Sælger BC eller Ether fra min Blockchain.info tegnebog andetsteds? | Danish.Lamareschale.org

Sælger BC eller Ether fra min Blockchain.info tegnebog andetsteds?

Sælger BC eller Ether fra min Blockchain.info tegnebog andetsteds?

Spørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 01:02

Hej,
NR.

Svar:

Hey Neil,
Håber det hjælper!

Kommentarer:

Http://bit.ly/2r83vv5- Køb og Handel Bitcoin og Altcoins. Top 1 Udveksling!

= $ =

[Url = http: //bit.ly/2myttm4] Bedst fryselager til Bitcoin og Altcoins «Ledger Nano S» [/ url]

= $ =Sælger Bitcoin i EuropaSpørgsmål:

Hej,
Henrik

Svar:

Hej Henrik,
Her kan du finde en masse exchangeswith anmeldelser hvor du kan købe Bitcoin. I Europa de mest populære udvekslinger er Bitstampand Kraken.

Ingen kommentarer


Sælger BitcoinSpørgsmål:

1- Når jeg sælger Bitcoin, vil pengene går direkte til min bankkonto, der er linket til kontoen?
2 Hvis jeg har Bitcoin i min tegnebog, hvordan kan jeg trække det tilbage, hvis jeg skal?

Svar:

Hej Ahmad, 
vi har en artikel som beskriver hvordan man kan sælge Bitcoin. Du kan sælge Bitcoins på børser, når du solgte dine mønter, vises USD beløb på den konto, du har på børsen. Derefter kan du trække de penge til din bankkonto. Der findes forskellige typer af punge, en udveksling gemmer dine mønter i en varm tegnebog, mens der er også offline kolde tegnebøger, som er sikrere. Hvis du gemmer dine Bitcoins i en kold tegnebog du nødt til at overføre disse første til en udveksling for at kunne sælge dem.

Ingen kommentarer


Sælger BTC I USASpørgsmål:

Jeg vil gerne vide, hvilke pålidelig hjemmeside jeg kan sælge min BTC. For en kontant eller Western Union

Svar:

Hej Habbey, hvis du ønsker at sælge Bitcoin for kontanter, Lokalt Bitcoinsand Paxfuloffer de nemmeste måder at konvertere Bitcoin til USD. Prøv at finde en lokal forhandler i dit område. 

Ingen kommentarer


Salg af bitcoinsSpørgsmål:

Hej, jeg har læst masser af artikler om at købe Bitcoins (som helt sikkert har hjulpet), men der er ingen på at sælge det samme. Mine spørgsmål er:
Rohit

Svar:

Hej Rohit,
Selling Bitcoins er en lignende proces som køber. Her er en artikel til dig, der direkte forklarer, hvordan du sælge Bitcoins.You kan handle med Bitcoins på børser, den valuta, du kan handle med Bitcoins er afhængig af udvekslingen, du bruger. På en udveksling du får en pris, som din ordre til at sælge kan opfyldes, behøver du ikke at bekymre sig om at finde en køber som dine ordrer automatisk matches. Der er ingen standard sats for Bitcoin pris, hver udveksling fastsætte deres egen pris og gebyrer. Her kan du


Sende BTC fra Ledger Nano SSpørgsmål:

Jeg begyndte at sende $ 18 værd af Bitcoin fra min Nano-S og så, at de var på vej til at opkræve mig $ 4 for at gøre det! Det er overflødigt at sige, jeg didn \ 't sende den.
Hvad er op med det ?? Det er cirka en 25% afgift for at sende $ 18 i BTC, har de altid opkræve avancer som denne?

Svar:

Hej Ken,
Sandsynligvis er det bedst at spørge Ledger supportteam om det gebyr, hvad det er præcist. Gebyret Bitcoin transaktion afhænger af flere faktorer, du kan


Sende btc manueltSpørgsmål:

Kan jeg sende manuelt eller kun ved at scanne QR-koden ved hjælp af brød BTC tegnebog

Svar:

Hej Rick,
kan du enten scanne en QR-kode eller kopiere og indsætte adressen. Du ønsker ikke at komme ind det manuelt, da det er en opgave for at indtaste en 26 til 35 tegn adresse... Og fejl kan let forekomme med manuel indtastning.

Ingen kommentarer


5 ETH fra coinbase til GateHub og kun 20 XRP er derSpørgsmål:

Senest opdateret den 10 Januar 2018 ved 11:53

Noob her, og jeg bare sent.5 ETH til min nye konto på GateHub. Min gatehub tegnebog har nu 20 XRP, men hvad der skete med resten af ​​ETH?

Svar:

Hej Steve,
hvis det ikke er der, skal du kontakte GateHub support og vise dem din transaktion ID (TXID) til ETH betaling til deres modtagende adresse. Din Ethereum tegnebog bør være i stand til at give dig den TXID hvis du forespørge den specifikke udgående betaling.

Kommentarer:

Jeg gjorde det samme transaktion aftes 12/11/17 19:01 ET med de samme resultater. Coinbase transaktion afsluttet i lidt over en time. Gatehub viser 20 XRP i morges

Ved deponeringen ETH fra coinbase gør gatehub konvertere det til XRP og aktivere tegnebogen da over 20 XRP blev deponeret? Jeg har ventet i timevis. Jeg overførte 1 ETH og coinbase siger, at det gik med succes.

Jeg gjorde det samme transaktion aftes 12/11/17 19:01 ET med de samme resultater. Coinbase transaktion afsluttet i lidt over en time. Gatehub viser 20 XRP morges 12/12/17 dog min konto med Gatehub endnu ikke afsluttet. Hvad blev slutresultatet Steve?

I sidste ende, hvor lang tid tog det? Jeg brugte mønt base for at sende ETH at få nav 31 timer siden. Det siger, at det var en vellykket send Og jeg dobbelt kontrolleres adressen, og det er korrekt, men det har ikke vist sig i gatehub endnu. Tak!

Åh jesus kristus, tak for opdateringen fyr / Dudette frem. Bange det lort ud af mig, jeg gjorde det samme med 300 dollars værd af BTC, og jeg var ligesom... Uhhhh hvor fanden resten af ​​mine penge. Tak for opdateringen, som alt andet lige virker som dens en langsom proces fra dem.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Min egen opsætning mod tredjepart hosting

Post Litecoin

Fup

Post Litecoin

Problem med referencelink i dit store WordPress-plugin

Post Litecoin

Minedrift med livsstil galakse

Post Litecoin

Tillidniveauer ved bestilling af hardware fra Bitmain hjemmeside

Post Litecoin

Bitcoin Calculator - Computing over en længere periode (>1 måned)

Post Litecoin

Banker udvikler deres egen e-valuta, der kan ødelægge den nuværende skifer af kryptokurver

Post Litecoin

Køber antminer

Post Litecoin

Bitcoin kontanter

Post Litecoin

En anden dødsdom

Post Litecoin

Sådan hævder du bitcoin kontanter

Post Litecoin

Jeg har et firma, og vi accepterer bitcoin. Hvor skal vi hen på listen?