Hvor mange gange kan en papirplade blive fejet | Danish.Lamareschale.org

Hvor mange gange kan en papirplade blive fejet

Hvor mange gange kan en papirplade blive fejet

Spørgsmål:

Hej, jeg har en investering, der betaler hver måned til et papir tegnebog. Jeg vil bruge nogle af BTC og gemme resten. Jeg har læst, at hver gang jeg bruger / sende fra papiret tegnebog den offentlige nøgle kan spores og på en måde det gør papir tegnebogen mere sårbart i fremtiden. Så er der spørgsmålet, hvad der sker med den resterende saldo. Vil det forblive eller er det tabt efter den første sweep

Svar:

Hej Jeff,
 

Ingen kommentarerHvordan gruvebelønninger virker?Spørgsmål:

Hej,
Men de hjemmesider, der tilbyder hashing beføjelser og minedrift software samt viser din saldo til konstant stigende og ikke være så forventes at øge trin for trin, når du finder den nye blok. Selv Bitcoin profit minedrift regnemaskine værktøjer og hjemmesider beregne din fortjeneste per dag.

Hvordan skal det virkelig arbejde?

Svar:

Hey Belhassen,
 

Cloud Mining - rentabel eller en videreudvikling af en fidus?


det kinda alle saldi ud, forudsat puljen er over en vis størrelse. Lommeregnere * er * bare et skøn dog.

Ingen kommentarer


Hvor meget bitcoin kan jeg mine med en Antminer S5 i dagSpørgsmål:

Hej jeg vil gerne vide, hvor meget lidt mønt kan jeg mine med en Antminer S5 i dag. Jeg ved, det hele afhænger af, hvor meget jeg betaler på el. Jeg forlader i en tropisk ø, hvor dens solrige 98% af året og tænker på at tilslutte et solpanel-system bare for at køre minearbejderne på.

Svar:

Hej Eltnopiko,
 

Ingen kommentarer


Hvor meget bitcoin er flydende som papirvalutaSpørgsmål:

Hvor meget Bitcoin er lige så likvide som papir valuta?

Svar:

Hej Alpesh,
Tja, 16.710.912 BTC af de maksimale 21 millioner Bitcoins er blevet udvundet ved dette punkt, så er klar til at blive brugt. I praksis mindre end det faktisk er til rådighed på grund af tabte private nøgler. Så sandsynligvis omkring 13 mio?

Ingen kommentarer


Hvor meget får en gennemsnitlig fuacetbruger (daglig, ugentlig, uanset)Spørgsmål:

Jeg bruger ikke vandhaner osv meget, men over omkring 10 måneder fik jeg 0,17 BTC - hvilket er 0,00056666 per dag. Men indtil google trak annoncer på de fleste vandhaner der var en hel betaler 1000 pr besøg. Jeg ville elske at få en idé om, hvad gennemsnittet er nu. Og hvor meget tid det tager pr 10k for eksempel. Det ville gøre en interessant artikel!
Andy

Svar:

Hello there Andy.
Den maksimale daglige krav om 99Bitcoins er omkring 10.000 Satoshis - hvis du hævder 120 gange per 24 timer. Og du har ret, kan det gøre en interessant artikel, vil jeg sætte det ind i køen.

Ingen kommentarer


Hvor meget koster minearbejder at køre med min pc?Spørgsmål:

Hej der IAM kører en computer med MSI GeForce GTX 1070 ARMOUR 8G OC. 1920 Cuda Core PCIE 3.0 8 GB GDDR5 256-bit grafikkort inde i det, det er en meget kraftfuld kort nu når im ved hjælp af en Bitcoin pulje, jeg dont høre det arbejder meget hårdt? så spørger mig selv, som jeg plejer forlade denne bæst arbejder dag og nat uden at slukke den? regninger er ikke for høj, tror du, det vil gøre den store forskel, hvis im benytter det for mine mønter? som jeg ikke slå det fra alligevel?

Svar:

Hey Bob,
i dag vil du ikke være i stand til at udvinde noget Bitcoin relateret med et grafikkort. Jeg foreslår, at du læser dette indlæg og forstå lidt om ASIC minearbejdere og hvorfor de dybest set gør GPU'er forældet for minedrift Bitcoins. Måske kan du prøve at mine andre cryptocurrencies men jeg har ikke meget viden om det personligt.

Kommentarer:

Det afhænger af el-omkostninger i dit land, jeg gætte. Du kunne bruge Bitcoin minedrift lommeregner til at regne ud omkostninger:
https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Ok godt, hvor meget koster ASIC minearbejdere koste at køre? hvad hvis du kun kørte det i ca. 4 timer om dagen sådan noget, jeg mener, jeg plejer vide, om den særlige watt koster en masse, jeg mener jeg forlader min stærke på GPU dag og nat, ville jeg have tusind doller regninger


Hvordan i helvede laver jeg et køb?!?Spørgsmål:

Jeg ligger i Brasilien.
Tak på forhånd! )

Svar:

Hej Pat, 
kan du tjekke denne artikel om, hvordan du køber Ethereum, Udover Cex.io og Coinbase du kan også købe fra Coinmama. Hvis du ikke er i stand til at finde en udveksling, kan du først købe Bitcoin og derefter konvertere den til Ethereum.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Justering af bitcoin udbetaling baseret på prisen på Bitcoin

Post Litecoin

Poloniex Udlån

Post Litecoin

Ny til Bitcoin 1

Post Litecoin

Er min Bitcoin tegnebog den samme som den offentlige Bitcoin adresse?

Post Litecoin

Altcoin Hardware Wallet

Post Litecoin

Litecoin-investeringer svarende til Bitconnect

Post Litecoin

Blockchain andet adgangskode problem

Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Erc-20 kompatibel tegnebog til Canada

Post Litecoin

Er bitcoin-mine.org en SCAM reklame på Facebook?

Post Litecoin

Coinbase BCC & SegWit2X

Post Litecoin

Min e-handel butik lige begyndt at acceptere bitcoin