Repræsentere Bitcoin | Danish.Lamareschale.org

Repræsentere Bitcoin

Repræsentere Bitcoin

Spørgsmål:

Dear Sir / Fru
Venligst kan du rådgive mig, hvordan jeg kan være en agent / repræsentant i handelen / markedsføring og distribution af Bitcoins

Svar:

Hej Samora rart at møde dig.
Bitcoin kontrolleres ikke af nogen central myndighed, så du dybest set ikke har brug for tilladelse fra nogen til at begynde at handle det eller tilbyde handel tjenester. Men det er vigtigt at tjekke, hvad loven i dit land stater vedrørende handel Bitcoins da nogle lande har strenge regler om dette. Jeg foreslår at konsultere en advokat eller en revisor til det bedste svar.

Ingen kommentarerGenstart minedrift og brug af ekstra gpu kortSpørgsmål:

Hvis I \ 'm offline, hvordan gør jeg genstarter minedrift? Hvordan kan jeg mine med en anden GPU, der \ 's installeret, men ikke minedrift?

Svar:

Hey Boofer,
kan du mine med flere GPU'er... Men jeg havde brug for en meget mere detaljeret, før jeg kunne fortælle dig hvordan. Jeg regner hvis du søger efter din mønt, GPU, OS, minedrift app og et begreb som "multiple minearbejder", så skal du finde en løsning.

Ingen kommentarer


Gendannelse af en multisig tegnebogSpørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 08:42

Jeg vil gerne oprette en 2 af 3 multisig Bitcoin tegnebog og jeg tænker på at lagre en af de private nøgler på en hardware tegnebog ligesom Ledger Nano S, en anden på et papir tegnebog, og en tredje på en software wallet, tillader multisig tegner såsom copay eller Armory.
Mit spørgsmål er, hvis siger i 5 eller 10 år, copay eller Armory ikke længere rundt, jeg kan stadig gendanne min multisig tegnebog? Kan jeg bare få det til en anden software tegnebog, som understøtter multisig? Oprettelse og genoprette enkelt private nøgler fra frø sætninger giver mening for mig, men jeg har ikke set noget om gendannelse multisig tegnebøger.

Svar:

Hey KT,
 

Ingen kommentarer


Begrænser gpu og cpu til 90%Spørgsmål:

Vær hilset,

Jeg spekulerer på, hvordan kan jeg reducere min cpu eller gpu minedrift så det er ikke under 100% belastning hele tiden, for eksempel, jeg ønsker at køre det både op til 90%.
thx

Svar:

Hej Damir,
jeg foreslår, at du konsultere dokumentationen for uanset hvilken minedrift software du kører for at få en mere præcis svar.

Ingen kommentarer


Henter bitcoin adresse fra CoinbaseSpørgsmål:

Senest opdateret den 28 november 2017 på 20:33

Jeg købte en Bitcoin fra Coinbase i 13 '. Jeg har haft det der lige siden. Jeg vil gerne nu fjerne det fra deres hjemmeside og udskrive det officielle Bitcoin nummer til at gemme væk i sikkert sted. Coinbase skærer service er ikke eksisterende det ser ud. Gudskelov y'all er på punkt!

Svar:

Hey Chris, tak for at skrive i.
Kan du forklare lidt bedre, hvad er dit egentlige spørgsmål? Søger du at oprette et papir tegnebog?

Kommentarer:

Ja. Et papir tegnebog. Tak så meget i forvejen.

Bitaddress jeg synes er et godt sted


Anmeldelser af coins.com. ThSpørgsmål:

  1. Er der nogen af ​​pålidelighed og honorarer coins.com. Th opererer i Thailand og Filippinerne?

Svar:

Hej Judy,
Vi har ikke erfaring om coin.com.th tjenester, så kan ikke give dig en gennemgang. Hvis du er på udkig efter at købe Bitcoin fra Filippinerne, kan du prøve Coinmamafor eksempel. 

Ingen kommentarer


Rig bygningSpørgsmål:

Har du en trin for trin guide til hvordan du opbygger en minning rig, der kan acheive ca. 1btc per uge eller per måned?

Svar:

Hej J, 
Det er ikke længere rentabelt at mine Bitcoins hjemme (læs dette at se hvorfor). Gearet du behøver, er meget dyre, og du sandsynligvis ikke vil være at få et godt afkast af din investering på grund af høje eludgifter. Du kan læse dette indlæg og sandsynligvis få alle de oplysninger, du har brug for om hjem minedrift.

Ingen kommentarer


Ripple-for at købe eller ikke at købe 1Spørgsmål:

Senest opdateret den 31 december 2017 05:25

Hvad er den bedste måde at købe krusning med USD og blev skal jeg placere mit køb efter jeg erhverve krusning? Hvilken udveksling er bedst at bruge til køb?

Svar:

Hej Josef,
ville jeg sige, at du bør studere Ripple... Det er stærkt centraliseret og selskabet ejer mellem 20 og 60% af alle XRP. Det forekommer mig, at det Ripple netværk kan være af værdi for banker, men jeg er ikke overbevist om, at mønten vil være af værdi for individuelle brugere (bortset fra spekulationsøjemed). Bare min 2c på XRP.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

GEForce 940M 2GB kort

Post Litecoin

Hvordan kan jeg købe og sælge ripple i Pakistan

Post Litecoin

Hvordan logger jeg på for at bruge vandhanen? Nej, hvor du skal logge ind på siden

Post Litecoin

Bitcoin minedrift 1

Post Litecoin

Bitcoin Vilkår

Post Litecoin

Vandhaner - min satoshi overførte ikke

Post Litecoin

Bitcoin minedrift

Post Litecoin

Poloniex Udlån

Post Litecoin

DOGE til BTC

Post Litecoin

Microhash er en farlig fidus

Post Litecoin

Bitcoin Regulations i Indien

Post Litecoin

Bitcoin minedriftshastighed (cpu)