Privat nøgle til forking | Danish.Lamareschale.org

Privat nøgle til forking

Privat nøgle til forking

Spørgsmål:

Din tutorial sagde jeg skulle have pung, der giver mig personlig nøgle, hvis jeg er interesseret i forgrening. Exedos lader mig eksportere min private nøgle, men viser ikke det? Den lader mig eksportere en rapport med alle de mønter dvs. Bitcoin, ethereum, bindestreg, litecoin etc. Med krypterede filer ud for hvert navn. Er det de private nøgler, fordi der ikke er nogen. Dat fil på min computer med denne tegnebog? Også, er mængder udtrykt på disse markeder i tusinder?

Svar:

Hey Bob,
bør De mængder udtrykkes i mønter. Du bliver nødt til at søge mønten for de enheder, det bruger dog, som nogle gerne RaiBlocks for eksempel bruge en enhed standard, som faktisk udtrykker en million (eller dog mange) atomare enheder af mønten.

Ingen kommentarerPrivat nøgle tabtSpørgsmål:

Senest opdateret den 25. Januar, 2018 09:55

Hej Please hjælp mig jeg har 128 BTC fra 7 år, men desværre glemmer jeg min private nøgle, så jeg kan \ 't sende nogen BTC Kan du hjælpe mig please?

Svar:

Hey John virkelig ked af at høre, at uanset hvor det er præcis de ting med Bitcoin - du fungere som din egen bank. Der er ingen der til at bakke dig op, hvis du mister din private nøgle (dvs. Adgangskode) til dine Bitcoins. Hvis du stadig har den maskine, der Bitcoins hvor lagret på du kan hente de private nøgler ved hjælp af wallet.dat fil. Lad mig vide, hvis det er tilfældet.

Kommentarer:

Hvis du har mistet din private nøgle, så kan du ikke få adgang til dine Bitcoins

12words har men ikke modtage privat key.please hjælpe mig.

Venligst åbne et nyt spørgsmål og kommenterer ikke på gamle spørgsmål.

Jeg glemmer min private nøgle, så jeg kan \ 't sende nogen BTC Kan du hjælpe mig venligst.

Hvis du har dine 12 ord det kunne arbejde, skal du tage et kig på dette: http://support.ledgerwallet.com/knowledge_base/topics/how-to-restore-my-backup-without-a-ledger-wallet

Tak for din hurtige svar
Er der en mulighed for at genvinde den private nøgle med denne detaljer?


Få min private nøgle fra CoinbaseSpørgsmål:

Hvordan kan jeg generere eller få min private nøgle på Coinbase?

Svar:

Hey, tak for at spørge!
Da Coinbase er en hosted tegnebog de holder dine Bitcoins til dig i deres egne "fryselager" tegnebøger. Disse betyder, at de ikke kan forsyne dig med den private nøgle til din tegnebog. Hvis du vil have fuld kontrol over din tegnebog kan du prøve en uafhængig tegnebog ligesom Greenaddressor mycelium. Du kan tage et kig på den Bitcoin tegnebog comparisonpage for at finde den mest hensigtsmæssige pung for dig.

Ingen kommentarer


Sandsynlig fidus af Web4Africa.netSpørgsmål:

Hej, jeg har betalt for web hosting bruger denne adresse - 13dnaA9oxiPxd4t8eXQXJtpkgxVAvtJoLn men sælgeren holder fortæller mig betalingen ikke afspejlede på deres system. Jeg har kontrolleret transaktion historie og det bekræftes på Blockchain. Du kan kontrollere alt. Ingen BTC blev refunderet til min konto. Navn på Web Hosting selskab er Web4Africa.net

Please, er der en måde at spore BTC-adresse til dem?

Svar:

Hey Henry,
Det interessante er, at efter at have taget et kig på deres hjemmeside, synes det ikke at være sat op som en fidus hjemmeside. Selvfølgelig kan jeg ikke være sikker på, men en masse af deres parametre synes legit. Er du sikker på, du har nået en blindgyde med deres kundeservice? Har du sendt dem linket til blockchain transaktion viser du sendte penge?

Kommentarer:

Ja, jeg har været at kommunikere til dem, og de insisterer på, at betalingen ikke er reflekterende på deres system. De tyder på, at jeg kontrollere min tegnebog, hvis det blev refunderet. Intet blev refunderet til min tegnebog efter 13 dage og tælle. Det er en skam. Sandsynligvis er jeg bare at være et offer for deres scam narrestreger.


Problemer med min spanske bank til at sende euro til BitstampSpørgsmål:

Hej!!
Tak skal du have!!

Svar:

Hej Lola,
ja nogle banker ikke tillader overførsler til Bitcoin udvekslinger på grund af deres egne interne regler. Dette afhænger af bankens beslutning overholdelse hvordan de behandler cryptocurrencies og varierer af den enkelte bank. En anden mulighed er at købe Bitcoins via kreditkort, kan du tjekke de børser, der lader dig købe Bitcoin med et kreditkort.  

Ingen kommentarer


Behandle mine egne bitcoin betalingerSpørgsmål:

Hej, jeg kører en Bitcoin node (Bitcoin kerne) lokalt, og gerne vil bruge det til at behandle betalinger via min hjemmeside. Jeg har C #, PHP og MySQL erfaring, du kan du give mig nogle råd? I \ 'd gerne være i stand til at skabe nye adresser, modtage betalinger, kontrollere den aktuelle balance og antal bekræftelser. Når det rammer sige 3 bekræftelser, I \ 'd gerne gøre det så komplet og continue.I don \' t ønsker at bruge en 3. Part for nogen del af de process.Cheers, Anthony

Svar:

Hey Anthony, jeg er virkelig glad for at høre om din passion for behandling transaktioner selvstændigt. Jeg er bange for, men jeg ikke kan hjælpe dig med dette, da det er ude af min rækkevidde af ekspertise. Jeg kommer ikke fra et udviklingsprojekt baggrund. Jeg foreslår at spørge på Bitcoin Stackexchangewebsite, hvor de fleste mennesker vil sandsynligvis være i stand til at hjælpe.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Problem med referencelink i dit store WordPress-plugin

Post Litecoin

Poloniex Udlån

Post Litecoin

Bitcoin kontanter

Post Litecoin

At få penge tilbage fra en fidus

Post Litecoin

Altcoin Hardware Wallet

Post Litecoin

Kan jeg min anden valuta med antminer s9?

Post Litecoin

Hvordan.?

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Køber antminer

Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Sådan læses volumen ved udveksling