Nylige sky mining udbetalinger | Danish.Lamareschale.org

Nylige sky mining udbetalinger

Nylige sky mining udbetalinger

Spørgsmål:

Hvorfor da den 22. Januar udbetalinger fra store cloud minearbejdere som Genesis, HashFlare eller Eobot faldet 35%?

Svar:

Hej Gallo,
jeg har ingen idé om, da jeg ikke bruger disse sites personligt. Jeg kan kun antage, at gøre for at stigende priser på Bitcoin det bliver sværere for disse websteder til at betale brugere.

Ingen kommentarerGendan ubrugtSpørgsmål:

Senest opdateret den 21. December, 2017 06:56

Hej
Bitcoin Core). Jeg har prøvet igen scanne, zaps & geninstallere tegnebogen softwaren. Intet har fungeret. Hvordan kan jeg gendanne min tegnebog for at vise den sande Bitcoin beløb. Blockchain viser den sande amount.Please hjælp

Svar:

Hej, er denne transaktion blevet bekræftet 13976 gange som vist her:
Ikke sikker på præcis, hvorfor du siger det er ubekræftet.

Kommentarer:

Der var ubrugte penge i min tegnebog adresse, kan du hjælpe mig, hvordan jeg kan
recorver dem til min tegnebog konto.

Transaktion id: bcea697b6fe49bcdbeffbae39fc81ecbbab3b5572db1e6ae0aa7d57cf129155d
pls Hvordan kan jeg gendanne den tilbage hjælp anbringender

Jeg ser det blev bekræftet

Samme som han nævnte. F67b9a6493c5984dc4a41a0b1a2719c9b1f3c14b92a4a86c0d8326bb146b8018 Hvad kan jeg gøre med det at blive brugt

Samme ting her som Jon Timothy... Ubrugte (0/3 Bekræftelser) i næsten 3 dage. Er ubekræftede transaktioner til sidst returneres til afsenderen, eller bliver de slettet?

Hej John, gebyret er meget lav på denne transaktion, sandsynligvis er det bedst at bruge en transaktion accelerator for et ekstra gebyr for at få det bekræftet hurtigere.

Https://blockchain.info/tx/6f5b6ba98592c8144a5bd2664524a3cd8b4e516aef6714d74c71832772f6fef0
Denne transaktion siger ubrugte efter fire dage uden bekræftelse. Venligst hvad kan jeg gøre?

Jeg forstår det ikke. Denne transaktion er bekræftet, hvilket betyder at den er sendt.

Det er ikke sendt er hvad han siger det siger ubrugte hvis du rulle til højre


REDRIDER2255Spørgsmål:

Hvordan kan jeg samle Bitcoin Cash? Havde Bitcoin i JAXX tegnebog @ gaffel. Fik en e-mail fortæller mig at overføre Bitcoin til en anden tegnebog, før du prøver at samle BCC, der sendes til Blockchain tegnebog. Så fik besked på at åbne nye BCC tegnebog @ BTC.com, klikkede "Indstillinger", klikkede "Importer eksterne Key", udfyldt backup sætning fra JAXX tegnebog & klikkede på "Næste". Alt det gør, er spin. Venstre det kører overnite & var stadig spinning om morgenen. Ingen overførsel fra JAXX tegnebog til BCC tegnebog @ BTC.com. E-mail sagde JAXX tegnebog blev støttet. Nogen ideer eller forslag ville være nyttigt.

Svar:

Hej Jeff,
virker som om du laver de rigtige skridt. Jeg foreslår du kontakter BTC.com støtte - det lyder som om det er et problem i deres tegnebog.

Ingen kommentarer


Henvisning link til WordPress Vandhaner?Spørgsmål:

Hvad er formatet af henvisningslink til WordPress hane? Jeg har det hele opsætningen, men ikke sikker på, hvad det henvisningslink er.

Svar:

Godt spørgsmål jeg vil tilføje det til dok.
 

Ingen kommentarer


Med hensyn til coinomy tegnebogSpørgsmål:

Hej, tak for alle dine råd, da du starter, hjalp mig lots.i fik din rec på coinomy tegnebog ikke så længe siden. Jeg havde en i forvejen, er det en god tegnebog med støtte center, som bliver stadig bedre, alligevel im ikke teknisk dygtige på alle, jeg fik en ny tablet måneder siden uden problemer, indtil det bare frøs i opgradering, nu det plejer at oprette forbindelse til min internet og gør ikke lade mig i coinomy i andre sted, men efter panik jeg sætte frø i en anden enhed og restaureret tegnebog. Sound.all der perfekt. Hvad jeg kan ikke finde ud af det! ISIT stadig sikkert at bruge nu frø blevet brugt? eller skal jeg flytte alle til en ny pung og få nye frø? Dont ønsker at miste nogen! Kun mig så frøet, men måtte sætte i coinomy, jeg ved, at skulle være ok, men jeg bruger tablet6 med McAfee, er, at sikre nok, eller kan du venligst anbefale hvordan du kan hjælpe mig? No1 kan komme til tabletten, og alle passwords frø seperate og flyttede hjem som advised.Im glad for jeg lyttede til dig og kiggede efter passwords osv også iv BTC i et Trezor før aug1st og havnt hævdede btch endnu, er der nogen tidsbegrænsning? nogle gode råd, hvordan man gør uden at flytte BTC? Og hvordan kan du? Tak på forhånd og skal du holde op det gode arbejde, du fyre er great.seriously, når dens lidt mere mainsream im sikker youl være Fix busier.iv anbefales mindst 20 n 7 jeg ved sige gode ting og takke mig! Lol. Alligevel ondt af alle spørgsmålene i en, men jeg ved youl vide med det samme, så tænkte id så du kan læse en stor da i stedet for LDZ af dif 1s. Mange tak

Svar:

Hej, tak for de venlige ord om webstedet og vores arbejde, vi værdsætter det meget.
 

Kommentarer:

Tak gutter, ur store som sædvanlig og hjalp igen

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

DOGE til BTC

Post Litecoin

Mining Bitcoins med flere computere?

Post Litecoin

Erc-20 kompatibel tegnebog til Canada

Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Jeg vil gerne købe noget Ethereum og ripple, men jeg står over for nogle problemer

Post Litecoin

Hvordan køber jeg AltCoins hvis jeg er hjemmehørende i Hawaii?

Post Litecoin

Bedste bitcoin walet

Post Litecoin

Plukning af gaflerne

Post Litecoin

Bitcoin Gambling review

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

At få penge tilbage fra en fidus