Bitcoin minedrift | Danish.Lamareschale.org

Bitcoin minedrift

Bitcoin minedrift

Spørgsmål:

Er coinfactory.io og hashflare.io ægte mineområder?

Svar:

Hej Solomon,
har jeg ikke personligt brugt nogen af de ovennævnte tjenester dog hver eneste sky minedrift service jeg har gennemgået indtil i dag var enten en fidus eller bare ikke værd at investeringen. Du kan se min seneste Genesis Mining anmeldelsen her.

Ingen kommentarerBitcoin minning investeringSpørgsmål:

Hej, jeg har læst nogle af dine artikler og nu im intested at investere i minning software. Lad os sige, at jeg investere 25-40k usd hvor meget tid vil være behov for at returnere min investering? Jeg har stor plads, som kan bruges, luftkølet etc så varme bør ikke være noget problem.
Tak på forhånd

Svar:

Hej Evire, jeg tror, ​​at denne artikel om minedrift profitabilityis hvad du skal læse. Det har de fleste af de oplysninger om, hvordan man beregner rentabiliteten fra minedrift. 

Ingen kommentarer


Bitcoin NoderSpørgsmål:

Hvordan kan du tjene penge at drive en Bitcoin knude?

Svar:

Hej Mike,
Fremover kan du være i stand til at tjene penge i at køre Lightning Network noder, som også vil afhænge af en Bitcoin fuld knude.

Ingen kommentarer


Bitcoin vises ikke i lommebalancenSpørgsmål:

Senest opdateret den 16 januar, 2018 10:11

Hey mand er det sandt, at Bitcoin balance viser kun, når hele din tegnebog er synkroniseret til netværket. Jeg havde en tilbagetrækning fra minergate og dens ikke dukke op, når minergate sagde sit sendt allerede

Svar:

Hey Kevin der kan være et par ting, der forårsager denne:

  1. Du har hentet en desktop tegnebog (f.eks Bitcoin-QT) og faktisk indtil blockchain ikke er fuldt downloadet til din computer, vil du ikke se din saldo. Hvis dette er tilfældet vil jeg foreslå at flytte til en "lite tegnebog", der ikke kræver at hente hele blockchain ligesom mycelium eller Blockchain.info. Dog vil du stadig nødt til at vente på tegnebogen til at synkronisere, indtil du kan sende mønterne derfra til den nye tegnebog.
  2. Transaktionen du har modtaget er endnu ikke afsluttet eller ikke gik igennem overhovedet. Du kan bede din afsender for at give dig et link til transaktionen og så kan du se, om det gik igennem, og hvor mange bekræftelser det har. Her er en detaljeret forklaring om bekræftelser.

Kommentarer:

Pls hjælp mig, hr Ofir Beigel, jeg købte nogle Bitcoin fra Luno og sende det min tegnebog på lokal Bitcoin siden December 12, men indtil nu er det ikke vises i min tegnebog, hvad løsningen sir, venligt svar


Bitcoin betaling bitgo til nirvanashopSpørgsmål:

Hej fyr...,
Tak, venlig hilsen.

Svar:

Hey,
bør det ikke være et problem - du kan betale med uanset tegnebogen du gerne vil med Bitcoin.

Ingen kommentarer


Bitcoin AfventerSpørgsmål:

Jeg sendte Bitcoin 3 dage nu og stadig vil det ikke sende bekræftelse og fuldføre transaktionen, det bare holder siger verserende for de sidste 4 dage

Svar:

Hej Okpako, den Bitcoin netværket er meget "optaget" på grund af den risiing Bitcoin pris. Derfor hvis du ikke tilføjer nok gebyrer til din transaktion vil det sandsynligvis går i stå og ikke gå igennem. Jeg foreslår at læse denne postthat forklarer alle de muligheder om sagen.

Ingen kommentarer


Bitcoin indkøbsgrænserSpørgsmål:

Vi prøver at købe en blok af Bitcoin. Tegnebogen siger vores grænse er $ 200,00 per uge. Vi købte $ 2500 to uger i træk. Hvorfor er der en grænse, hvis vi har penge i banken?

Svar:

Hej John,
jeg tror ved tegnebog du sandsynligvis betyde udveksling? Bitcoin software og hardware tegnebøger ikke har grænser, men mange udvekslinger gøre, som de skal overholde reglerne, etc. Hvis du køber mere end din udveksling erklærede grænse, pas på - de kan fryse din konto.

Ingen kommentarer


Bitcoin Recovery - Wallet Seed Phrase Overførsel til en anden tegnebogSpørgsmål:

Hej, der bygger på et spørgsmål, der tidligere er spurgt (sammen med en yderligere anmodning om afklaring, som jeg synes er savnet på grund af det manglende udfyldning som et nyt åbent spørgsmål), vil jeg forfatter forespørgslen som en ny question.If en tegnebog er tabt (hardware fysisk tabt, software corrputed eller ikke understøttes af nye OS, eller hvad scenarie, som du kan forestille dig), og producenten / leverandøren af ​​denne tegnebog ikke længere eksisterer for at give en ny udskiftning af hardware / software tegnebog, kan det opsving frø sætning bruges med en anden udbyder \ 's tegnebog for at få adgang til de Bitcoins inden, eller er disse Bitcoins tabt for evigt? Tak skal du have!

Svar:

Hey Kevin,
 

Kommentarer:

Åbn et nyt spørgsmål til dette, da det ligger uden for rammerne af det oprindelige spørgsmål, og jeg vil svare.

Tak skal du have! men også kan gøres et papir tegnebog også & der ville ske først?

Ja Nano S kan holde Bitcoin, ETH og LTC

Kan Bitcoin & også andre, specielt eth & litecoin sættes i Nanos og stadig gøre et papir tegnebog kopi?

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Hvordan udveksle doge mønter til dollars?

Post Litecoin

Acepting bitcoin til konsulenttjenester

Post Litecoin

Sådan hævder du bitcoin kontanter

Post Litecoin

Hvordan køber jeg AltCoins hvis jeg er hjemmehørende i Hawaii?

Post Litecoin

Om Gigahashbit

Post Litecoin

Hardware

Post Litecoin

Fup

Post Litecoin

Minedrift med livsstil galakse

Post Litecoin

Modtaget aldrig mønter efter abonnement

Post Litecoin

Invester og tjen

Post Litecoin

Bitcoin ATM 3

Post Litecoin

Banker udvikler deres egen e-valuta, der kan ødelægge den nuværende skifer af kryptokurver