Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange? | Danish.Lamareschale.org

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Binance review: Er det en legit Cryptocurrency Exchange?

Binanceis en Hong Kong-baserede cryptocurrency udveksling lanceret af bygherren Changpeng Zhao i juli 2017. Zhao selskab Beijie Technology skabte udveksling efter en vellykket ICOthat rejst $ 15 millioner.

Beijie Teknologi og dens grundlægger opretholde en imponerende track record inden for branchen. Zhao CVincludes højt profilerede positioner, såsom teknisk direktør hos Blockchain.info og hans firma nu giver handelssystemer i over 30 andre platforme.

Efter kampe med den kinesiske regerings syn på cryptocurrencies, Binance kører nu sine servere fra lempeligere stater, giver det med friheden til at køre en konkurrencedygtig bytteservice.

”Som svar på Kinas beslutninger, bevæger vi os vores IP er fra Hong Kong til en offshore placering. Så vi er registreret i flere forskellige steder, og vi har folk i flere forskellige steder. På den måde vil vi aldrig blive påvirket af en regulerende organ,”forklarede Zhao.

Handlen udveksling har oplevet forbløffende succes siden sin sommer lancering, og det nu engang sidder omkring de ti bedste i form af 24-timers handelsvolumen på Coinmarketcap.

Så hvorfor er Binance blive så populær, og er det nyttigt for dine cryptocurrency handler?

Valuta støtte

Binanceoffers en krypto-til-krypto udveksling, hvilket betyder, at det ikke letter nogen fiat valutaer. Dette gør det muligt for platformen at arbejde frit, styreapparat klart af enhver bureaukrati eller regulering (for nu).

Gebyrer

I et konkurrencepræget rum, er gebyret struktur på Binance forkant. Dens teammedlemmer har skærpet deres knive og udskæring oppositionen fra hinanden.

En fast sats på 0,1% er meget fristende for enhver erhvervsdrivende, som ikke har brug for øjeblikkelig fiat likvidation. Utroligt, det undergraver de fleste andre store børser, hvoraf nogle opkræve opad på 0,2%. Det er en temmelig betydelig forskel, hvis du arbejder med store ordrer.

For øjeblikket, BNB, den indfødte Binance token, giver endnu en 50% rabat på denne handel gebyr, når du arbejder med mønten.

Indskud er gratis, som du ville forvente (det er generelt den afsendende tegnebog, der betaler blockchain gebyrer med cryptocurrencies). Tilbagetrækning gebyrer finder anvendelse, selv om de generelt korrelerer med de blockchain transaktionsgebyrer. Tilbagetrækningen gebyr synes at blive opdateret regelmæssigt for at forsøge at tilbyde en rimelig pris.

På tidspunktet for skrivning, en Bitcoin tilbagetrækning koster omkring $ 8, mens en litecoin tilbagetrækning er omkring $ 0,33. Det er et tegn på de tider for Bitcoin. Det er en god idé ikke at flytte Bitcoin rundt, hvis det er muligt, da det vil spise i din fortjeneste; forsøger at bruge hurtigere og billigere muligheder såsom litecoin hvis du kan.

Kunde support

Binance gør et passende job i form af sin kundesupport. De fleste henvendelser skal ske via hjemmesiden e-mail kontakt formular, og efter det, det er simpelthen et spørgsmål om at vente. Som med de fleste store børser handel, kan du nødt til at vente et stykke tid på et svar simpelthen på grund af den store vækst i efterspørgslen.

Der er en WeChat kundeservice QR-koden til at udnytte, der kan hjælpe via en hurtig live chat, men nogle af svarene er automatiseret (og i kinesisk). På teste WeChat, jeg oprindeligt modtog et automatisk svar peger mig at støtte side links. Fem minutter senere, afslørede en anden meddelelse, hvad der syntes at være en faktisk person i den anden ende. Min kinesiske var ikke god nok til at dechifrere de budskaber uden Google Translate, men det hele virker legitimt.

Heldigvis, hjemmesiden er helt flersproget, så de fleste mennesker bør få langs bøde i en eller anden sprog. Engelsk, fransk, spansk, tysk, koreansk, japansk og kinesisk er alle muligheder på børsen. Dette er en anden stor fordel for Binance da det søger at konkurrere som en global cryptocurrency udveksling.

Den offentlige mening / online anmeldelser

Der er meget at elske om Binance, og mange handlende fortsat optimistiske om tjenesten. Lave gebyrer, en lydhør udveksling, og udviklere med en dokumenteret track record efterlader de fleste mennesker strålede. Binance har generelt været betragtet som en omfattende succes i sin korte liv indtil videre.

En ting at huske på er, at Binance tilbyder et affilieret program, som får en masse mennesker til at tale meget af det, mens forsøger at skubbe deres affilierede links til at tjene nogle ekstra penge. Tag hver positiv anmeldelse du læse med et gran salt, hvis det er ledsaget af en affiliate link.

Et stort problem synes at være en torn i webstedets side: Mange reviewscomplain om en defekt 2FA / SMS bekræftelse. Den temperamentsfulde karakter af denne opsætning for Binance betyder, at et par kunder kæmper for at hæve penge. Faktisk er det sådan et problem, at scam beskyldninger er blevet peget på tjenesten.

For at være ærlig, eksisterer dodgier udsigter på tværs af branchen, og jeg ser det som mere af et teknisk problem end et fupnummer. Det er sandsynligt, at dette problem vil blive glattet ud i 2018, hvorefter forventer jeg den Binance udveksling til at køre til et endnu højere markedsværdi.

Konklusion: Er Binance en god udveksling?

Når vi trækker det hele sammen og se på Binance objektivt, de professionelle langt opvejer ulemperne. Dette er mere end kan siges om nogle andre konkurrenter. Fondsbørsens lave gebyrer kombineret med holdets dokumenteret viden om, hvordan man opbygger en handelsplatform er nok til at gøre det til en vigtig aktør.

Det er ikke underligt, at succes fulgte tjenesten under sine første måneder. Hertil kommer mulighed for at tilbyde en virkelig verdensomspændende service væk fra grebet af den kinesiske regering, og der er ikke meget at stoppe Beiji Technology.

Ingen fiat support er altid lidt frustrerende, men det er forståeligt, i de fleste tilfælde. Hvis det kan mønstre op nogle topklasse kundesupport og slippe af med dens ulige teknisk problem, Binance er en at se i 2018.

Relaterade nyheter


Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet anmeldelse - Det er faktisk en cool tegnebog

Post Tacocoin

Bitsed review - En Plug & Play Full Bitcoin Node

Post Tacocoin

2017s bedste Bitcoin Desktop Wallets - 4 wallets gennemgået (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos anmeldelse - De 5 bedste websteder til Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Leder du efter et Bitcoin-alternativ? Her er 6 mønter at overveje

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App review (Hacks, Cheats og Mod apk)

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining review - Det er ikke så rentabelt som du tror

Post Tacocoin

Ledger Wallet gennemgået af 80 Reddit brugere (Ingen kampagnekode)

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 anmeldelse - Hvorfor Reddit brugere klager over denne Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

BTCJam gennemgået - Min personlige erfaring og Reddit brugeranmeldelser

Post Tacocoin

Antminer T9 mod Antminer S9 - Hvem er den bedste Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Xcoins review - er det en legitim måde at købe bitcoins på?