Spørgsmål til Steven Hay | Danish.Lamareschale.org

Spørgsmål til Steven Hay

Spørgsmål til Steven Hay

Spørgsmål:

Senest opdateret den 12 december 2017 ved 10:58

Hej Steven,

Håber du don \ 't noget imod mig at spørge dette direkte til dig. I \ 've en opdatering på det problem, vi \' ve tidligere diskuteret af mennesker, der har sendt BCH til en BTC segwit adresse, som jeg \ 'd virkelig sætter pris på din mening om.

Først og fremmest, btctroubadour opdateret sin reddit indlæg (den du nævnte for mig) at sige følgende: ”Det ligner nogle greyhat / vigilante, der arbejder med en ukendt minearbejder, var i stand til ensidigt kræve noget af BCH der var”fast ”i BTC-segwit adresser (nemlig dem, for hvilke de offentlige nøgler blev afsløret af ejerne tilbringer BTC fra de samme adresser), som forklaret i dette indlæg og kommentarer: https://np.reddit.com/r/Bitcoin / kommentarer / 7eixcu / recovering_bch_sent_to_segwit_addresses / for dem, der er berørt af dette, betyder det, du ikke længere styre din BCH (de var ”stjålet” af greyhat), men han ser ud til at tilbyde at give dem tilbage, hvis du accepterer at lade ham beholde 30% for sin tjeneste (eller ”tjeneste”, men man ser på det). Uanset hvad, og i betragtning af alternativ (100% tab), bør du helt sikkert tjekke om du er ramt, og beslutte, hvordan du ønsker at fortsætte. Som om det ikke var nok til at håndtere, synes der at være en ~ 2 uger deadline, indtil ”December 5ª, 2017 23:59:59 UTC”, hvorefter det synes han har besluttet han har ret til at holde dine penge. :(”
Jeg ville virkelig sætte pris på dine tanker om denne mulighed. Tror du, det er legitimt? Er det sikkert at give disse oplysninger? Tror du følger denne proces vil resultere i at få mine mønter tilbage eller åbne mig selv op til at have dem stjålet i en lignende måde til, hvordan folk i min tidligere punkt har gjort ved greyhat? Hvis det er legit, tror du der være en ”service gebyr” for denne?

Med venlig hilsen
Kevin

Svar:

Hej Kevin,
Denne helt sikkert virker som en bedre tilgang end at give 30% til greyhat. Hvis BTC.com gebyr for denne service, er det sikker på at være langt mindre end 30%. Jeg vil sige, det er absolut værd at et skud, ked af, at jeg ikke var i stand til at henvise dig til denne mulighed fra starten, da jeg simpelthen ikke havde hørt om det.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Bitcoin minedrift

Post Litecoin

Er bitcoin-mine.org en SCAM reklame på Facebook?

Post Litecoin

Nybegynder fra Brasilien

Post Litecoin

Bredbåndshastighed til minedrift

Post Litecoin

En anden dødsdom

Post Litecoin

GladiaCoin anmeldelse eller udtalelse

Post Litecoin

Hvordan kan jeg overføre bitcoins fra Coinbase til Mycelium wallet?

Post Litecoin

Blockchain andet adgangskode problem

Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

Bitcoins tegnebog

Post Litecoin

Udveksling

Post Litecoin

Hvordan henter du dine bitcoins fra en papirplade?