Den symmetri gensidige fond | Danish.Lamareschale.org

Den symmetri gensidige fond

Den symmetri gensidige fond

Spørgsmål:

Mange tak for at skabe den 99 Bitcoin webstedet. Oplysningerne er nyttigt og let at forstå. På noten, hvad er din mening om Symmetry investeringsforening. Afdelingen søger at sprede sine investeringer på tværs af forskellige mønter. Tak for din hjælp.

Svar:

Hey Gregory,
Tja, efter min mening, det er noget nogen kunne gøre for sig selv uden at betale en fond manager til at gøre det for dem. Jeg så Weiss Rapport fra nogle Wall Street firma, som bedømt cryptocurrencies ifølge nogle virkelig tvivlsomme målinger... Og den eneste konklusion, jeg kunne tegne var, at Wall Street ikke kender deres albue fra et hul i jorden, når det kommer til krypto. Symmetri kan være bedre end Weiss men jeg ville ikke satse på det. Sandsynligvis skal du bare gøre din egen forskning og hold dine egne cryptos - det er mere sikkert i hvert fald plus du kan spare et ton af penge.

Ingen kommentarerVærdien i dollar og værdien i Yen ,Spørgsmål:

Lige nu er din hjemmeside viser $ værdi og Yen værdien af ​​en Bitcoin, så mit spørgsmål er, hvorfor så forskellig værdi, når det sammenligner normal valutakurs mellem $ og ¥? Med andre ord, jeg har brug for at betale omkring $ 4000. For én Bitcoin. Højre? Men hvis jeg betalt af japanske yen, jeg bare kan betale omkring ¥ 27.864. For samme én Bitcoin, er denne ret tidligere ??? ¥ 27.864. At lige konventionel valutaveksling ville være omkring $ 255. Det gør mig forvirret.

Tak for den tid.
Bedst,

Yoshi.

Svar:

Hej Yoshiyuki,
Vores hjemmeside viser prisen for Bitcoin i fire forskellige valuta: amerikanske dollar, kinesiske yuan, euro og britiske pund. De viste her priser er markedsprisen noteret på Cryptocompare fodring fra forskellige børser, der handler som valutapar. Kursen på en bestemt udveksling kan afvige fra det, og du er nødt til at overveje andre faktorer som timing og gebyrer samt. Du kan læse om Bitcoin arbitragemuligheder i denne artikel.

Ingen kommentarer


Videoen var godSpørgsmål:

Jeg stadig forsøger at ombryde mit hoved omkring dette. Så der er indehaver af hovedbog og hvor kommer vores papirpenge gå til? Også den fyr i videoen, er du single.

Svar:

Hej Chuck,
Papiret pengene går til den, der solgte dig de Bitcoins, kunne det være en udveksling eller en person, afhængigt af dit køb metode. Den Ledger er en hardware tegnebog, som du holder... Medmindre du betyde Bitcoin blockchain, som undertiden betegnes som en "offentlig hovedbog." I tilfælde af sidstnævnte, alle folk kører en fuld Bitcoin tegnebog har en kopi af regnskabet.

Ingen kommentarer


Thebillioncoin.infoSpørgsmål:

Jeg har for nylig blevet introduceret til denne 'cryptocurrency', men jeg er fortsat skeptisk over dens levedygtighed. Har du nogen idé om, hvordan legit det er? Er det virkelig en cryptocurrency eller bare en ponzi som nogle hævder? Vil du investeringsrådgivning ind i det? Tak på forhånd, da jeg venter på dit svar.

Svar:

Hej,
jeg har hørt en masse om det, og fra et meget hurtigt kig det er ikke noget jeg ville sætte mine penge ind. Jeg kan ikke sige noget med sikkerhed, da jeg ikke gå i for dybt, men det synes at være en anden "hypecoin", der ikke har noget konkret bag det. Bare mine to cent, ikke tager dette som nogen investeringsrådgivning.

Ingen kommentarer


Thunderbit.io er mikrohash genfødtSpørgsmål:

Microhash.net var et fupnummer køre indtil den 20. August og dets tilbagetrækning overlappede med thunderbit.io som er en kopi. Må ikke investere. Det er det samme.
hvis du har mistet penge rapportere det til politiet / FBI. Må ikke antage, at de kender. Hvis du vil have en Bitcoin samfund, der fungerer for nytilkomne rapporterer denne type fidus til politiet ellers vil det bare fortsætte med at forgifte BTC samfund.

Svar:

Hej Anne,
Tak for at dele oplysninger om disse steder. Hvis du er i tvivl er et site er legit eller fidus, vil jeg foreslå at bruge Bitcoin fidus Testtool at henlede Deres egen konklusion.

Kommentarer:

Thunderbit.io sin fidus ved samme ejer med microhash.net være cerrefull ved ikke investere
Recomend slutte her http: //future.bitcoinmaker.xyzis legit virkelig betale

ThunderBit er væk.
I dag er den 1. Dag

Jeg er begyndt med https: //lunarbit.ltdit's så god som dette faktisk


Tidsforskelle og 120 krav i løbet af 24 timerSpørgsmål:

Hej!
Jeg allerede nået 120 fordringer i går. Det er den grænse i løbet af 24 timer ikke? Nu vil jeg begynde at hævde igen, men jeg kender ikke den tid differnece mellem os og kan ikke rigtig fortælle, hvad tid skal jeg starte igen. Jeg er fra Filipinerne. Jeg håber der er en note eller et afsnit, der kan hjælpe os med at vide, om det er sikkert at hævde igen til den næste dag / efter 24 timer. Tak og Godbless.

Svar:

Hi Kaye,
Grænsen på 120 kravene gælder for en 24 timers vindue, det er ikke knyttet til nogen tidszoner.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Kan vi købe bitcoins fra dig

Post Litecoin

Ven vil hjælpe mig og sælge til mig for at få mig i gang - hvad skal man overveje

Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

Investering

Post Litecoin

Forbindelse mellem Exodus tegnebog til Ledger Nano S

Post Litecoin

Bitcoin adresse

Post Litecoin

Profit Glitch

Post Litecoin

Fup

Post Litecoin

Bitcoins tegnebog

Post Litecoin

Repræsentere Bitcoin

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - er det en ægte kryptokurrency