Coinbase review: 6 Kontroversielle problem du skal være opmærksom på | Danish.Lamareschale.org

Coinbase review: 6 Kontroversielle problem du skal være opmærksom på

Coinbase review: 6 Kontroversielle problem du skal være opmærksom på

Coinbaseis ry for at være verdens største Bitcoin mægler, i øjeblikket tjener i alt 32 lande (selv om dette snart kan falde til 31 som Vogogo, deres canadiske betalingstjeneste, lukker ned).

Ud over direkte salg af Bitcoin på, eller tæt på, den nuværende gennemsnitlige markedsrente (plus 1% gebyr), Coinbase letter lavt gebyr (0,25% for gaverne) handel med både Bitcoin og Ethereum på sin platform for udveksling, GDAX (Global Digital Asset Exchange).

Coinbase tilbyder følgende ekstra ydelser og fordele:

 • Øjeblikkelig køb af op til $ 1000 værd af BTC per uge for verificerede kreditkort indehavere.
 • En bred vifte af fiat depositum og tilbagetrækning muligheder.
 • Instant overførsler mellem Coinbase brugere.
 • Et veldokumenteret API til udviklere.
 • Veldesignet og intuitiv brugeroplevelse.
 • Forsikrede Bitcoin indskud.
 • Et betalingskort fra Shift Paymentslinked til din Coinbase balance.
 • Online og mobile tegnebogstjenesterne, med multi-signatur sikkerhed mulighed for at forhindre uautoriseret bevægelse af midler.

Coinbase er ofte anbefales til nybegyndere som en af ​​de nemmeste måder at erhverve deres første Bitcoins. Virksomheden har investeret en masse tid og penge i at gøre deres brugeroplevelse glat og smertefrit. Deres omfattende bank partnerskaber tillade transaktioner, der skal foretages via elektronisk pengeoverførsel betaling, ACH / SWIFT / SEPA overførsel og, som en nylig introduktion, større kreditkort og PayPal.

Af disse og lignende grunde har Coinbase oplevet kraftig vækst siden grundlæggelsen i midten af ​​2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam. Følgende statistik fra Coinbase destinationsside taler for sig selv:

 
Hvis Coinbaseis så vellykket, hvorfor det har sådan en dårlig rep?

Det er ingen hemmelighed, at Coinbase tiltrækker en masse fjendskab, hvis ikke ligefrem fjendtlighed. En ”Coinbase” SEARCHQUERY på Reddit s r / Bitcoin afslører snart endeløse brugernes klager, afbrudt af relevante nyheder. Som reaktion på enten denne stilling, vil blive detekteret ingen mangel på anti-Coinbase vitriol fra kommentatorer. Situationen er den samme på BitcoinTalk forum og andre diskussionsgrupper steder; nævne Coinbase til Bitcoiners personligt eller på IRC, Twitter eller Slack og du er ved lige så tilbøjelige til at høre kritik som ros.

Nu, en masse mennesker elsker Bitcoin for at tilbyde fristed fra den store og smålige tyrannier bankernes og virksomhedernes betalingstjenester. Enhver virksomhed, der re-introducerer sådanne ”brugeroplevelser” vil uundgåeligt støde på tunge flak. Kort sagt, er Coinbase straffet for ofte opfører sig som den mest dystre af banker.

Sådanne synspunkter skal være hærdet af det faktum, at der for år har Coinbase tjent markedet mere pålideligt og trofast end mange (tidl) udveksling kroppen eller som-endnu-unfailed, som kunne nævnes. Men Coinbase har også trukket sin andel af tvivlsomme bevæger sig over dens levetid.

Her er en række gode grunde til at anse selskabet med en vis skepsis:

De 6 vigtigste årsager til Coinbase Kontrovers

1) Lukket og indefrosne konti


Den frygtede Coinbase ”fryse varsel.”

Lukninger tvungen konto er formentlig den mest almindeligt holdt nag Coinbase. På grund af virksomhedens tætte integration med traditionelle banklove, sådanne lukninger er uundgåelige. For bedre og / eller værre, Coinbase bryster sig af sin lovgivningsmæssige overholdelse.

Coinbase var firstto modtage amerikanske myndighedsgodkendelse. Som et resultat, Coinbase har AML (hvidvaskning af penge) og KYC (Know Your Customer) praksis meget gerne nogen bank. Du bliver nødt til at give en masse personligt identificerbare oplysninger, hvis du ønsker at benytte dig af Coinbase tjeneste.

