CrowdWiz ICO | Danish.Lamareschale.org

CrowdWiz ICO

CrowdWiz ICO

Spørgsmål:

Hvad er din mening om den CrowdWiz ICO?

Svar:

Hey Simon,
Selvom projektet kunne levere kortsigtede gevinster på hype, det betyder ikke, at det vil fungere i praksis, på lang sigt. I sidste ende deres succes vil afhænge af deres resultater i forhold Bitcoin eller anden form for krypto gennemsnit markedet. Mener også, at ICO træthed sætter ind på dette stadie (kun så mange penge til at gå rundt til alle disse konkurrerende ICOs), og at de regulatoriske risici truende.

Ingen kommentarerCrypto udvekslingerSpørgsmål:

Senest opdateret den 26. December, 2017 04:15

Hej,
Dietmar

Svar:

Hej Dietmar,
selvfølgelig, du kan også handle direkte med enkeltpersoner og denne praksis er godt for økonomisk decentralisering. Tjek LocalBitcoins.com eller Bisq at hjælpe dig med at finde og handel sikkert med jævnaldrende.

Ingen kommentarer


Crypto online tegnebog sikkerhedSpørgsmål:

Hej,
Shane

Svar:

Hej Shane,
 

Kommentarer:

Hej Shane,
Blot for at rydde det op, de poletter, du ejer IKKE arbejde som filer i din tegnebog. I stedet hver fuldstændig kopi af den blockchain indeholder ALLE poletter eller mønter, som kan være brugt (i hvad der er kendt som ubrugte Transaktion Output database eller UTXO sæt).

Din tegnebog er som et vindue til de spendable tokens er relevante for dig, og under din direkte kontrol. Du må kun bruge dem ved hjælp af din private nøgle, der er indeholdt i din pung, så dette privkey er, hvad der er så vigtigt at tage backup og holde hemmeligt.


Cryptocurrency udvekslingSpørgsmål:

Hvilket cryptocurrency udveksling vil du anbefale?
Tak skal du have!

Svar:

Hej Rotem har vi samlet de mest populære udvekslinger på markedet i en stilling, og har gennemgået ganske mange af disse. Hver har sine egne fordele og ulemper. Jeg foreslår, at du tjekke denne artikel: Bedste Bitcoin Exchanges Reviewas en start, og lad os vide, hvis du har yderligere spørgsmål efter dette.

Ingen kommentarer


Cryptocurrency markedet kollapserSpørgsmål:

Hej,
Aj

Svar:

Hej Aj,
Bestemt ikke brudt sammen, bare den sædvanlige volatilitet! Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvor det vil gå næste, men krypto er kommet for at blive. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis det gør en ny all time high i 2018 - eller endda 2017! Crypto er virkelig overraskende, så det er bedst at være forberedt på hvad som helst.

Ingen kommentarer


CryptocurrencySpørgsmål:

Kan du venligst vise mig den letteste vej til at blive en multimillionær i cryptocurrency begynder med et budget på $ 100 tak?

Tak skal du have.

Svar:

Hej Prince,
der er ingen nem måde at opnå dette. Det vil kræve hårdt arbejde, læring og måske lidt held. Vi kan kun hjælpe dig med den lære del - du læse vores artikler til at få en god grundlæggende forståelse af Bitcoin og visse andre altcoins. Du vil derefter være i en langt bedre position til at begynde at arbejde hen imod succes.

Ingen kommentarer


Cryptonator.com multi-currency walletSpørgsmål:

Tak for alle jeres tegnebog anmeldelser. De er meget nyttige. Vil du gøre en gennemgang på multivaluta tegnebog på cryptonator.com?

Tak skal du have

Svar:

Hej Sarah, tak for dit forslag. Jeg er ikke bekendt med Cryptonator men jeg vil tage et kig på det, og hvis jeg synes det er en god pasform, jeg vil skrive om det. Sætter pris på dig at bringe dette til min opmærksomhed.

Ingen kommentarer


Cryptos for ikke-beboereSpørgsmål:

Hej, jeg vil gerne invets / handel med krypto-s i USA. Jeg er en østrigsk statsborger, med bopæl i Mexico, men har flere investeringer konti i USA i mange år.
Horst

Svar:

Hej Horst,
hvis du gerne vil komme i gang i Bitcoin uden beskæftiger sig med alle disse problemer, din nemmeste metode vil være at købe fra en person. Den LocalBitcoins.com site er den bedste måde at finde en handelspartner og siden vil også sikre din handel. Jeg er sikker på, du vil finde mange handelspartnere i USA accepterer en bred vifte af betalingsmetoder. En anden mulighed er at købe BTC med kontanter, her er min guide til at gøre det:

4 måder at købe Bitcoin med Cash Wordwide


 

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Modtaget aldrig mønter efter abonnement

Post Litecoin

HF Kæde Split Kompatible Tegnebøger

Post Litecoin

Bitcoin tegnebog 3

Post Litecoin

Casino, fidus, bitstarz, bedrageri, betal ikke vindere

Post Litecoin

Jeg har sendt BCH til BTC adresse

Post Litecoin

Poloniex Udlån

Post Litecoin

Microhash er en farlig fidus

Post Litecoin

GEForce 940M 2GB kort

Post Litecoin

Er dette en investering en fupnummer?

Post Litecoin

Forbindelse mellem Exodus tegnebog til Ledger Nano S

Post Litecoin

Sådan skriver du support i Blockchain.info

Post Litecoin

Binance udveksling