Tilbagetrækning bitcoins fra et udveksling kontor til min personlige tegnebog | Danish.Lamareschale.org

Tilbagetrækning bitcoins fra et udveksling kontor til min personlige tegnebog

Tilbagetrækning bitcoins fra et udveksling kontor til min personlige tegnebog

Spørgsmål:

Jeg virkelig haven't været i stand til at finde svaret... Er det muligt at trække de Bitcoins fra vekselkontor tegnebog til min egen tegnebog, min stationære tegnebog. Det gør ikke synes meget let i vekselkontorer jeg har seeen fra din liste.

Svar:

Hej Luis,
Ja, du kan sende Bitcoins fra udveksling til desktop tegnebøger. Du skal bare have den Bitcoin adresse, du forsøger at sende mønterne til. Hvis du har et specifikt spørgsmål, hvordan man kan gøre det, og vi har ikke en anmeldelse på børsen sammenligning side, sandsynligvis er det bedste at følge op på supportteam af denne udveksling, der bør være i stand til at hjælpe dig, hvordan du bruger denne funktion af platformen.

Ingen kommentarerTilbagetrækning fra CoinbaseSpørgsmål:

Hvordan kan jeg trække mit Bitcoin gennem coinbase hvis I'am i Brunei. Kan jeg trække det gennem vestlige eller hvilket som helst andet andet pls. Lad mig vide. Du rådgive

Svar:

Hey Jhing, nedklassificeringen tilbagetrækning fra Coinbase - i det øjeblik, du kan bruge Coinbase at sælge Bitcoins for USD og overførsel til din bankkonto, kreditkort og endda PayPal.
Ofir 

Kommentarer:

Hej, skal du tjekke denne artikel om hvordan man kan sælge Bitcoins online: https://99bitcoins.com/how-to-sell-bitcoins-online/. Du kan tjekke din Bitcoin adresse på blockchain.info, hvis der faktisk har 30BTC disse er reelle.

Jeg har fået over 30 Bitcoins pls jeg ønsker at trække det tilbage, fordi mange mennesker sagde er falsk, så bevise, at de er forkerte, dens sige du kan hæve når er 30 Bitcoins, så hvordan vil jeg gå over det på denne


WordPress Tema på 99bitcoin.comSpørgsmål:

Hej,
Marco

Svar:

Hej Marco rart at møde dig.
Håber dette hjælper.

Kommentarer:

Hej Rodel, kan du bruge dette tema til hane Plugin så godt.

Hej,

Er Smart Mag tema kan bruge til Bitcoins? eller har du nogen temaer, der kan bruge til Bitcoin hjemmeside?
Tak skal du have


Vil du tweet Bittrex? De reagerer ikke på plebeiansSpørgsmål:

Senest opdateret den 23 dec 2017 ved 01:31

Deres kundesupport har været radio tavs i over to måneder med nogle kunder. Jeg er kun en uge ind i mine penge er låst. De synes at ignorere tweets, undtagen når nogen verificerede / indflydelsesrige tweets dem. En iransk journalist var i stand til at få et svar.
Vil du venligst tweet dem og bede dem om at afgive en redegørelse om, hvad der foregår? Tjek deres "tweets & Svar," der er snesevis af brugere rapporterer manglende evne til at få adgang til midler, uden nogen grund overhovedet leveret af Bittrex - og støtte er ikke-lydhør. Please, jeg allerede gik gennem Mt.Gox og mistede BTC år siden. (føles mærkeligt at spørge en tilfældig person til at gøre dette, men jeg har ingen idé om, hvad andre regres vi har)

Svar:

Hey Zach, ondt med din taber.
Ofir

Kommentarer:

Hvorfor bittrex spærret min konto i 70 dage?


Wp bitcoin vandhane plugin tilpasse cssSpørgsmål:

Hej jeg prøver at ændre css at tilpasse udseendet af hanen, men dens ikke opdatere denne er den css del textarea {}
hvad er den fil en skoet ændring stuf i

Svar:

Hej Ggmoon, Kunne du hæve din problemstilling inden for plugin til plugin supportteam? De vil have et kig og komme tilbage til dig.

Ingen kommentarer


WP-regnemaskine pluginSpørgsmål:

Hej! Jeg forsøgte at installere WP plugin til BTC og eth regnemaskine, men det er ikke arbejdet for curent wp version. Kan u opdatere plugin? tnx

Svar:

Hej Andrei, jeg er ked af at sige, at vi ikke støtter disse plugin længere. Hvis det er meget vigtigt, jeg antager du kan hyre en udvikler til at opdatere plugin til dig. Det bør være forholdsvis enkelt, da plugin allerede er bygget.
Undskyld jeg kunne ikke være mere hjælp.

Ingen kommentarer


Sendt betalingen til den forkerte adresseSpørgsmål:

Faktisk jeg sende betalingen til forkert adresse, så kan du fortælle mig den rigtige måde at få mønterne tilbage

Svar:

Hej Guneet,
Ked af at være bærer af dårlige nyheder, men der er ingen måde at få mønterne tilbage... Medmindre ejeren af den forkerte adresse vælger at returnere dem til dig. Hvis du kender ejeren af den pågældende adresse, foreslår jeg du kontakte dem og forklare situationen. Forhåbentlig vil de være venlig.

Ingen kommentarer


Forkert etheriumbalance myetherwallet.comSpørgsmål:

Tak for muligheden for at stille et spørgsmål. Jeg købte nogle Ethereum sidst ved anycoindirect til min myetherwallet.com. I dag morgen min ballance erklærede den rigtige ammount. Siden 2 timer min saldo i min tegnebog viser INGEN ETHERE længere, men kontrollere det blockchain / transaktion på etherscan.io Staes de rigtige balance / i-transaktioner. Hvad skete der? Hvordan kan jeg genoprette balancen? Tak alle :)

Svar:

Senest opdateret den 15. Oktober, 2017 10:03

Hej Stefan, 
hvis blockchain viser den rette Ethereum balance, der må være noget galt med tegnebogen. Jeg foreslår, at du tjekke problemet med tegnebogen supportteam, bør de være i stand til at hjælpe dig.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Er dette en investering en fupnummer?

Post Litecoin

Hvordan køber jeg AltCoins hvis jeg er hjemmehørende i Hawaii?

Post Litecoin

Justering af bitcoin udbetaling baseret på prisen på Bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin Vilkår

Post Litecoin

Coinbase BCC & SegWit2X

Post Litecoin

Minedrift med livsstil galakse

Post Litecoin

HF Kæde Split Kompatible Tegnebøger

Post Litecoin

Crystafox minearbejdere svindel eller legit?

Post Litecoin

Investering

Post Litecoin

Jeg har at gøre med en overdreven forsinkelse (mere end 10 arbejdsdage) for at modtage i min bank en tilbagetrækning af SEPA-overførsel fra CEX. Jeg har

Post Litecoin

Hvordan kan jeg købe og sælge ripple i Pakistan

Post Litecoin

Hvor skal du rapportere Bitcoin User som Scammer