Mange Bitcoiners værdi privatlivets fred og objekt til sådanne invasive foranstaltninger. For at citere en nylig tweetby Andreas Antonopolous: ”De største hvidvaske penge har banklicens. De største terror finansfolk er stater. Køb ikke løgnen om KYC / AML.”

Forvent Coinbase at trackhow du bruger ”deres” mønter og summarisk lukke din konto til følgende aktiviteter:

 • Transaktioner relateret til voksne tjenester,
 • Bitcoin hasardspil, herunder færdighed-baserede spil,
 • Salg eller køb af kontrabande gennem Darknet markeder,
 • Videresalg af coinson andre børser, især dem uden AML / KYC,
 • Andre vilkårlige årsager, som gnider deres algoritme den forkerte vej.

Mens dine penge næsten helt sikkert vil blive returneret til din bank, hvis Coinbase lukker din konto, vil det sandsynligvis vise sig at være en ubekvem, frustrerende og potentielt kostbar oplevelse.

Coinbase er også medlem af Blockchain Alliance, som har til formål at bekæmpe brugen af ​​Bitcoin til ulovlige (eller uautoriserede) formål. Som sådan sortlistning foranstaltninger nedbryder Bitcoin s fungibility- en vigtig egenskab af lyd penge - Coinbase politik er et spørgsmål om lovlig forurettelse til Bitcoin indehavere.

Bemærk: Hvis du nyde bekvemmeligheden ved at købe Bitcoins fra Coinbase men ønsker at undgå sortlistning, så tjek vores guide til anonymisere din Bitcoin udgifter!

2) Volumen af ​​klager

Hvis Coinbase får noget lignende deres hævdede antal 4 millioner kunder, det er indlysende, at de vil modtage et forholdsmæssigt stort antal klager. Som et nyligt eksempel, mange brugere gav udtryk for deres utilfredshed med GDAX bugs og outages.Such klager tendens til at smitte af på de sociale medier på grund af den opfattelse, at Coinbase støtte personale vil fremskynde deres svar til offentligt-udtryk klager.

De ubesvarede spørgsmål er, om Coinbase modtager forholdsmæssigt flere støtte billetter end sine konkurrenter, hvor mange billetter der er løst til deres kunders tilfredshed og hvor lang tid det tager for den gennemsnitlige billet skal lukkes. Fra personlig erfaring Coinbase støtte svarede 99Bitcoins påstande gang hver 48 timer i gennemsnit. Til sin kredit, foruden sin e-mail support service, Coinbase giver også en omfattende FAQ sectionpage og en hjælpsom support forum.

3) tætte bånd til pengeinstitut

Det er ingen hemmelighed, at Coinbase modtaget millioner i venturekapital, i alt 106 mio $, modtaget over 4 finansieringsrunder fra 23 forskellige investorer. Deres frø runde var i slutningen af ​​2012 og i begyndelsen af ​​2015 havde det en serie C runde. Identiteten af ​​Coinbase investorer, BBVAin Især går langt i retning af at forklare deres tætte bånd til traditionelle finansielle virksomheder. Fred Ehrsam selv er en tidligere Goldman Sachs erhvervsdrivende. Naturligvis behøver sådanne forhold ikke sidde godt med nogle, skal vi sige, ”nidkære” Bitcoiners, der betragter bankerne sygdommen og Bitcoin kuren.

4) Affiliate belønninger misbrug

Coinbase tidligere tilbudt en generøs affiliate program, hvorved blev betalt $ 75 til alle, der er nævnt en kunde, der gik på at købe $ 100 + værd af Bitcoin. Men Coinbase løbet fra denne aftale uden varsel. Mange hårdtarbejdende søsterselskaber, herunder 99Bitcoins, modtaget en almisse til salgsfremmende arbejde udført for Coinbase.

5) skæbnesvangre politiske indgreb

Af en eller anden motiv, både Brian Armstrong og Fred Ehrsam (Coinbase grundlæggere) følte sig tvunget til at vade ind i forræderiske PR farvande, til skade for deres virksomheds omdømme. Deres første store fejl var at inddrage Coinbase i bitre blokstørrelse debat og deres andet var aktivt fremme Bitcoin største rival; den urolige, ”Turing-komplet” Ethereum.

Coinbase uklogt lovet sin støtte til den mislykkede Bitcoin XT / Classic projekt. Brian Armstrong rejst børster på tværs af sociale medier med en række ukloge kommentarer og udmeldinger.


 

Armstrongs top-down-tilgang blev ikke godt modtaget af det bredere Bitcoin samfund.

Dernæst Fred Ehrsam proklamerede overlegenhed Ethereum, kort før den spektakulære svigt af DAOand Ethereum efterfølgende pris nedbrud.

Det er svært at forestille sig, hvad Brian og Fred håbede at vinde ved deres kontroversielle udtalelser og beslutninger, men den resulterende PR tilbageslag vil sandsynligvis se dem kortlægge en mere neutral kursus i fremtiden.

6) Blockchain Patenter

Måske mest ekstreme af alle deres Overtrædelser er Coinbase s 9 patentfilings for cryptocurrency-relaterede Disse applikationer omfatter følgende ”innovationer.”:

 • ”Bitcoin udveksling,”
 • ”Hot tegnebog til at holde Bitcoin,”
 • ”Knappen tip,” osv.

Sådanne patenter er tydeligvis ikke Coinbase innovationer og naturligvis kampen med open source natur og filosofi Bitcoin. Brian Armstrong tilsyneladende expectspeople at stole Coinbase, og til at afstå fra at bruge sådanne patenter til at blokere konkurrence. Helt ærligt, shouldbe ingen virksomhed, institution eller enhed Canor betroet med juridisk myndighed over ethvert aspekt af Bitcoin økosystem. Bitcoin er designet til at fjerne behovet for sådanne betroede parter.

Bottom Line: Skal du bruge Coinbase?

Til tider, fremgår det, at Coinbase er mere i færd med at tiltrække investorer end servicering klienter eller klogt at udvikle Bitcoin. I betragtning af ovenstående, er det umuligt at anbefale Coinbase uden nogle forbehold:

Du bør aldrig stole på Coinbase til at fungere som din tegnebog. Dette gælder også for alle andre udveksling og tredjeparts servicetilbud til at gemme dine mønter. Den ofte gentagne maksime er: Hvis du ikke holder de private nøgler, behøver du ikke ejer de Bitcoins.

Mens Coinbase multi-SIG Vault tilbyder nogle ekstra sikkerhed, som kommer til at bevare mindst en af ​​nøglerne, er det stadig ikke nær så sikkert som at gemme dine Bitcoins personligt. Hvis du er usikker på, hvordan man korrekt gemme dine Bitcoins i en kold tegnebog, overveje køb af en egnet hardware tegnebog.

Brug ikke Coinbase hvis du agter at bruge din Bitcoins til noget ”uartig”. For at undgå fremtidige juridiske forviklinger, din bedste mulighed et decentraliseret udveksling, såsom LocalBitcoins eller mycelium Local Trader.

Endelig, hvis du er en Bitcoin indehaver eller troende, før du bruger Coinbase du bør overveje, om deres handlinger, tilhørsforhold og incitamenter er korrekt justeret med kur principper i Bitcoin, såsom åbenhed, decentralisering og ombytteligheden. Mens Coinbase kan være en billig, populær og bekvem mulighed, de har vist en foruroligende mangel på hensyn til de unikke egenskaber, som i sidste ende giver Bitcoin sin værdi.

Coinbase er ikke for Bitcoiners

Det er en indlagt forenkling at sige, at Coinbase er ikke for Bitcoiners men i stedet for cryptocurrency nyankomne, Ethereum entusiaster, venturekapitalister og dem med en blivende sentimental tilknytning til de beroligende blå virksomhedernes farver og rigdom-peacocking af traditionelle banker.

En masse mennesker føler sig mere komfortabel at betro deres penge til en tjeneste, der gør Bitcoin fremstå mere konventionelle og velkendte. Dette er berettiget, da overskuddet af investeringen i Coinbase (suppleret ved i skrivende stund ved en 10,5 millioner $ injectionfrom Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ) indebærer, at selskabet er godt kapitaliserede; en rig udveksling tendens til at være en sund udveksling. Hvis du er på vagt over for at forlade betydelige summer af fiat eller krypto på børsen, Coinbase er probablyone af de mere sikre muligheder, selv om en grundig auditis den eneste måde at bevise, at for en kendsgerning.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Bedste Dash Mining Hardware - Antminer D3 anmeldelse

Post Tacocoin

GreenAddress.it anmeldelse

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debetkort Sammenlignet og gennemgået (2018)

Post Tacocoin

Bithumb review - købe bitcoins i Korea

Post Tacocoin

Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor gennemgået - er det så sikkert?

Post Tacocoin

Den bedste Litecoin minedrift hardware - Antminer L3 Scrypt Miner anmeldelse

Post Tacocoin

CryptoSteel review (brændt det ned, løb over det og smadret det til jorden)

Post Tacocoin

Bitfinex anmeldelse: Verdens største udveksling efter volumen

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) anmeldelse - Hvordan en fidus går bust

Post Tacocoin

GDAX anmeldelse - Coinbases Advanced Exchange, hvor godt er det?