Tegnebogen anbefaling | Danish.Lamareschale.org

Tegnebogen anbefaling

Tegnebogen anbefaling

Spørgsmål:

Er der en tegnebog, du kan anbefale, der giver dig mulighed for at oprette og finansiere flere adresser fra et betalingskort, og også tildeler en huskeregel frø sætning til hver adresse?

Svar:

Hej David,
Men mange pung programmer vil tillade dig at generere flere tegnebøger i dem. Jeg ved Electrum gør dette, og du kan have en ny frø sætning til flere tegnebøger og bytte mellem dem. Dette ville være den anbefalede praksis, hvis du ønsker at beholde forskellige "regnskab."

Ingen kommentarerWallet udskiftningSpørgsmål:

Hvad kan der gøres for at udskifte en beskadiget eller mistet hardware tegnebog?

Svar:

Hej Harvey,
kan du gendanne din hardware tegnebog ved hjælp af frø sætning givet ved den første start. Begge Ledgerand Trezorhas en løsning i dette tilfælde.

Ingen kommentarer


TegnebogssikkerhedSpørgsmål:

Når du går til alt, for at få et papir tegnebog offline osv det øjeblik du bruger en udveksling at scanne papir tegnebog til at købe eller sælge gør det ikke så blive coprimised

Svar:

Hej Marc,
Det er et godt spørgsmål. Vi har skabt en artikel, hvordan man bruger papir tegnebøger sikkert, foreslår jeg læste denne ene. Du kan kun importere det fulde beløb af dit papir tegnebog, så når det er gjort, og du har importeret den private nøgle papiret tegnebog bliver ubrugelig. 

Ingen kommentarer


Pungopdatering tager aldreSpørgsmål:

Jeg hentede en Ethereum tåge tegnebog og i første lancering det begyndte at opdatere blok kæder. Først var opdateringen hurtigt, men jo længere tid tager det langsommere opdateringen bliver. Jeg er allerede på den tredje dag, da min tegnebog næsten non-stop ajourføring og jeg ikke selv gjort det lavpunkt 2 tredjedele af vejen, nogle gange er det bare stopper for hele minutter.

Er der nogen ting jeg kan gøre for at gøre det gå hurtigere?

Svar:

Hej Alex,
Selvom vi ikke er stødt på dette problem direkte, ser jeg nogle andre brugere har klaget over det samme problem på Ethereum Stack Exchangeand GitHubforums. Jeg vil foreslå dig at kontrollere disse tråde, hvis der er en løsning til dig.

Ingen kommentarer


Tegnebog kontra udvekslingSpørgsmål:

God dag. Tak for video. Kort sagt, hvad er forskellen mellem en Bitcoin udveksling og din tegnebog. Gør din Bitcoin også vokse i en tegnebog, har du brug for en pung? som jeg forstår fra folk, hvis du bruger Luno du indbetaler penge fra din bank til deres konto, og så skal du købe Bitcoin, og der går det op og ned i henhold til den markets.Where betyder tegnebogen kommer i

Svar:

Hej Anton, 
Det er et godt spørgsmål, som du gemmer din Bitcoin på en børs i en tegnebog så godt. Forskellen ligger i de forskellige typer af tegnebøger. Udveksling betragtes hot tegnebøger, hvilket betyder, at dine mønter er online, mens der er kolde tegnebog muligheder for offline løsninger. Men i begge tilfælde du gemme Bitcoins, som værdsætter ændringer fra tid til anden som pr efterspørgsel og udbud på markedet. Du kan


Tegnebog med, uden for blockchain-transaktionerSpørgsmål:

Hej, dens været et stykke tid jeg læser dit websted, og netop disse dage im udkig efter noget jeg kan ikke finde endnu, jeg ønskede at spørge dig om de vekslere med ud af blockchain transaktioner, så vidt jeg ved, coinbase har denne form for transaktioner mellem deres egen pengepung, jeg spekulerer på om der er andre tegnebog udbyder gør det samme?
Kender du nogen tegnebog, lad sende lille mængde satoshis gennem dem ud af blockchain transaktioner mellem de samme brugere af tegnebogen tjeneste?

Svar:

Hey Ana rart at møde dig :)
Jeg tror der er nogle tegnebog ligesom Blockchain.info der vil lade dig sende mindre de 10.000 Satoshis, men med dagens gebyrer, det kommer til at være ganske dyrt.

Ingen kommentarer


Tegnebog med tilbagevendende betalingSpørgsmål:

Ved du, om en tegnebog eksisterer der kan auto sende et fast USD beløb til en Bitcoin adresse automatisk daglig? f.eks Send USD 5.00 ved 08:00 hver dag til en specifik Bitcoin address.I Jeg bruger Coinbase at opnå dette, men det minearbejder gebyr er for høj til at være virkelig brugbar for små beløb, og jeg kan ikke ændre gebyret. Jeg har ikke brug for en hurtig bekræftelse af transaktionen så et minimumsgebyr ville være perfekt.
Tak

Svar:

Hey Francois,
 

Ingen kommentarer


TegnebøgerSpørgsmål:

Hej, hr Offir.
Og så god som din gennemgang af Coinmama var revisionen af andre på det er skræmmende.

Svar:

Hej Oluseun, 
Der er nogle forskellige typer af walletson markedet og papir tegnebøger betragtes som en meget sikker løsning, hvis du sætter det op sikkert. Jeg foreslår at læse disse artikler, da disse kan være gavnligt for dig.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Bitcoin kontanter

Post Litecoin

Sådan markedsføres en Bitcoin-opstart?

Post Litecoin

Qoinpron god nok til at investere?

Post Litecoin

Hvordan kan jeg overføre bitcoins fra Coinbase til Mycelium wallet?

Post Litecoin

Crystafox minearbejdere svindel eller legit?

Post Litecoin

Køb Bitcoin med Walmart gavekort

Post Litecoin

Jeg har at gøre med en overdreven forsinkelse (mere end 10 arbejdsdage) for at modtage i min bank en tilbagetrækning af SEPA-overførsel fra CEX. Jeg har

Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

Investering som highschooler

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Overfør penge fra min bankkonto til tegnebogen

Post Litecoin

BTC Transaction sidder fast - hvad kan jeg gøre?