Min egen opsætning mod tredjepart hosting | Danish.Lamareschale.org

Min egen opsætning mod tredjepart hosting

Min egen opsætning mod tredjepart hosting

Spørgsmål:

Jeg kigger på at købe 16 Antminer S9 s og jeg har et par spørgsmål.

  1. Jeg har fundet flere selskaber (i Canada), der tilbyder hosting-tjenester. De opkræver et gebyr for at oprette og huse kunderne udstyr. I Ontario er ikke billigt prisen på elektricitet. Den månedlige sats de opkræver for hosting er stort set det samme som det, min tilføjet i hus el-omkostninger ville være. Så jeg synes, det giver mening, men jeg spekulerer på, hvis du har nogen erfaring med disse typer af virksomheder. De dækker internet gebyrer og regelmæssig vedligeholdelse.
  2. Er 16 S9 's nok til at berettige at forsøge at mine på min egen eller skal jeg holde med en pulje i stedet? Hvis det er tilfældet vil du anbefale en?
  3. Med 16 S9 s, har jeg guestimated på at tjene en Bitcoin om måneden på det nuværende vanskeligheder. Kan du fortælle mig, der er korrekt eller langt væk. Jeg har brugt et par forskellige regnemaskiner.
  4. Hvornår skal vi forvente en stigning i vanskeligheder og med hvor meget.

Tak skal du have!!

Svar:

Hej Ryan,
 

  1. Nå, skal du gøre dit hjemmearbejde på hosting selskab... Men som minedrift er en støjende, varmt forretning, lyder det mere bekvemt. Så igen, hvis du har en egnet plads til dine minedrift, er det rart at have fuld kontrol og ejerskab over din hardware... Jeg vil sige dette kommer ned til din personlige situation og præferencer. Hvis du har tid til minedrift som en hobby, og den rigtige plads, så hjem ville være bedre. Hvis det er rent en forretningsmæssig beslutning, og du ikke ønsker at være alt for involveret i dag til dag, så hosting.
  2. Jeg vil sige en pulje giver dig roligere afkast. Jeg anbefaler Slushpool som de konsekvent har lavet Bitcoin-venlige beslutninger, i modsætning til rent jagter profit på bekostning af økosystemet. Dette er en ideologisk snarere end økonomisk position, ganske vist. Du kan se en sammenligning af de forskellige puljer her (men skal du ikke bruge kinesiske puljer, der er for meget minedrift centralisering i Kina allerede): https://en.bitcoin.it/wiki/Comparison_of_mining_pools
  3. 1 BTC per måned ser rigtigt (ved den aktuelle vanskeligheder).
  4. Svært justerer hver 2. Uge. Du skal forvente det stige betydeligt på mellemlang til lang sigt, da nogle store spillere i Rusland og Japan får ind BTC minedrift.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Kan jeg min anden valuta med antminer s9?

Post Litecoin

Repræsentere Bitcoin

Post Litecoin

Vær venlig at hjælpe mig med at kontrollere, om min bærbare computer er egnet til minedrift bitcoin

Post Litecoin

Ny tysk co. bitnake.com, i btc-rummet, er en fidus lige ud af porten!

Post Litecoin

Jeg har sendt BCH til BTC adresse

Post Litecoin

Hardware

Post Litecoin

Konvertering bitcoin til USD

Post Litecoin

Jeg driver et lille kunstgalleri i London og vil gerne blive opført som accept af bitcoins

Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

Qoinpron god nok til at investere?

Post Litecoin

GEForce 940M 2GB kort

Post Litecoin

En anden dødsdom