Med hensyn til at få Bitcoins | Danish.Lamareschale.org

Med hensyn til at få Bitcoins

Med hensyn til at få Bitcoins

Spørgsmål:

Hej der, jeg er ny her Bitcoin Miljø. I går, samtidig med at gå gennem hjemmesider i Bitcoin. Jeg stødte på en hjemmeside "btcminingtool.win hvor jeg er valgt til 1,50 BTC. Websiden stater giver 1,50 BTC for kun små amount.Then jeg betalt 0,018 BTC i Miner gebyr og 0,05 BTC for ekspeditionsgebyr. Og jeg tilflugtssted \' t modtaget Bitcoins fra dem.Når kan jeg modtage Bitcoins fra dem eller er det Fake eller fidus? Giv en løsning på dette problem.Is det muligt at få mine penge tilbage.

Svar:

Hej Murali,
Til næste gang vil jeg foreslå:

  1. Brug af Bitcoin fidus testbefore investere i ethvert websted
  2. Læser dette indlæg om Bitcoin investeringer
  3. Læser dette indlæg om Bitcoin sikkerhed

Ked af at høre om dette.

Ingen kommentarerMed hensyn til betalte outsSpørgsmål:

Jeg har ikke modtaget nogen betalte outs, som jeg allerede har krydset minimumsgrænse af betalte outs. Er dette en fidus websted?

Svar:

Hej,
hvis du refererer til vandhanen så se venligst FAQ sectionto finde ud af, hvorfor du måske ikke har fået betalt. Hvis du stadig føler, at der er et problem benytte kontaktformularen formto lade os vide.

Ingen kommentarer


Hvad angår virwox og køb sælge BTCSpørgsmål:

Hilsner,
tak, Ofir!

Svar:

Hey George,
Så vidt jeg kan fortælle tingene er stadig som de plejede at være.

Ingen kommentarer


Hvad angår WordPressSpørgsmål:

Hey OFIR. Jeg ønskede at vide, at jeg kan gøre hjemmeside som en HYIP skærm bruger WordPress. Hvis ikke, end kan du foreslå mig nogen Website Builder Værktøj til at gøre en HYIP Monitor. Da der vil være en masse opdateringer dagligt opdateret, og der er behov for en Stem Bar så godt. Så kan du hjælpe mig Vedrørende det. Jeg forsøgte at lede efter svar på det, men ikke får nogen. Du kan tjekke GraspGold.com
Tak....: ")

Svar:

Hej Vivek, jeg plejer ikke at svare på spørgsmål, der ikke er relateret til Bitcoin på denne blog. I dette tilfælde, men jeg vil forsøge at dosere den lille viden, jeg har.
Det korte svar er at ansætte en udvikler til at gøre dette for dig. 

Kommentarer:

Som sagt, jeg tror, det vil være nødvendigt at brugerdefinerede kodet. Der kan være nogle plugins der vil hjælpe dig sætte nogle af de ting op uden en udvikler, men fra hvad du har beskrevet her tror jeg, vil du ikke være i stand til at gøre det hele. Ligesom du sagde, jeg tror, at den støtte, respons var bare for at få dig til at købe deres produkt.
Bare mine to cent.

Jeg gik gennem nogle blogs og endda Interageret med SiteGround.com chat support, de fortalte sådan kan ske ved egen hjælp WordPress 1 Klik på Installer. Men grunden til jeg ønsker ikke at abonnere på deres ord er, fordi det kan være for at gøre salg. Så jeg ville vide dette fra dig, som du også bruger WordPress. Kan du lade mig vide, er der sådanne funktioner er tilgængelige på WordPress, som jeg kan gøre HYIP Monitor. Det vigtigste er den oversigt sektion og Afstemning der er kompliceret, da der bliver nødt til at blive opdateret hver dag, så hvordan du ændrer deres status og overføre notering fra at betale til ventende / fidus. Og jeg kan gøre kommentar sektion for hver notering samt jeg gætte ved hjælp af WordPress. Så hvis du kan hjælpe mig med denne Forvirring det vil være stor :-)


Tilmelding eller køb af BitcoinSpørgsmål:

Venligst Hvordan får jeg denne Bitcoin? Fordi en ven Of Mind fortalte mig om det, men jeg ikke opfylder

Svar:

Hej,
er der 2 måder at få Bitcoins:

  1. Køb dem - bruge denne guideto lære, hvordan
  2. Tjen dem - bruge denne guideto lære, hvordan

Håber det hjalp.

Ingen kommentarer


Regulatory issues i IndienSpørgsmål:

Hi 
hilsen

Svar:

Hej Himanshu,

Hvis govt. Forbyder krypto så vil du faktisk kæmper for at trække fiat fra Binance til din indiske bankkonto. Det er sandsynligt, at banken vil blive bedt om at blokere sådanne transaktioner. Dog vil du stadig være i stand til at trække krypto fra Binance i dine cryptocurrency tegnebøger. Du kan derefter sælge den krypto privat, til kontanter eller andre betalingsmetoder. LocalBitcoins.com ville være en god hjemmeside for at lette dette. Bemærk, at jeg ikke tyder på, at du bryder loven, hvis govt. Forbud Crypto helt, bare med angivelse af, hvordan man kunne komme omkring et forbud mod indiske banker håndterer krypto-relaterede transaktioner.

Ingen kommentarer


Forholdet mellem Mnemonic Seed og Private KeySpørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 08:31

Jeg har oprettet en Bitcoin tegnebog på blockchain.info og jeg fik en 12 sætning huskeregel frø og rådes til at holde det sikkert til backup formål.
Tak...

Svar:

Hej Matthew, Frø og private nøgle er meget lignende vilkår, de er nødvendige for at styre dine Bitcoins. Men de er ikke det samme, de anvendes på forskellige måder. Et frø bruges til at generere en række private nøgler ved hjælp af en algoritme. Begge havde brug for at blive holdt sikkert, men frøet er nok til at genvinde din adresse. Du kan

Relaterade nyheter


Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

Papir tegnebog adresser

Post Litecoin

Bitcoin Gambling review

Post Litecoin

Litecoin-investeringer svarende til Bitconnect

Post Litecoin

Investering som highschooler

Post Litecoin

Repræsentere Bitcoin

Post Litecoin

Cloud mining

Post Litecoin

Jeg har at gøre med en overdreven forsinkelse (mere end 10 arbejdsdage) for at modtage i min bank en tilbagetrækning af SEPA-overførsel fra CEX. Jeg har

Post Litecoin

Gratis bitcoin tilbud - aldrig modtaget 1

Post Litecoin

En anden dødsdom

Post Litecoin

Fup

Post Litecoin

Bitcoin tilbagetrækning politik