Tegnebøger og udvekslinger | Danish.Lamareschale.org

Tegnebøger og udvekslinger

Tegnebøger og udvekslinger

Spørgsmål:

Hej,

Jeg er ny bruger. Leder efter at købe ETH og nu Iv'e fik lidt spørgsmål.
Kan jeg holde penge på børsen stedet (og ikke inde i "pung)?

Basicly Jeg tænker at starte med udveksling af lille mængde og se, hvordan det går. I fremtiden skal jeg planlægger at have en tegnebog konto, men bare for begyndelsen

Mange tak
Oren.T

Svar:

Hej Oren,
kan du købe Ethereum uden at bruge en tegnebog, blot ved at købe direkte på exchangeand gemme det der. Men bemærk det er ikke sikkert at holde dine mønter på en børs i længere tid. Du kanTegnebogens anmeldelseSpørgsmål:

Hej, tak for alle tidligere tegnebøger anmeldelser. For nylig nogle af Bitcoin tegnebøger har annonceret, at de skal suspendere tjenesten på betalingskort for brugere, der bor uden for det europæiske område. Vil du gøre nogen ny anmeldelse af userd uden for Europa? Det lader til, at alle de selskaber forbereder noget alternativ, men der er ikke nogen nye oplysninger om det. Thnak dig på forhånd.

Svar:

Hej Irina,
Tak for at nævne denne vigtige oplysninger. Det ser ud til, at følgende Bitcoin betalingskort ikke længere arbejde for de fleste lande uden for SEPA zone: BTCC, Bitwala, Xapo og Shakepay. Artiklen bør absolut blive opdateret til at omfatte denne vigtige oplysninger. Jeg har meddelt ejeren af webstedet for dette emne, og vi vil undersøge sagen nærmere.

Ingen kommentarer


TegnebøgerSpørgsmål:

Jeg køber en række cryptocurrencies på en ugentlig basis med den hensigt blot at holde dem - måske i mange år. Jeg har ingen intentioner om at bruge dem til indkøb, for at sende dem hvor som helst, eller for handel og så jeg har brug for en sikker parkering sted for dem, der sikrer sikkerhed og privatlivets fred. De valutaer jeg er interesseret i på dette tidspunkt er Bitcoin, Ethereum, litecoin, Dash, Ripple og Golem.
Håber du kan hjælpe

Al

Svar:

Hej Al, 
Vi har en articleabout de bedste Bitcoin tegnebøger på markedet, et par af disse tegnebøger, ligesom Ledgerand Trezoralso understøtter ovennævnte altcoins så godt. Du kan tjekke vores anmeldelser om disse også.

Ingen kommentarer


Ønsker at købe Cryptos NEM & XRP fra Kuwait ved hjælp af DEBIT-kortSpørgsmål:

Kære Eksperter,
jeg m helt en ny bi i krypto verden. For nylig fik jeg interesseret i denne krypto currecncies efter at have læst nogle artikler. Efter at have gået gennem internettet meget, besluttede jeg at starte med NEM, XRP som en begyndelse og holde det i tegnebogen i en lang periode... Men im forvirret på hvilken udveksling \ Wallet at vælge, hvilke understøtter disse valutaer og landet. Disse r mine forespørgsler nedenfor

  1. Foreslå en tegnebog jeg skulle vælge, hvilke understøtter disse valutaer
  2. Foreslå en udveksling, der handler på disse valutaer, og lad den KØB BRUG betalingskort fra KUWAIT

Hilsen

Svar:

Hej Nabeel,
 

  1. Jeg foreslår, at få nogen form for tegnebog, som er noteret på den officielle hjemmeside for disse cryptos. Hvis du påtænker at købe et betydeligt beløb, så er det bedst at få en software tegnebog, der kører på din pc. Online tegnebøger er lave sikkerhed og mobile tegnebøger er ikke meget bedre, men deres bekvemmelighed kan være egnet til små mængder af værdi. Du kan også tjekke Multivaluta tegnebøger som Jaxx og Exodus at se, om de understøtter begge disse mønter.
  2. Ja, jeg foreslår, at du enten bruge CoinMama ombytning eller BitFils mægler. Begge tjenester acceptere betalingskort i Kuwait. Men de kun sælge Bitcoin... Så købe Bitcoin så kan du sende det til enhver cryptocurrency udveksling, der understøtter XRP & NEM for at bytte BTC for dem. Jeg anbefaler denne metode, da jeg ikke er bekendt med nogen altcoin udvekslinger er egnede til din placering og betalingsmetode. Nogle gode krypto ombygning er shapeshift og Changelly og nogle gode krypto udvekslinger er Poloniex og Bittrex. Alle disse steder bør kun kræve en email-adresse på de fleste for at muliggøre handel.

Ingen kommentarer


Ønsker at købe nogle Crypto CurrencySpørgsmål:

Senest opdateret den 21. December, 2017 00:06

Hej Steven,
vil dine forslag være yderst værdsat.

Tak,
Rohit

Svar:

Hey Rohit,
som for at købe disse mønter, den nemmeste vej er at erhverve Bitcoin - måske via Kraken.com eller QuadrigaCX.com der begge accepterer CAD - og så udveksle BTC for disse alts på børsen ligesom Poloniex.com eller Changelly.com.

Kommentarer:

Tak Steven for svaret, jeg fuldt ud forstår den risiko, der er involveret i Crypto valuta, men ingen gevinst uden smerter bliver nødt til at tage chancer, jeg ønsker at investere omkring 10k i det, så jeg tænkte på at købe 10 forskellige valutaer $ 1000 hver og overlade dem til et års tid, selv om en af det klikker så vil jeg være rig.......eller anden mulighed er at investere $ 2000 hver i 5 forskellige valutaer hvad vil du foreslå, og kan samle 5-10 valutaer for mig som jeg tror du har en god forståelse af alle de valutaer, mine nuværende picks er Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Guld, litecoin, Etherum og Monero
skal du ikke bekymre dig om tabet, jeg forstår fuldt ud det er helt en ny æra og masser af usikkerhed er der.

Tak

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Gyldigt spørgsmål forstyrret

Post Litecoin

DOGE til BTC

Post Litecoin

Banker udvikler deres egen e-valuta, der kan ødelægge den nuværende skifer af kryptokurver

Post Litecoin

Hvordan udveksle doge mønter til dollars?

Post Litecoin

Bitcoin kontanter

Post Litecoin

Bitcoins tegnebog

Post Litecoin

Sådan hævder du bitcoin kontanter

Post Litecoin

Kun én måde?

Post Litecoin

Kan jeg købe BTC uden en mobiltelefon?

Post Litecoin

Bitcoin adresse

Post Litecoin

Udbetaling er til faucethub.io

Post Litecoin

Plukning af gaflerne