Ven vil hjælpe mig og sælge til mig for at få mig i gang - hvad skal man overveje | Danish.Lamareschale.org

Ven vil hjælpe mig og sælge til mig for at få mig i gang - hvad skal man overveje

Ven vil hjælpe mig og sælge til mig for at få mig i gang - hvad skal man overveje

Spørgsmål:

Jeg har læst og set en masse af dine film i dag, og de er store, virkelig godt lide hvor detaljeret du er, men også i forsimplede vilkår. Tak så meget:) Så jeg vil bare stille et par ting: - Hvad skal jeg overveje, hvis jeg køber direkte fra ham, at han siger, at jeg vil få en rabat, og det vil hjælpe ham og mig selv. Hvis jeg har tillid til den fyr er, at godt nok -? Hvad er realistiske forventninger til at holde med måske 5K USD forståelse for, at det kan gå op og down.- Så i en nøddeskal din "balance" af Bitcoins er en række tal, der DU er generelt ansvarlig for enten gennem tredjemand eller hvad. Så længe du har disse numre, medmindre noget drastisk sker, du kan ende op med dine Bitcoins tilbage -? Er der andet jeg bør vide, før jeg starter åbenbart min ven været at gøre det et stykke tid og har gjort det godt, så jeg ikke har til hensigt at bruge denne som en kilde til indkomst, men ville være interesseret i at få mere i know og se, hvordan det goes.Thanks

Svar:

Hej Nedvert og tak for de komplimenter :)
Jeg vil prøve at gøre det kort og til det punkt:

  • Sørg for at du har tillid til hvem du sender penge til, eller i det mindste bede ham om at sende dig Bitcoins først, før du modtager betaling. Hvis du ikke er sikker på denne anvendelse en platform som bitratedas en spærret.
  • Jeg er ikke sikker på jeg forstod "forventninger" spørgsmål. Hvis du spørger om profit, ingen kan fortælle dig, hvad der vil ske. Bitcoin kan gå upand kan gå ned- hvem lover, at du vil tjene penge fra dette er formentlig at få noget til gengæld.
  • Ja - så længe du sikkerhedskopiere din tegnebog (private nøgle eller frø sætning) vil du sandsynligvis være fint, medmindre en anden knowns den private nøgle så godt. Betydning, hvis nogen ser, at den private nøgle, så kan han derefter kontrollere din tegnebog. Også hvis du bruger en 3. Parts tegnebog ligesom Coinbase de har kontrol over dine midler.

Lad mig vide, hvis du har anymore spørgsmål, bare sørg for at gå over Bitcoin lynkursus, og du vil sandsynligvis gøre fint.

Ingen kommentarerFra Coinbase til GDAX funktionalitet ved køb af salgshandel?Spørgsmål:

Senest opdateret den 13 januar, 2018 11:09

Nylig fik ombord på Coinbase, og nu jeg vil gerne være i stand til sætte i stop loss, limit-ordre eller put option eller hvad hey er caooled i cryptocurrency univers. Jeg tror ikke, Coinbase har denne funktion. Så er GDAX et godt sted for disse type muligheder?

Jeg gjorde tilmelde dig på GDAX, da de allerede er knyttet til Coinbase. GDAX ville mit brugernavn & pw til min bankkonto. Er denne {normal}?

Svar:

Hey G2,
mens jeg ikke tror Coinbase / GDAX er uærlig eller aktivt ondsindet, de ofte udviser en markant mangel på omsorg og forståelse for Bitcoin protokol, som danner deres kernen i deres forretning, for ikke at tale om, hvordan de behandler deres kunder.

Kommentarer:

Jeg ikke huske at give mit brugernavn / pw til Coinbase når jeg først tilmeldt og købte mine første mønter. Men måske jeg gjorde, men deres GDAX var så åbenlys om det, og at rød-flagede min hjerne, jeg var nødt til at spørge her, så tak feedback !!

Nu, at mine mønter er slukket Coinbase og på min nano jeg vil gå tjek BitStamp nu. Sikkert på samme side om Bitcoin økosystem & filosofi.

Værdifuld uddannelse her på 99, tak!


Fremtiden for Ripple og StratisSpørgsmål:

Whats er fremtiden og forudsigelser af krusning og Stratis i næste tre måneder til disse tid

Svar:

Hey guddommelighed,
jeg ser fra sin pris diagram, at det havde en stor gammel pumpe, som toppede i juni i år og har været i en bjørn marked siden... Svært at sige, hvornår det vil finde en bund og starte på vej op igen, uden at vide meget om mønten. Jeg vil sige vente klare signaler om en bund på de ugentlige og daglige diagrammer, før du tager en lille position. Disse signaler kan være i form af en pris mønster eller indikator, såsom en MACD pasning. Hvis det bliver naturligvis bullish, ville det være tid til at skalere i. Selvfølgelig, det er kun et teknisk perspektiv. Jeg vil råde dig til at holde sig ude af det, medmindre du har gode grundlæggende årsager til at ville være i det.

Ingen kommentarer


Få BitcoinSpørgsmål:

Er Gain Bitcoin en legit eller fidus?

Svar:

Hej Gaurav,
fra hvad jeg ser på gainbitcoin.com det ligner de tilbyder cloud minedrift tjenester. Vi anbefaler ikke sky minedrift på 99Bitcoins, da de fleste af de sager, de viser sig at være svindel eller i det mindste ikke er rentabel i slutningen. Du kan


Gatehub TegnebogSpørgsmål:

Hej, du nogensinde hørt om gatehub tegnebog? Jeg ønsker at vide det pålidelighed og planlægning at købe nogle Ethereum valuta.

Må jeg ved, hvad der er den største forskel mellem Ethereum og Bitcoin?

Tak skal du have.

Svar:

Hey Darren,
jeg har ikke hørt om det tegnebog. Her er et indlæg om forskellen mellem Bitcoin og Ethereum.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Kan vi købe bitcoins fra dig

Post Litecoin

Ripple-for at købe eller ikke at købe 2

Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Blockchain andet adgangskode problem

Post Litecoin

Kun én måde?

Post Litecoin

Plukning af gaflerne

Post Litecoin

Crystafox minearbejdere svindel eller legit?

Post Litecoin

Fup

Post Litecoin

Electroneum

Post Litecoin

Hvordan bruger jeg Bitcoin til min e-handelssite?

Post Litecoin

Vær venlig at hjælpe mig med at kontrollere, om min bærbare computer er egnet til minedrift bitcoin

Post Litecoin

Kan jeg bruge min hjemmecomputer til at minde uden at forårsage problemer med mit OS eller andre programmer