Fup | Danish.Lamareschale.org

Fup

Fup

Spørgsmål:

Jeg er meget skuffet over, at jeg er rippet gennem din tjeneste af en escro som solgte mig en tjeneste, som jeg ikke har modtaget, beløbet er $ 1300, vil du Vedlagt detaljerne i transaktionen, og jeg \' Vil gerne dig med at finde mig en løsning, eller du hjælpe mig med at finde den rigtige kontaktperson til at sende min klage, tak enhver hjælp blive værdsat

Svar:

Hej Kamel, jeg er ikke sikker på, hvad tjeneste taler du om. Vi leverer ikke nogen escrow tjenester. Også har du ikke vedhæfte nogen detaljer transaktionsomkostninger. Jeg tror, ​​du måske har disse oplysninger hjemmeside forveksles med et andet websted, der leverer en tjeneste.

Ingen kommentarerSikkerhedscheck mislykkedes på krankravSpørgsmål:

Hej Ofir, ville bare vide, om det er normalt at få dette budskab "sikkerhedstjek mislykkedes" på vandhanen krav, jeg har været at få det i den sidste uge meget ofte (ikke altid) og im tilfælde er ikke normalt, hvis du ved hvorfor jeg får det. Min adresse er 3236pPJMjUAH7oGcL5PjgwCMU6XL2MJZau

Tak på forhånd

Med venlig hilsen!

Svar:

Hej Hector, har vi undersøgt spørgsmålet, og roden forårsagede er blevet rettet lige nu. Kunne du tjekke igen? Hvis du stadig oplever problemer, kan du kontakte os her.
 

Ingen kommentarer


Sikkerhedscheck mislykkedesSpørgsmål:

Hej. Jeg får sikkerhedstjek mislykkedes hver gang jeg gøre krav gældende. Hvordan kan jeg afhjælpe dette? Tak skal du have.

Svar:

Hej Samantha,
Sørg for at indtaste captcha korrekt. I tilfælde af din problemet fortsætter, skal du nå ud til os på kontakten formwith fejlmeddelelsen, og hvordan du fik der, og vi vil undersøge nærmere.

Ingen kommentarer


Sikkerhed af kryptokurrencySpørgsmål:

Jeg stillede et spørgsmål på en anden side og ramte på send-knappen. Jeg så det listen og nu er den væk. Fik du det, eller ej?

Svar:

Hej Richard, 
vi moderate spørgsmålene i dette afsnit en gang i hver dag, sandsynligvis det er derfor, du ikke har set du spørgsmål på listen, som det var under behandling. Hvis du stadig ikke se dit svar efter den næste dag, skal du nå ud til os ved hjælp af kontaktformularen.

Ingen kommentarer


Se udviklingsaktivitetenSpørgsmål:

Senest opdateret den 18. November, 2017 05:34

Hej,
Tak

Svar:

Hey Kai,
jeg tvivler Coingecko gør meget mere end de ovennævnte ting til at generere deres placeringer. Det kan ikke være klart, hvordan at klassificere mønter i første omgang, men jo mere du sammenligne dem med hinanden, de klarere ting vil blive. Husk, at der er andre faktorer, der påvirker en mønt succes som er meget mere modstandsdygtige over for analyse, f.eks. De ukendte planer velhavende enkeltpersoner eller grupper.

Kommentarer:

Tak Steven.

Hvis den cirkulerende Supply & alt Supply er meget høje ligesom Cardano (ADA) for eksempel mange Milliarder, er, at en dårlig ting for pris vokser? Jeg imagin hvis det vokse til 100 så den samlede pris vil være utænkelig SÅ kan det ske for sådanne Milliarder af udbuddet? Hvad er din mening.


Segwit 2x hardforkSpørgsmål:

Hallo.
Hvis jeg holde min Bitcoin i papir tegnebog før segwit 2x hardfork så ville jeg være i stand til at få tilsvarende segwit2x efter segwit hardfork den 18. Nov 2017 ??? hvordan jeg ville kunne få segwit 2x bit mønt fra Bitcoin gemt i papir tegnebog ??

Svar:

Ingen kommentarer


Er det normalt, at en segwit-transaktion med et 20-minutters skøn skal sidde fast i ca. 36 timer?Spørgsmål:

Jeg gjorde en transaktion 2 dage siden. Fra min segwit konto, sagde 11 dollars og estimerede ventetid 20 minutter.
https://btc-bitcore3.trezor.io/tx/6bd817115c3cf85116431c9268d402624661c95d0508323026e120e6fa432e45

Jeg kan ikke finde transaktionen, når jeg søger efter den id, jeg fik ingen idé hvad der foregår her.
Har jeg gøre nogle kæmpe fejltagelse lige nu?

Svar:

Ingen kommentarer


SegWit tegnebog anbefalingerSpørgsmål:

Hej,

Kunne du rådgive os om, hvilke tegnebøger er SegWit (for at drage fordel af de lavere gebyrer), og som du anbefale, og hvorfor?

Tak

Svar:

Hej Jack,
Bemærk, at Electrum native understøttelse af bech32 adresser er ikke kompatibel med en masse andre tegnebøger på dette tidspunkt. Det er bedre at finde ud af at bruge P2SH adresser med Electrum i stedet (de har en guide til dette online).

Kommentarer:

Åh ja, og SegWitAddress.org for papir tegnebøger.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Plukning af gaflerne

Post Litecoin

Hvordan bruger jeg Bitcoin til min e-handelssite?

Post Litecoin

En anden dødsdom

Post Litecoin

Er min Bitcoin tegnebog den samme som den offentlige Bitcoin adresse?

Post Litecoin

Hvordan henter du dine bitcoins fra en papirplade?

Post Litecoin

Udveksling

Post Litecoin

Kan Electrum gemme andre kryptomønter

Post Litecoin

Hardware

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Coinsource

Post Litecoin

Kan vi købe bitcoins fra dig

Post Litecoin

Jeg har at gøre med en overdreven forsinkelse (mere end 10 arbejdsdage) for at modtage i min bank en tilbagetrækning af SEPA-overførsel fra CEX. Jeg har