Hvem skabte Bitcoin | Danish.Lamareschale.org

Hvem skabte Bitcoin

Hvem skabte Bitcoin

Spørgsmål:

  1. Kan jeg ved, der skabte Bitcoin?
  2. Og hvis mønten er skabt af nogle unknownpersonwhom vi ikke kan det ikke misbruges af dem som nu bliver det en internationalcurrency

Svar:

  1. Nix. Det eneste svar, du får, er "Satoshi Nakomoto", og det er et falsk navn.
  2. Ja, det kunne være. Satoshi sandsynligvis vil være verdens første dollar trillionaire. Hvis han / hun / de beslutter at sælge de mønter, de minerede tidligt i Bitcoin eksistens, ville konsekvenserne være store... For at sige det mildt. Alligevel ville det ikke give megen mening for Satoshi at bruge deres mønter på en måde, der ødelægger værdien af ​​deres mønter, hvis det giver mening...

Ingen kommentarerHvem har flest Bitcoins?Spørgsmål:

Er der nogen måde at vide, hvilke folk ejer flest Bitcoins rundt om i verden?

Svar:

Senest opdateret den 24. November, 2017 06:20

Hey RJ, er der ingen fortæller præcis, hvem der er de rigeste mennesker i Bitcoin men da Bitcoin adresser er offentlige, kan du fortælle, hvad adresser holde flest Bitcoins.
Ofir

Kommentarer:

Scammer ??? Hacker ??? Ransomware ???


Hvem opfandt skabt bitcoin og hvem kontrollerer det?Spørgsmål:

Jeg vil vide, hvem grundlagde Bitcoin

Svar:

Hey Nick,
Det er også muligt, at Satoshi er ikke bare én person, men en gruppe af mennesker. For mere information se denne artikel.

Ingen kommentarer


Hvorfor BitCoins er så populære i Deep Web?Spørgsmål:

Hej!

Jeg har aldrig kom ind i Deep Web (da jeg ikke ønsker at se den værste del af menneskeheden), men jeg har set en masse velgørenhed ting baseret på blockchain og på cryptocurrencies.

Så set, at mange af de transaktioner offentligt lagret, hvordan skete det? Hvorfor Bitcoins har stået over for det dårlige marked i den dybe net?

Tak på forhånd :)

Svar:

Hey Giorgio,
grunden til Bitcoin har vundet så stor popularitet i mørke nettet er på grund af sin pseudonyme naturewhich gør transaktioner svært at spore tilbage til deres ejer. Det er derfor en masse kriminelle foretrækker denne form for valuta. Selvfølgelig anonymitet er ikke den eneste træk af Bitcoin, det er derfor en masse legit brugere har vedtaget det så godt.

Kommentarer:

Jeg har hørt om Monero selvom jeg ikke gjorde en komplet bore ned endnu. Jeg tror Bitcoin har en 7 års erfaring som Monero bliver nødt til at slå og at' ikke let. Der har været så mange hypes om forskellige altcoins i de seneste år, at jeg ikke er opmærksomme, at meget, hver gang en ny mønter arrises indtil det får en betydelig cap markedet.
Så mens Monero kan være en konkurrent i det øjeblik, det er ikke i samme liga.

Forstået. Og tror du, at dette vil stoppe nu, at Monero kommer på markedet?

Monero er anonymus og du kan ikke spore transaktionerne. Det er allerede blevet brugt til narkotika forsendelse og så videre (godt, betyder det ikke overraske mig overhovedet).

Lad mig vide!


Hvorfor skal jeg vente så længe at købe igen fra CoinbaseSpørgsmål:

Ofir,
Kunne du besvare et spørgsmål for mig? Jeg tror, jeg skal gøre noget forkert... Jeg har prøvet at købe Bitcoin gennem Coinbase men efter hver lille køb, (ligesom en Bitcoin) de tvinger mig til at vente dage og dage, før de tillader mig at købe igen, selvom jeg har penge i min bankkonto. Jeg føler, at det vil tage mig for evigt at få investeret. Hvad kan jeg gøre for at købe mere end én Bitcoin ad gangen?

Svar:

Hej Doug,
Ikke sikker på, hvorfor du er nødt til at vente så længe mellem indkøb, måske værd at spørge Coinbase supportteam så godt, hvis det er en intern regel. Men der er et par andre Bitcoin udvekslinger på markedet, har vi en artikel på lister den mest populære med en hel anmeldelser så godt.

Ingen kommentarer


Hvorfor har Qoinpro Bal Page dateret OLT 2017, MISSING mønter?Spørgsmål:

Logget på Acct på Qoinpro.com og mønter synes at mangle og Last Updated Date viser OLT-2017 nogen vide hvorfor?
Allerede tweeted at @qoinpro noget svar endnu.

Svar:

Hej der,
ærligt, jeg er i syv sind. Hvad jeg vil sige er, at hvis du får dine mønter tilbage, bør du holde dem i en personlig tegnebog i fremtiden. Webwallets er notorisk dårlige til at stjæle mønter og denne ene synes sketchier end de fleste... Held og lykke.

Ingen kommentarer


Hvorfor blev min adresse slettetSpørgsmål:

Hvorfor min adresse blev slettet?

Svar:

Hej Evgeny,
Kan du give lidt mere information, hvad mener du din adresse blev slettet? Hvad er det relateret til? Du kan sende os flere oplysninger ved hjælp af kontaktoplysningerne formas godt, og vi vil have et kig på problemet.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Della

Post Litecoin

Erc-20 kompatibel tegnebog til Canada

Post Litecoin

GEForce 940M 2GB kort

Post Litecoin

$ 49 dollars netværk gebyr for at sende $ 100? Mangler jeg noget

Post Litecoin

Tutorial 5 GH s Bitcoin Miner BF0005G

Post Litecoin

Handel penge til en anden

Post Litecoin

At få penge tilbage fra en fidus

Post Litecoin

Justering af bitcoin udbetaling baseret på prisen på Bitcoin

Post Litecoin

Casino, fidus, bitstarz, bedrageri, betal ikke vindere

Post Litecoin

Sådan beregnes Hashrate

Post Litecoin

Spørgsmål til Steven Hay