Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert? | Danish.Lamareschale.org

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Spørgsmål:

Hvordan opbevarer jeg Altcoins sikkert? Trezor og Ledger understøtter ikke omkring 1200 cryptos og hvis jeg holder en betydelig balance i noget lignende LBRY for eksempel eller Ripple eller noget andet end det, der er understøttet på Trezor / Ledger, hvor og hvordan (det ville være fantastisk, hvis du gjorde en video tutorial viser specifikt, hvordan du gemmer disse altcoins sikkert) kan du gemme disse? Trin for trin fra en udveksling i en tegnebog og tilbage igen er hvad jeg leder efter. Tak skal du have! Du kan også anbefale en mobil tegnebog til IOS, der understøtter altcoins?

Svar:

Hej Darik, Paul og Don,
 

CryptoSteel anmeldelse (Brændt det ned, løb over det og smadret det til jorden)


 

Kommentarer:

Jeg er enig med jer - Jeg finder spørgsmålet om tegnebøger til alt-mønter meget forvirrende. Jeg spekulerer på, hvorfor der ikke er nogen universel løsning derude? Så vær venlig kan jeg spørge også... Hvad er den bedste tegnebog løsning til at lagre en bred vifte af alt-mønter i bedes som i øjeblikket har jeg ingen anelse om, og jeg er "tvunget" til at bruge min udveksling standard online pung - som er måske ikke så godt, da det er en WordPress websted. Thankyou meget og elskede den gratis intro video kursus! Venlig hilsen fra Tasmanien, Australien.

Er nysgerrig hvordan man får adgang og opsætning en meget sikker, sikker pung og hvordan setup og administrere et frø kode? Det ser ud til, at evnen til at blive hacket er derude, og hvis det er muligt at stjæle en investering i en altcoin valuta, hvordan kan man håndtere en sådan praksis og være i stand til at bruge krypto-valuta online på en sikker og forsvarlig måde? Hvis dette er fremtiden, ser det ud til mange fejl og faldgruber findes stadig... Der er videoer og beskrivelser fra at skabe en kode eller frø fra 64 karakterer hele vejen til 2048. Og mange siger det er bedst at "skrive" dem ned den gamle mode måde, som fører til mulige fejl, og for at undgå online frø-kode skabere af indlysende grunde. Venligst rådgive og beskrive de bedste fremgangsmåder. Tak skal du have.

Relaterade nyheter


Post Litecoin

HF Kæde Split Kompatible Tegnebøger

Post Litecoin

Casino, fidus, bitstarz, bedrageri, betal ikke vindere

Post Litecoin

Repræsentere Bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin Regulations i Indien

Post Litecoin

BitPay App

Post Litecoin

DOGE til BTC

Post Litecoin

Jeg driver et lille kunstgalleri i London og vil gerne blive opført som accept af bitcoins

Post Litecoin

Problem med referencelink i dit store WordPress-plugin

Post Litecoin

Modtaget aldrig mønter efter abonnement

Post Litecoin

Bitcoin adresse

Post Litecoin

Bitcoin minedrift

Post Litecoin

Sådan skriver du support i Blockchain.info