Sweeping Legacy Wallet til SegWit Wallet | Danish.Lamareschale.org

Sweeping Legacy Wallet til SegWit Wallet

Sweeping Legacy Wallet til SegWit Wallet

Spørgsmål:

Hej og tak for en stor hjemmeside,

Jeg håber helt bestemt jeg ikke spilder din tid, jeg har læst dig 'Når import vs feje' acticle, men er ikke sikker på, om jeg vil være i stand til at feje en Mosebog (Legacy Wallet) til en SegWit baseret Electrum Wallet.

Venligst kunne du lade mig vide, hvis dette er muligt.

Tak skal du have,

Greg

Svar:

Hej Greg,
jeg er ikke sikker på, hvis du bare kan importere tegnebogen som pr Mosebog procedure, men ændre det m / 44 '... Stien til en m / 49'... Sti. Jeg har spurgt de Electrum udviklere (dette er naturligvis noget, der kræver et konkret svar) og vil vende tilbage til dig snart, når jeg har fundet ud af.

Kommentarer:

OK, Greg. Fik et konkret svar, bedes du se bort min indledende redegørelse.

Hvis du eksporterer din private nøgle fra Mosebog (se: http://support.exodus.io/article/77-does-exodus-have-advanced-export-options, derefter oprette en ny SegWit tegnebog i Electrum og feje din private nøgle.

Bemærk, at du ikke vil være i stand til at modtage midler fra andre tegnebøger, som ikke er bech32-klar. Dette vil sandsynligvis være et midlertidigt problem som andre tegnebøger opdateres fremadrettet. Så hvis du overfører alle dine midler til en Electrum SegWit konto, får du fordelene ved lavere gebyrer, når de foretager betalinger, men at modtage betalinger kan være et problem. Du kan altid fortsætte med at bruge din Mosebog tegnebog eller en standard Electrum tegnebog for at modtage formål.

Som en mere kompleks løsning, jeg informeret om, at du kan "skabe en bip39 frø eksternt og importere, at bruge en bip49 afledning til at have p2sh-segwit adresser." Lad mig vide, hvis du ønsker at tackle det, det bør ikke være så slemt, som det lyder.Fejende mod at sende maksimalt beløb til den nye tegnebogSpørgsmål:

Hej,

Jeg har lige fået en nano S og jeg lavede en ny electrum tegnebog for det. Jeg ønsker at flytte alt fra min anden electrum tegnebog til dette.

Oprindeligt jeg skulle lige til at sende det hele ved hjælp af max funktion, men derefter indså, at der er en masse forandring adresser, og jeg havde brug for at konsolidere dem ellers betale en høj afgift.

Er det nemmere / billigere at feje? Eller Er TX gebyrer det samme?

Også, hvis jeg fejer, hvordan kan jeg vide, om min tegnebog midler bruger mere end en privat nøgle og i så fald hvordan kan det blive fejet?

Tak på forhånd :)

Svar:

Hey Batman (så cool at have Batman her),
Med hensyn til dit andet spørgsmål - hvis du bruger mere end en privat nøgle, jeg er ikke sikker på jeg forstår det. Kan du forklare?

Ingen kommentarer


Swiss Bank i din lommeSpørgsmål:

Jeg har holdt øje med Bitcoin Nyheder sponsoreret af BitMedia siden januar. De annoncere schweiziske Bank i din lomme, en hård tegnebog. Jeg gik det den schweiziske i din Pocket hjemmeside for at tjekke det ud. Oplysningerne var overbevisende, og prisen er attraktiv. Men jeg har ikke hørt eller set nogen anmeldelser for denne tegnebog andre steder. Ved du noget om denne vare? Vil du anbefale det?

Svar:

Hey Pearl,
kan du sende mig linket til det websted, du har besøgt. Jeg er ikke sikker på hvilket websted du refererer til.

Kommentarer:

Sitet er så god håb thatvit vil benytte os med detaljerede oplysninger om Bitcoins.


Swisscoin IPO lovet 1. August 2017Spørgsmål:

God dag 99bitcoin, jeg vil gerne benytte denne lejlighed til anmodning og hjælpe mig såvel som andre investorer at finde ud af eller opdatere os, hvis det er muligt om swisscoin (swisscoin.eu), som jeg er en investor. Vi har været troværdige oplysninger om den swisscoin platform, som mønten vil begynde at blive handlet i den offentlige start fra 1. August, 2017 men indtil dato er jeg endnu at se mønten på coinmarketcap. Indtil dato er endnu at læse nogen nyheder om årsagerne til, at mønten er endnu ikke handlet som tidligere lovet på mønten hjemmeside eller på nyhedssektionen af instrumentbrættet for investorerne.
Vic.

Svar:

Hej Vic, Vi har ikke rigtig har nogen oplysninger om Swisscoin, så vi ikke er bekendt med den baggrundshistorie, hvorfor ICO udskydes. Måske kan du prøve at følge op med direkte udvikleren team eller kontrollere de sociale medier kanaler, hvis andre brugere ved mere. Med hensyn til den fremtidige værdi, jeg foreslår, at du tjek vores video om hvordan man kan evaluere en altcoinand forsøge at henlede Deres egen konklusion om Swisscoin.

Ingen kommentarer


Tagning af døde forfattereSpørgsmål:

Det ville være rart, hvis en nekrolog post ville angive forfatteren til den pågældende artikel (hvor muligt), ud over alt det andet, der aktuelt vises. Det ville løse problemet med uærlige journalister og andre "eksperter" sælge os, hvad der er det væsentlige en gratis mulighed, hvor de kan spille "Jeg fortalte dig det" spil, hvis Bitcoin svigter, eller forblive stille eller endda slette deres oprindelige artikel, hvis Bitcoin bliver en stor succes. Det ville tvinge disse faux "eksperter" at have nogle hud i spillet, og for evigt være ansvarlige for deres "ekspert forudsigelser" i kraft af disse forudsigelser altid bliver forbundet til deres navne og en google-søgning væk.

Svar:

Jon tak for tilbuddet forbedring. Men alle artikler i øjeblikket har linket kilde på dem, så jeg gætter finde ud af, hvem forfatteren var er ret enkel. Også hvis de beslutter at slette artiklen er der altid Web Archivethat sparer alt, hvad der nogensinde blev uploadet til nettet.
Men jeg forstår din pointe af "en Google-søgning væk" - Jeg vil forsøge at omfatte forfatterens navn inde i Google titel i det mindste hvor det er muligt. Store rådgivning!

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Med hensyn til at få Bitcoins

Post Litecoin

Justering af bitcoin udbetaling baseret på prisen på Bitcoin

Post Litecoin

Sådan beregnes Hashrate

Post Litecoin

At blive involveret i Bitcoin Market altcoin

Post Litecoin

Sådan tilføjes minimum ammount til udbetaling i en bitcoin vandhane

Post Litecoin

Er min Bitcoin tegnebog den samme som den offentlige Bitcoin adresse?

Post Litecoin

Bitcoin minedrift 1

Post Litecoin

Poloniex Udlån

Post Litecoin

Hvordan kan jeg købe og sælge ripple i Pakistan

Post Litecoin

Bitcoin Regulations i Indien

Post Litecoin

Jeg vil gerne købe noget Ethereum og ripple, men jeg står over for nogle problemer

Post Litecoin

Min egen opsætning mod tredjepart hosting