Hvad er Bitcoin, og hvorfor er banker og retshåndhævende myndigheder bekymrede? | Danish.Lamareschale.org

Hvad er Bitcoin, og hvorfor er banker og retshåndhævende myndigheder bekymrede?

Hvad er Bitcoin, og hvorfor er banker og retshåndhævende myndigheder bekymrede?

Spørgsmål:

Kan du venligst forklare mig i almindelig og enkel engelsk om, hvad Bitcoin er, og hvorfor bankerne og de retshåndhævende myndigheder ville være bekymret over det? Tak.

Svar:

Fremragende spørgsmål Jake,
jeg gætte, de er mange årsager til, at de kan være bekymret for, men her er et par stykker, jeg kan tænke på:

  1. Bitcoin er undertiden bruges til ulovlige formål (ligesom enhver anden form for kontanter) og i stedet for at tackle det egentlige problem (leverandørerne) de forsøger at tackle betalingsmetode. Det er dybest set det samme som at sige "folk bruger Dollar regninger til at købe medicin, så lad os forbyde dollarsedler".
  2. Bitcoin er dybest set ikke kan håndhæves, hvilket betyder ingen styrer det - og det skræmmer en masse myndigheder. Efter min mening er det skræmmer dem ikke nødvendigvis af de rigtige årsager. Som jeg ser det, de er først og fremmest bekymrede for at miste deres magt og autoritet. Her er en virkelig stor talkby Andreas Antonopoulos forklarer sagen lidt mere i dybden. 

Selvfølgelig, hvis du spørger dem vil de sandsynligvis sige, det er en valuta, der anvendes af voldtægtsforbrydere, narkohandlere og kriminelle. Det er dybest set den påstand, der kommer imod enhver ny forstyrrende teknologi (det er hvad der blev også sagt om internettet i sin vorden).

Kommentarer:

Jeg tror banker vil blive berørt, fordi:
2. Fiat valuta er at være udveksling i Bitcoin som får dem til at tabe penge på gebyrer

Retshåndhævelse ville være bekymret på grund af:
2. Håndhæves valuta - svært at styre det / stoppe folk fra at bruge det

Håber det hjalp lidt

Hej Ofir,

Hvad er de vigtigste bekymringer, Bitcoin ville medføre for Banker? Bortset fra at være meget vanskeligt at regulere og kontrol? Eventuelle 4 til 6 grunde i almindeligt simpelt engelsk ville være stor.

Jeg forsøger at sætte dette sammen i en Powerpoint præsentation dias, holde tingene i almindelig og enkel let at forstå hver dag engelsk.

I øjeblikket holdes jeg punkterne helt at forklare, hvorfor både banker og retshåndhævende myndigheder er bekymrede, men jeg er ikke sikker på, om der er nok store vigtige punkter, som jeg bør gøre på 2 separate dias i stedet:

EG Den 1. Dias, med angivelse af de vigtigste punkter, hvorfor bankerne er bekymrede, og derefter på et andet dias med angivelse af punkter, hvorfor de retshåndhævende myndigheder er bekymrede.

I det øjeblik jeg har det på en slide som dette, med 3 vigtigste punkter, og jeg forsøger altid at holde 6 punkttegn maksimum:

Hvorfor er bekymret banker og retshåndhævende myndigheder?

-Bitcoin er svært at eller umuligt at regulere
-Bitcoin kan forstyrre værdien af rigtige penge

Eventuelle yderligere råd er meget værdsat. Jeg var ikke sikker på, om der ville være nok gyldige vigtige punkter for at gøre for enten kategori (bank, retshåndhævelse); mere end 6 point for enten kategori, hvis der ikke er, jeg ville holde det hele på én slide.

Jeg så nogle artikler, når jeg googlede hvorfor er bekymrede banker om Bitcoin? Men de blev ikke organiseret og klar brug punktopstillinger til at fremhæve tydeligt lide, hvordan du havde forklaret det tydeligt for mig på almindeligt dansk.

Såsom denne ene for eksempel: "Hvorfor er bankfolk bange for Bitcoin indvirkning Nem, det vil føre til krusninger på tværs den finansielle sektor, det vil skabe nye vindere og tabere, og det vil sandsynligvis decentralisere banktjenester og skabe mikro markeder i et omfang? ikke er set siden fremskridt i den bytteøkonomi og markedsøkonomi kombineret. I virkeligheden er det, hvad internettet af Value handler om-sletning sondringen mellem byttehandel, penge og service udveksling på noget marked. Når hver potentiel god har en økonomisk omsættelige og lagres tilsvarende, ”en Bitcoin”, hvis du vil, vil handel eksplodere i et utal af retninger umuligt at forudsige med de nuværende algoritmer. Formidlere vil komme og gå, og endepunkterne af valutakurser knuder vil blive vigtigere. For mange bankfolk dette er en skræmmende tanke. Til alle andre er det sandsynligt ganske befriende." herfra: http://fortune.com/2014/11/20/why-banks-fear-bitcoin/

Som du kan se, at forklaringen var meget ordrige og ikke i hver dag almindeligt engelsk. Men fra hvad jeg forstår fra det, er, at det ville forstyrre værdien af ​​rigtige penge i den virkelige verden.

En anden er lidt bedre her: http://www.coindesk.com/real-reason-banks-dont-like-bitcoin/

Tak Jeg virkelig sætter pris på din hjælp.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Sådan læses volumen ved udveksling

Post Litecoin

Bitcoins tegnebog

Post Litecoin

Jeg har et firma, og vi accepterer bitcoin. Hvor skal vi hen på listen?

Post Litecoin

Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog

Post Litecoin

Investering

Post Litecoin

Altcoin Hardware Wallet

Post Litecoin

Sikkereste udveksling for at købe bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Gyldigt spørgsmål forstyrret

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Forbindelse mellem Exodus tegnebog til Ledger Nano S

Post Litecoin

Bitcoin Calculator - Computing over en længere periode (>1 måned)