Hvorfor betale Coinbase priser for BTC? | Danish.Lamareschale.org

Hvorfor betale Coinbase priser for BTC?

Hvorfor betale Coinbase priser for BTC?

Spørgsmål:

Spørgsmål til Eliot:

1. I betragtning af den betydeligt lavere udgifter til indkøb af BTC om GDAX (0,25% eller lavere) vs. Bankoverførsel på Coinbase (1,49%) med væsentlige ingen udover at logge på med Coinbase legitimationsoplysninger på GDAX webstedet og udføre simple overførsler ekstra indsats, hvorfor skulle det ikke være en foretrukken metode til selv en nybegynder? Købte mønter kunne endda være det samme overført tilbage til Coinbase hvis man vælger.

2. Er der nogen ekstra sikkerhed til at holde BTC på Coinbase? Hvis berettiget til BCH i januar, ville BCH stadig tilfalde mine Coinbase bedrifter, hvis jeg flyttede dem til GDAX permanent at drage fordel af den bedre priser? Tak!

Svar:

Hej Robert,
 

  1. Nå, ved hjælp af GDAX udveksling er mere skræmmende for nybegyndere. Der er pris diagrammer, ordretyper, en ordrebog - måde mere information på skærmen til at behandle. For en nybegynder, der aldrig har brugt en handelsplatform før og vil sandsynligvis usikker og måske endda nervøse købe deres første Bitcoins, det er bare meget nemmere for dem at bruge den simple Coinbase grænseflade. Som du siger, det er dyrere på den måde, men jeg gætte enkelhed har sin pris. Intet i Bitcoin er egentlig simpelt, så det tager en masse arbejde at gøre tingene let og så idiotsikker som muligt, jeg tror Coinbase har gjort et godt stykke arbejde der.
  2. Nope, anbefaler vi ikke, at mennesker nogensinde holder mønter på børser, hvis de kan undgå det. Hvis din Bitcoin var til stede i din Coinbase konto omkring den 1. August, hvor den Bcash gaffel indtraf, da de vil blive krediteret til dig i begyndelsen af ​​2018 (medmindre Coinbase ændre deres erklærede planer). Så, ikke noget problem at flytte dine midler GDAX til aktiv handel eller for at drage fordel af den bedre priser. Hvis du ikke har planer om at handle regelmæssigt, så ville jeg sige, det ville være meget sikrere at flytte dine mønter til en hardware tegnebog i stedet.

Ingen kommentarerHvorfor vil jeg gerne bruge BitcoinCoreSpørgsmål:

Hvorfor skulle jeg bruge BitcoinCore, eftersom det tager for evigt at synkronisere, og synes at være en meget grundlæggende grænseflade? Er der nogle reelle værdi til det, at jeg ikke kender, da det synes at være den officielle app bruges af bitcointalk forum

Svar:

Hey Robert, godt spørgsmål. Hvis du søger blot at bruge Bitcoin så hurtigt som muligt er der ingen grund til at downloade Bitcoin kerne. Men hvis du ønsker at støtte den Bitcoin netværket selv, hvis du kører Bitcoin kerne du dybest set at aktivere en anden node i systemet. Det betyder, at du nu er aktivt med til at validere transaktioner, når du er online. Her er en komplet forklaring om Bitcoin noder.
Men hvis du lige er startet ud - ingen grund til at hente BitcoinCore. Ved hjælp af Greenaddress, Blockchain.info, Coinbase eller nogen af de andre anbefalede walletsis helt fint.

Ingen kommentarer


Vil Bitcoin Cash erstatte BTC?Spørgsmål:

Senest opdateret den 12. November, 2017 09:41

Vil Bitcoin Cash erstatte BTC?

Svar:

Hej Arthur,
kan En mønt kun få hidtil på hype og kursmanipulation; i sidste ende det kræver cypherpunks skrive kode for at forblive konkurrencedygtige eller endda relevant.

Kommentarer:

BTC pris er på vej ned, er det på grund af BCH? Har du anbefaler at købe BCH og sælge BTC?


Tråd til at købe bitcoinSpørgsmål:

Hvis min bror ønsker at tilslutte penge fra hans bankkonto for at købe en Bitcoin for mig, hvad oplysninger har han brug for at give til banken?

Svar:

Hey Halit,
Bemærk, at visse udvekslinger kræver en specifik meddelelse i opgørelsen feltet. Fortæl din bror til at sikre, at han indeholder alle nødvendige oplysninger, der kræves af børsen, når han gør bankoverførsel.

Ingen kommentarer


Wirex review infoSpørgsmål:

Har du noget info om Wirex (E-Coin)? Jeg vil gerne se en sammenligning med Xapo.
Steve

Svar:

Hey Steve, Jeg er faktisk i midten af compliing en anmeldelse om dette :) 
I mellemtiden Jeg tror, det kan hjælpe.

Kommentarer:

Hey Steve,
ideen er meget god, men tjenesten er meget dårlig. Jeg kan ikke stole på dem.


Hæve pengeSpørgsmål:

Senest opdateret den 22. Januar, 2018 09:55

Jeg vil gerne vide, hvordan jeg hæve mine penge i tilfælde ønsker at bruge det tak

Svar:

Hey Irene,
Nå, det er virkelig nemt. Hvis dine mønter er gemt i en personlig pung (som vi anbefaler, da det er mere sikkert), så skal du sende dem til din børsens depositum adresse. Hvis dine mønter er allerede på børsen, så er du god til at gå. Du skal blot sælge mønterne uanset fiat valuta du bruger, og trække den til din bankkonto. Jeg antager her, at du bruger en udveksling, der er knyttet til din bankkonto. Det er også posslbe at sælge til kontanter via et site som LocalBitcoins.com eller ved hjælp af en Bitcoin ATM, etc.

Kommentarer:

Jeg trak penge, men fik ikke det, men det var hakket

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Sælger BC eller Ether fra min Blockchain.info tegnebog andetsteds?

Post Litecoin

Min egen opsætning mod tredjepart hosting

Post Litecoin

Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Hvordan kan jeg overføre bitcoins fra Coinbase til Mycelium wallet?

Post Litecoin

Udveksling

Post Litecoin

Kan jeg købe BTC uden en mobiltelefon?

Post Litecoin

Hvad sker der med min BTC, hvis blockchain-webstedet bliver lukket?

Post Litecoin

Hvad er den bedste bitcoin-tegnebog (ikke Coinbase)?

Post Litecoin

Bitcoin vandhane script og faucethub

Post Litecoin

Hvordan finder du wallet.dat?

Post Litecoin

Hvem skabte Bitcoin