg foretrækker Cirkel til Coinbase. Deres slankt design, brugervenlighed og lyn hurtig levering transaktion skaber en rigtig "magisk øjeblik" for mig. Jeg har heller ikke noget imod at betale flere gebyrer for denne enestående oplevelse. Hvis du er alle om at spare så meget som muligt end Coinbaseis nok den vej at gå, men hvis du ønsker at undgå besværet vælge Cirkel.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Anmeldelse: Paxful mod Local Bitcoins

Post Tacocoin

Giv gave til Bitcoin til jul - Bitcoin Gave Ideas

Post Tacocoin

Hvilket er den bedste Bitcoin stationære tegnebog?

Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Begyndervejledning til de bedste VPN-tjenester i 2016

Post Tacocoin

HitBTC gennemgået: Er det den næste store udveksling?

Post Tacocoin

Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om

Post Tacocoin

Coinomi review - En mobil tegnebog til flere kryptokurver

Post Tacocoin

KeepKey mod TREZOR - Bitcoin Hardware Wallet review

Post Tacocoin

Bitcoin mod Ethereum: Cryptocurrency Sammenligning

Post Tacocoin

Fra TREZOR til LastPASS: Best Password Managers 2017 review

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange review