Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om | Danish.Lamareschale.org

Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om

Bittrex anmeldelse - Et kritisk problem du behøver at vide om

Bittrexis en amerikansk cryptocurrency udveksling, der er vokset i popularitet blandt krypto handlende siden lanceringen sine operationer i december 2014. Dens stabil vækst har gjort det til en af ​​de mest foretrukne altcoin udvekslinger på markedet.

Meget af Bittrex succes er et resultat af sin grundlæggelse team af erfarne sikkerhedsfolk, som er dedikeret til at opretholde en enkel, hurtig, pålidelig og sikker udveksling. Med masser af tilfælde af sammenbrud og hackede børser i branchen, handlende sætter pris på en platform udbyder, der ikke mister deres penge.

Bittrex blev grundlagt af Bill Shihara (medstifter og CEO), Richie Lei, Rami Kawach, og Ryan Hentz. Det er baseret ud af Las Vegas, Nevada. Virksomheden gør et punkt til at overholde os penge love, hvilket er tydeligt i opsætning og sammensætning af dens bytte.

Tilmelding med Bittrex

Tilmelding med Bittrex er en temmelig ligetil proces, især hvis alt du ønsker at handle er cryptocurrency par. Med et navn, e-mail-adresse, fødselsdato og telefonnummer bekræftelse, kan du begynde at handle ved hjælp af en grundlæggende verificeret konto på under tredive minutter.

Højere lag kontrol kræver deling af flere detaljer til at låse en bredere mulighed for faciliteter. For eksempel er den forbedrede verificerede tier tillader handlende at foretage indbetalinger og udbetalinger i fiat bankoverførsler værd $ 10.000 eller højere.

Sort af Altcoins

Når du har en verificeret konto, et fremragende udvalg af altcoins i forhold til enhver form for udveksling vil være tilgængelige for dig. Over 250 altcoins er tilgængelige for handel mod Bitcoin, Ethereum, og fiat valutaer i form af USD-Tether og BitCNY.

Bittrex gør en indsats for at tilføje op-and-coming altcoins efter nøje behandlingen af ​​deres kildekoder og afnotering inaktive mønter.

Mens nogle pump-and-dump mønter har formået at slippe forbi den sikkerhedsundersøgelse proces, Bittrex mål er at højne kvaliteten af ​​de samlede mønten programoversigter. Hvis der er en ICO, der er netop afsluttet, en ny blockchain lancering, eller endda en nylig forgrenet gaffel, er du forpligtet til at finde den på Bittrex.

Hårde Fork Mønter

Bittrex omhyggeligt gennemgår alle mønter fra forestående hårde gafler eller nedkastninger, før der gives fuld støtte og debitering kunders konti. Ofte så snart netværkene er nok stabil, flere mønter født fra hårde gafler stilles til rådighed for handel.

Et eksempel er den nylige Zclassic (ZCL) mønt gaffel, som blev forvaltet professionelt at støtte den nye ZenCash (ZEN) mønt. En anden kommende Bitcoin Guld hårdt gaffel er stadig under overvejelse, men når det er en succes, vil BTG blive tilføjet til handel ligesom i Bitcoin Cash forkof Bitcoin og Ethereum Classicfork af Ethereum.

Trading, udbetalinger, og gebyrer

Desværre er Bittrex endnu ikke understøtter gearing og margin handel, og kun spothandel er på tilbud til alle mønten programoversigter. Udvekslingen arbejder på en ny handel motor, der vil støtte margin handel og avancerede ordretyper snart.

Når det er sagt, men den aktuelle handel motor problemfrit limer sammen automatiserede handel funktioner, såsom stop loss, gode 'til aflyst (GTC), og instant købe eller sælge, med alle de standard tekniske kortlægning værktøjer en erhvervsdrivende behov. Kunder løbende rose Fondsbørsens handelssystem interface til sin hurtige loading tider, uden forekomst af hængning eller halter.

Gebyrer og Volumes

Handel feesare lidt højere på Bittrex i forhold til gennemsnittet i branchen. Derudover er der hverken rabatter for højere volumen handler eller incitamentsmodeller for gaverne og beslutningstagere. En 0,25% flad kommission anvendes på alle handler.

Imidlertid har gebyrer gjort meget for at dæmpe antallet af kunder tilmelding. Bittrex har oplevet en synlig stigning i omsætningen siden 2014 og det er nu indhente Poloniex, den altcoin udveksling med de højeste mængder. I knap tre år har Bittrex s volumener skaleres op fra så lavt som 0,1% til 0,5% af Poloniex volumener.

Alligevel Bittrex har hurtigere tilbagetrækning tider og mere pålidelig ordreafvikling end Poloniex trods af dens relativt lave mængder.

Sikkerhed

Uovertruffen sikkerhed er Bittrex mest betydningsfulde salgsargument. Den stiftende hold, der omfatter edb-sikkerhed eksperter med over 40 års erfaring, prioriterer sikkerheden i alle dens beslutninger udvikling. Tre år efter lanceringen, har Bittrex opnået den sjældne bedrift af aldrig at have lidt nogen brud eller har mistet nogen kundemidler.

Bittrex har indført en elastisk, flertrins tegnebog strategi, der altid holder 80% -90% af midlerne sikkert offline. I mellemtiden, på kundesiden, to-faktor-autentificering er et must for alle udbetalinger og API-kald; hvis det ikke er aktiveret, er en grænse for tilbagekøb håndhæves for kunder uden 2FA oprettet.

Når alt dette er sagt, en bruger for nylig kontaktet os at lade os vide, at hans konto blev hacket. Tilsyneladende hackere var i stand til at få adgang til sin Bittrex konto og ændre 2FA indstillinger uden noget behov for e-mail-bekræftelse. Brugeren blev dybest set så låst ude. Bittrex reagerede ikke på denne sag, da den i skrivende stund. Så et ord af advarsel - ikke bruger Bittrex uden 2FA aktiveret, for hvis nogen får dine kontooplysninger han effektivt kan låse dig ud.

Kunde support

Lejlighedsvis, vil visse konti midlertidigt suspendedpending færdiggørelsen af ​​en revision. Processen har trukket skarp kritik fra ejerne af de indefrosne konti, der har taget til web-fora for at lufte deres utilfredshed online.

Tilsyneladende har denne situation stået på i nogen tid nu, med kun en minimal reaktion fra Bittrex holdet. Samlet ifølge Bittrex, er kun omkring 0,1% af konti ramt af suspensioner, lukninger eller direkte forbud. Men i den seneste måned, er blevet åbnet i forskellige BTC fora om denne sag, mere end halvtreds tråde.

Hvis du ønsker at undgå en sådan ulempe, er det bedst at have dine legitimationsoplysninger på hånden, hvis din konto er markeret. De fleste klager findes online er fra brugerne i nye markeder; Bittrex lave lag krav synes at appellere til ikke er tilkoblet elforsyningen markeder.

Selv med sin top-notch sikkerhed, Bittrex største skuffelse er dens kundesupport. Den offentlige mening på hastigheden af ​​respons til at understøtte billetter er trist, når det kommer til kontrol, kundeservice, og opfølgning på konti, der er under revision.

Konklusion

Selvom Bittrex kan betragtes som en glimrende bytte for begyndere og handlende på udkig efter en robust, sikker platform til at handle flere cryptocurrencies, sin mangel på kundesupport og seneste indefrysning af konti gør det til en tvivlsom valg.

Alt for ofte, udvekslinger ofre kundesupport og tilfredshed at fortsætte driften og udvide i den stadigt udviklende krypto plads. I dette tilfælde er den offentlige forargelse synes for høj til at ignorere.

Brug Bittrex med forsigtighed for nu, og ikke deponere ethvert beløb du ikke har råd til at have fastfrosset i en vis periode. Det er imidlertid en uheldig sandhed for næsten alle Bitcoin exchangeout der.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bedste Bitcoin Tegnebøger til iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

The Best Bitcoin Mining Pools (Top 5 anmeldt)

Post Tacocoin

Min nye bedste Bitcoin og Altcoin Wallet - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

TREZOR mod LEDGER - Hands On Hardware Wallets review

Post Tacocoin

December ICO analyse - NAGA revision

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 anmeldelse - ikke sikker på, det er værd at dine penge

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange review

Post Tacocoin

BitMEX review - Er det en Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

Coinbase misbruger sine henvisningsprogram deltagere?

Post Tacocoin

Bithumb review - købe bitcoins i Korea