Ripple-for at købe eller ikke at købe 2 | Danish.Lamareschale.org

Ripple-for at købe eller ikke at købe 2

Ripple-for at købe eller ikke at købe 2

Spørgsmål:

Hej! Jeg er ikke nyt for Bitcoins, men jeg er ny, når det kommer til andre cryptocurrencies. Jeg kom på tværs af Ripple og det har mig nysgerrig. Men der er flere diskussioner på nettet om, at Ripple som et token vil i høj grad blive reguleret, da den er lavet til at nedbringe den enorme opsving i Bitcoin.
Kan du kaste lidt lys over denne sag?

Tak!!!

Svar:

Hej Shruti,
Mit råd er at tjekke Peter Todd kritik af Ripple, før det bliver dybt involveret: https://twitter.com/petertoddbtc/status/620089526019616769?lang=en

Ingen kommentarerSikker minedriftSpørgsmål:

Hej, jeg vil gerne vide, af en sikker minedrift site, hvor jeg kan starte minedrift Bitcoins.

Svar:

Hey Joe, alle disse "mineområder" du ser online er intet mere, men svindel eller Ponzi ordninger. Hvis du er seriøs omkring Bitcoin minedrift skal du få smoe Bitcoin minedrift hardware og lære at udvinde Bitcoins dig selv.
Hvis du ønsker at lære mere om, hvorfor disse steder er ikke værd at bruge penge her er en articleexplaining noget mere om det.

Ingen kommentarer


Sikker webstederSpørgsmål:

Hej jeg er en rigtig nybegynder til Bitcoin osv og vil gerne vide en sikker hjemmeside for at købe mønter. Jeg læste op på hjemmesider anmeldelser om en masse af disse virksomheder som coinbase Kraken osv og de alle synes at være absolut rip-offs.Can du foreslå en god hjemmeside.
Steve

Svar:

Hej Steve,
Vi har en artikel, hvor vi har samlet det bedste Bitcoin exchangeson markedet. Jeg foreslår, at du læser dette ene, det har par af anmeldelser samt om udvekslingerne. Coinbase og Kraken er begge populære udvekslinger for nybegyndere, men der er par andre platforme på markedet.

Ingen kommentarer


Sikkerhedsspørgsmål om stationære tegnebøgerSpørgsmål:

Hvad sker der, hvis du ejer en stationær tegnebog indeholdende et cryptocurrency, og din harddisk er udslettet? Forudsat vi har gemt nogen adgangskoder sikkert

Svar:

Hey Quriash,
Bedst ikke at tage nogen chancer - backup din Sæd sætning / wallet.dat og adgangskode (hvis nogen) så sikkert som muligt!

Ingen kommentarer


Samme Bitcoin-adresse mulig?Spørgsmål:

Hvad er muligheden for, at to forskellige HD tegnebog vil generere samme Bitcoin adresse samme salt og tilfældige afdelinger?

Svar:

Hej Manas,
er det muligt at generere den samme Bitcoin adresse i teorien, men i virkeligheden, det er meget meget usandsynligt at ske. Du kan kontrollere matematik bag hereand den tekniske baggrund her.

Ingen kommentarer


SCAM ME OR NOT !!?Spørgsmål:

Hej! Kan nogen venligst hjælpe mig se dette site er lokke mig eller ej, som om det sa fidus så jeg vil ikke gå gennem deres hjemmeside længere....
 

Svar:

Hej Areewan,
kan du finde vores hane regler her. I vores hane kan du kun trække balance over 13000 satoshis, ikke sikker på om, hvordan andre hane arbejde, kan de have deres egne regler.

Ingen kommentarer


SCAM for at få dig bankoplysninger til at gøre handel i et andet land?Spørgsmål:

God dag
jeg har brug for hjælp, da jeg er blevet 'hyret til at åbne en Luno og Kraken konti og også en bankkonto i mit eget land. Er der en fidus som dette. Jeg har ingen Bitcoins ikke penge til at blive snydt, men det hele bare ikke sidde lige?

Svar:

Hej, Luno og Kraken er Bitcoin børser, der også accepterer bankoverførsler at indbetale penge. Men jeg er ikke bekendt med detaljerne, og det synes en lyssky for mig, hvorfor skulle nogen ønske dig at åbne konti på børser. 

Ingen kommentarer


Scammed !!!Spørgsmål:

Du fyre tog min 160 $ ​​didn \ 't give mig mine bit mønter og aldrig refunderet det så med andre ord u fyrene snydt mig :(

Svar:

Hey Aron,
Ofir

Kommentarer:

Jeg bare sendt dig med nogle flere detaljer om mig. Svar til mig, så vi får dette regnet ud ASAP

Ok jeg intet men mønter fra ur hjemmeside (eller rettere den tredje part) de tog mine penge og ikke give det mønter


SnydereSpørgsmål:

Ved begyndelsen var jeg spændt på at begynde at investere Bitcoin men efter jeg læste anmeldelser fra flere kilder på mange børser til at omfatte coinbase, indså jeg, at en masse mennesker er der lider af at miste deres penge, fordi disse udvekslinger er svindlere selv eller hacket af hackere. Ud over dårlig kundesupport og de forlader alene eller de låse din konto. Ikke tænker at investere i denne farlige sektor længere. Dine tanker!

Svar:

Hej Ahmad,
Faktisk er der en masse af svindlere på internettet, men der bare ikke begrænset til cryptocurrency industrien. Men der er flere tillidsfulde websteder tilbyder unikke tjenester på markedet i en konstant voksende og skiftende teknologiske felt. Hvis du er i tvivl, om et websted er legit eller fidus, jeg foreslår, at du bruger vores Bitcoin fidus Test tooland forsøge at henlede Deres egen konklusion. 

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Bitcoin Calculator - Computing over en længere periode (>1 måned)

Post Litecoin

Nylige sky mining udbetalinger

Post Litecoin

Hvordan kan jeg klage over et bitcoin firma?

Post Litecoin

Sådan beregnes Hashrate

Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Bitcoin minedrift

Post Litecoin

Kan Electrum gemme andre kryptomønter

Post Litecoin

Bredbåndshastighed til minedrift

Post Litecoin

Bitcoin Increase Valuation

Post Litecoin

Min egen opsætning mod tredjepart hosting

Post Litecoin

Hvordan finder du wallet.dat?

Post Litecoin

Hvordan bruger jeg Bitcoin til min e-handelssite?