Mining Bitcoins med flere computere? | Danish.Lamareschale.org

Mining Bitcoins med flere computere?

Mining Bitcoins med flere computere?

Spørgsmål:

Hej.

Jeg har en lille virksomhed, med en masse af computere, der har brug for at være på 24 timer om dagen, så, el-omkostninger er ikke problemet; Hvad synes du om at oprette omkring 15 computere til minedrift, i dette tilfælde?

De har I7 CPU'er, ville dette svare til Bitcoin landbruget, og hvordan ville jeg gå om at sætte dette op. Og hvordan gør jeg linke det hele til én konto.

Svar:

Hey Mark hvordan går det?
Ofir

Ingen kommentarerMining Bitcoins med VPSSpørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 11:01

Hej,
Kan du starte minedrift for Bitcoins med en VPS maskine med 8 proccersor og 30 GB SSD og 4 GB ram.How meget kunne du gøre per måned med sådan en rig blot et skøn please.Also er der andre cryptocurrencies, der er mere rentabelt derefter BTC?

Svar:

I øjeblikket vil det kun være rentabelt at udvinde Bitcoins med en dedikeret maskine, og det er også tvivlsom. Betydning, jeg er ikke sikker på, hvor lang tid det vil tage at få din investering tilbage. Du kan bruger vores minedrift calculatorto gøre det math.
Med hensyn til andre valutaer - det afhænger, af hvor meget deres pris vil gå op og ned, og deres vanskeligheder. Jeg er ikke så vidende om minedrift andre valutaer end Bitcoin så jeg kan ikke give dig et godt svar i øjeblikket.

Kommentarer:

I det øjeblik jeg tror, ​​det er 12 cent pr KW i USA

Hvor meget ville kraften per måned være per enhed i $ hvor meget er det i os


Mining EthereumSpørgsmål:

Im planlægger at minen ethereum bruger min pc, ved hjælp GTX1050ti 4Gb, Windows 7 64bit med 8GB af ram.is det muligt ??

Svar:

Hej Iqbal,
Ja, jeg tror, at opsætningen vil fungere fint for minedrift Ethereum. Den vigtigste overvejelse er din Video RAM (VRAM), som jeg tror Ethereum minedrift kræver et minimum af 3 GBS hukommelse på dit grafikkort.

Ingen kommentarer


Minedrift i IndienSpørgsmål:

Hej, jeg vil gerne etablere en minedrift gitter i Indien. Kan du hjælpe med at etablere prisen på gitteret pr Bitcoin per måned. Kan vi også mine flere valutaer med en enkelt gitter?

Svar:

Hej Abhinav,
 

Er Bitcoin Mining værd?


 

Ingen kommentarer


Mining Monero?Spørgsmål:

Senest opdateret den 25 november 2017 på 01:50

Hej! Så iv \ 'e taget en stor interesse i Cryptocurrency i den seneste måned forske alt, hvad jeg kan, og tilmelding til hver tutorial jeg kan finde herunder 99Bitcoins! : D Efter køb min første Bitcoin begyndte jeg at få interesseret i altcoins tilmelding til vandhaner og hvad har du, og samtidig gør, at jeg fik at vide af en, der Monero er den bedste mønt til minen uden en professionel opsætning Det fik mig interesseret i at prøve det ! Jeg kan se, at Monero tegnebog har en indbygget minearbejder, og jeg tænkte på, før jeg prøver det, var, at stedet fortæller sandheden? Er det det værd? Og hvor mange tråde kan jeg bruge uden at såre min CPU? Tak på forhånd!!!

Svar:

Hey Alex,
Ja, de fleste fuld tegnebøger indeholder en CPU minedrift funktion. CPU-mining er stadig forholdsvis mulig på Monero, i modsætning til de fleste andre mønter. Det kan bestemt ikke skade at prøve det. Jeg vil sige, at du kan bruge så mange tråde som du vil, selvom du måske bemærke pc'ens ydeevne nedbrydes mens minedrift. Det bør ikke gøre nogen skade på din CPU, forudsat den er korrekt afkølet. Du kan downloade en app som Hardware Monitor for at se temperaturerne dine CPU-kerner er ved at nå. Du bør være i stand til at søge efter temperaturerne netop din CPU bør ikke overstige. Hvis du ser minedrift er overophedet din CPU, bare reducere intensiteten eller antallet af tråde. Hvis du har en separat GPU, vil du sandsynligvis ønsker at skifte til, at der for minedrift Monero da det vil få dig bedre ydelse. Jeg mener, det er endda muligt at udvinde både GPU og CPU på én gang.

Kommentarer:

Hey Alex,

Jeg gætter du bruger Monero GUI tegnebog? Med det kan du få den optimale tråd count ved at dividere din cache-hukommelse med 2. Du kan kontrollere, hvor meget cache du har ved at kigge op din CPU statistik på producentens hjemmeside.

Som for GPU minedrift: Hvis du har en AMD GPU, derefter bruge SG-Miner. Hvis du har en Nvidia GPU, bruge xmrMiner.

Tak for den hjælp Steven! Kan du pege mig i retning af en god GPU minearbejder? Som tegnebogen Jeg bruger ikke synes at have en mulighed desværre.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Coinbase BCC & SegWit2X

Post Litecoin

Bitcoins tegnebog

Post Litecoin

Bitcoin Increase Valuation

Post Litecoin

Casino, fidus, bitstarz, bedrageri, betal ikke vindere

Post Litecoin

Køber antminer

Post Litecoin

HF Kæde Split Kompatible Tegnebøger

Post Litecoin

Bitcoin Cash og Bitcoin Gold Coins

Post Litecoin

Investering som highschooler

Post Litecoin

Hvordan.?

Post Litecoin

Hvordan bruger jeg Bitcoin til min e-handelssite?

Post Litecoin

Bitcoin minedrift 1

Post Litecoin

Litecoin-investeringer svarende til Bitconnect