Overfør penge fra min bankkonto til tegnebogen | Danish.Lamareschale.org

Overfør penge fra min bankkonto til tegnebogen

Overfør penge fra min bankkonto til tegnebogen

Spørgsmål:

Kan jeg overføre penge fra min bankkonto til tegnebogen

Svar:

Hej Claude,
ikke direkte, nej. Du bliver nødt til at overføre regelmæssig penge til en ombytning eller person for at købe Bitcoin fra dem. Du vil så modtage disse Bitcoins direkte til din Bitcoin tegnebog eller, i tilfælde af en udveksling, manuelt trække dem tilbage fra udvekslingen pung til din personlige tegnebog. Det er ikke anbefales at lade dine Bitcoins i en udveksling pung, da det betyder, at udvekslingen har fuld kontrol over dem.

Ingen kommentarerOverfør til bankkonto uden at give personlig identifikationSpørgsmål:

Jeg vil gerne overføre nogle af mine penge fra min Blockchain tegnebog i min bankkonto og er ikke i stand til at gøre det via Blockchain. Jeg vil gerne gøre dette uden at skulle give personlige oplysninger eller identifikation. Kunne du lave en anbefaling?

Svar:

Hey Jenna, jeg tror det, du spørger om, er umuligt, da når du ønsker at overføre dine midler bliver du nødt til at stat, hvor du vil have dem overført (dvs. Dit navn, bank nummer, osv). De fleste velrenommerede udvekslinger vil kræve, at du indsender en slags identitet verifikation, da de har brug for at forblive kompatibel med Anti Money Vaskeri regler. Det eneste udveksling, som måske ikke anmode om, at er BTC-E, men jeg er ikke sikker.
 

Ingen kommentarer


Overfør til BinanceSpørgsmål:

Hej, sorry for dumt spørgsmål.
Direkte overførsel Localbitcoins -> Binance eller Localbitcoins -> min lokale tegnebog -> Binance?

Svar:

Hej Eugene,
som for sikkerhed, jeg vil sige, de er temmelig meget tilsvarende.

Ingen kommentarer


RejsepladsSpørgsmål:

Ville det være muligt på en rejse platform til at etablere system, hvor folk kan tjene Bitcoins ved at skrive anmeldelser, og hvordan ville det fungere?

Svar:

Hej Joelle,
jeg gætte, er muligt, men vil kræve en vis omfattende kodning og integration med den nævnte rejse platformen. Jeg foreslår, at du konsultere en udvikler med den faktiske specs af dit projekt for at få et fyldestgørende svar.

Ingen kommentarer


Trezor og adresse hjælp plzSpørgsmål:

Hej, tak for info som altid, im klar til at købe nu, kan du fortælle mig, hvis jeg køber fra coinbase ved bankoverførsel, kan jeg sætte min Trezor adresse ind på deponering eller vil det gå i coinbase adresse derefter flytter til Trezor? ? også når jeg køber for kontanter kan jeg gøre lige til Trezor adresse eller vil det goto mylocalbitcoins osv adresse så jeg flytte? håber, at jeg kan gøre for at redde fees.thankyou, din alle store og gratis! stor

Svar:

Hej Craig, hvis du køber Bitcoins fra Coinbase eller lokale Bitcoins vil du modtage dine mønter til din online tegnebog. Derfra kan du flytte mønterne i din sikker Trezor hardware tegnebog. Her er den støtte pagefrom Trezor, hvordan man modtager mønter. Du kan også


Trezor og Ledger Nano SSpørgsmål:

Jeg læste nogle kunder rapporterer om Trezor og bekymrede mig lidt. De siger, at Trezor ikke understøtter Ethe mens Ledger gør. Er det sandt?

Svar:

Hej Ahmad, 
Trezorhardware tegnebog understøtter Ethereum gennem integration med MyEtherWallet, kan du finde mere information om dette på deres hjemmeside.

Ingen kommentarer


Trezor og coinomy 1Spørgsmål:

Hej, im nye til at bruge Trezor, gjorde mycelium til BTC stund siden som du said.thanks. Har coinomy også, kan du fortælle mig, hvordan du flytter alts at Trezor tak? Hørt gør det i myetherwallet, hvordan kan jeg gøre det please? Tak på forhånd, skal du kep det gode arbejde

Svar:

Hej, på Trezor s blogyou kan finde en detaljeret gennemgang om, hvordan du bruger Myetherwallet med Trezor, kan du tjekke det ud først. Hvis du sidder fast eller har nogen konkrete spørgsmål, så lad os vide, og vi er glade for at hjælpe dig ud.

Kommentarer:

Tak gutter, jeg får hænge af snart. Altid stor hjælp. Anbefales til en hel nu og alle happy.thanks


Trezor og coinomy 2Spørgsmål:

Hej, kan du fortælle mig bedste sted at sende alts at overføre til Trezor tak? Fra coinomy, da de ikke tillader brug. Tak

Svar:

Hey c,
Vær især forsigtig med at sende Bitcoin og Bitcoin Cash! Sørg for at du kun sende Bitcoin til Bitcoin adresser og Bcash at Bcash adresser. Hvis du blander disse op, du \ 'll miste mønterne.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog

Post Litecoin

Erc-20 kompatibel tegnebog til Canada

Post Litecoin

Forbindelse mellem Exodus tegnebog til Ledger Nano S

Post Litecoin

Hvordan bruger jeg Bitcoin til min e-handelssite?

Post Litecoin

Litecoin-investeringer svarende til Bitconnect

Post Litecoin

Konvertering bitcoin til USD

Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Sweeping Legacy Wallet til SegWit Wallet

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Udbetaling er til faucethub.io

Post Litecoin

Acepting bitcoin til konsulenttjenester

Post Litecoin

Sælger BC eller Ether fra min Blockchain.info tegnebog andetsteds?