Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog | Danish.Lamareschale.org

Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog

Sendt CEX.IO BCH til Coinbase BTC tegnebog

Spørgsmål:

Jeg har for nylig sendt min BCH fra CEX.IO app til min Coinbase app før du skifter den til BTC ved et uheld. Det var omkring $ 450 værd af BCH like.3. Jeg kaldte Coinbase og de sagde det var tabt. Jeg naturligvis freaking ud. Jeg har læst så meget som jeg kunne på dette spørgsmål, men jeg forstår ikke private nøgler og dette og hint. Jeg har også set at der er nogle mennesker, der kan få adgang denne BCH hvis jeg betale dem. Jeg vil betale en betroet person til at få min BCH tilbage. Jeg betaler 25% af hvad jeg har at nogen, der kan hjælpe mig med at få min BCH tilbage. Vær venlig ikke at være uhøflig i svar, jeg allerede ved, at jeg rodet op...

Svar:

Hey Nick,
vil jeg sige, du skal åbne en støtte billet samt bede om hjælp på Coinbase sociale medier kanaler, ligesom deres Twitter og subreddit. Jo bedre du forstår problemet, jo mere kortfattet vil du være i stand til at være i dine anmodninger om support, som også vil hjælpe dem til at håndtere problemet. Held og lykke!

Ingen kommentarerSendt min bitcoin kontanter til et elektrumSpørgsmål:

Så jeg sendte min Bitcoin kontanter til Electrum derefter at genvinde det, jeg forsøgte at downloade elektron kontanter og jeg genvundet det på en vagt kun tegnebog. Nu ønsker jeg at tilbringe disse mønter, men kan ikke. Jeg prøvede at feje den private nøgle på andre tegnebøger, men der er en kompatibilitet problem, da jeg prøvede på coinami. Det viser, at der er ingen midler i adressen / private nøgle dog blockchair fortæller mig, at der stadig er midler i min tegnebog og elektron kontanter ur tegnebog viser også midler. Er det muligt at få master private nøgle til at oprette en ny elektron kontanter tegnebog, kan du hjælpe

Svar:

Ingen kommentarer


Alvorlig Problemer med at købe Bitcoins EthereumSpørgsmål:

Ofir, Jeg har et alvorligt problem. Jeg tilmeldt en Coinbase konto. Jeg har været i stand til at overføre omkring $ 10.000 i det over måneder bc af deres begrænsninger. De nægter at bekræfte min id. Selv med DL og bankoverførsler, etc. De har NUL kundesupport. Ekstremt frustrerende.

Jeg ønsker at købe omkring $ 30.000 mere og kan simpelthen ikke finde en sikker måde at gøre det. Jeg lavede en konto hos Gemini. Det har været en uge, og jeg stadig venter på ID-verifikation. En google-søgning afslører, at det kan tage uger for Gemini. Jeg er speachless om det. En anden udveksling verificerede mig, men de understøtter kun et lille antal banker. Capitol One er ikke en af ​​dem.

Jeg er på et tab. I dont have tech Savy at bruge en kold opbevaring tegnebog med tillid til dette beløb. Jeg vil bare en pålidelig udveksling til at købe og derefter holde Bitcoins & Ethereum.

Kan du give mig nogle gode råd? Alvorligt med tab her.

Tak Ofir på forhånd

Med venlig,

Rob M.

Svar:

Hey Rob,
men skal du ikke holde dine Bitcoins på børsen.

Ingen kommentarer


Indstillinger for at få højere hash rate for saphire 680 nitroSpørgsmål:

Hvordan ændrer jeg hash sats på safir 680 nitro GPU'er?

Svar:

Hej Ryan,
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1735691.0

Ingen kommentarer


SHA-256 eller Scrypt er bedre at mine bitcoins?Spørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 10:10

SHA-256 eller Scrypt er bedre at mine Bitcoins?

Svar:

Hey Tom, SHA-256 er den algoritme, der anvendes til mine Bitcoins. Scrpyt er den algoritme bruges til mine altcoins. Du kan ikke mine Bitcoins med Scrypt. Så hvis du søger ind Bitcoin miningthat er den eneste vej at gå.

Kommentarer:

Mange tak for forklaringen Ofir.


Chokerende dårlige anmeldelser på nano og trazor apps på Google App StoreSpørgsmål:

Var chokeret over at læse 100 seneste december2017 anmeldelser på Google Play Store fuld af negativty vedrørende de nye hovedbog nano og Trezor tegnebøger væmmedes at læse dem for at være ærlig efter at have læst noget men positive anmeldelser her, men at læse 100, af negative anmeldelser for både tegnebøger ved ikke hvad de skal tænke 200 mennesker væmmes alle med de samme klager, kan du læse på australien google play butik for den nye hovedbog nano og Trezor apps

Svar:

Hej Josh,
Foreslå, at du læser disse anmeldelser og finde ud af, om dette er tilfældet. Jeg kan forsikre dig, at begge disse hardware tegnebøger er meget gode enheder.

Ingen kommentarer


Kort sælg i PoloniexSpørgsmål:

Senest opdateret den 17. Januar, 2018 03:45

Dear Sir / Fru
Mayur Patel

Svar:

Hej Mayur,
Når du har finansieret din Poloniex konto du er i stand til at gøre short selling så godt. Du kan

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Multi cryptocurrency tegnebog?

Post Litecoin

Blockchain andet adgangskode problem

Post Litecoin

Spørgsmål til Steven Hay

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Problem med udbetaling og XAPO-adresser på 99bitcoins.com

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Konvertering bitcoin til USD

Post Litecoin

Nybegynder fra Brasilien

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Om Gigahashbit

Post Litecoin

Kan jeg købe BTC uden en mobiltelefon?

Post Litecoin

Jeg har et firma, og vi accepterer bitcoin. Hvor skal vi hen på listen?