Er bitcoin skattepligtig? | Danish.Lamareschale.org

Er bitcoin skattepligtig?

Er bitcoin skattepligtig?

Spørgsmål:

Senest opdateret 25. August, 2016 11:56

Jeg vil gerne vide, om jeg har brug for at betale skat for mine Bitcoins? Jeg bor i Norge.

Svar:

Den juridiske status for Bitcoin afhænger af det land du bor i. Jeg foreslår at konsultere en advokat, afhængigt af hvor du bor til at beslutte, hvordan og hvis du skal beskattes af dine Bitcoins.

Ingen kommentarerEr bitcoin altcoin lotterier legit eller en fidus?Spørgsmål:

For nylig har jeg set et par anbefalinger, hvis du stadig havde Bitcoin minearbejdere eller tænkt på at komme ind i Bitcoin minedrift derefter komme ind i en minedrift lotteri ville være bedre end en pulje, siden enheden for arbejde er så stor nu. Et af de steder jeg har set foreslået kaldes Nicehash. Har du hørt om det? Prøvet det, etc?

Svar:

Hej Mike,
jeg har hørt navnet i posten, men ikke se på det endnu. Jeg foreslår at behandle alle Bitcoin mineselskaber med forsigtighed. Sørg for at læse dette før du flytter forwardas de fleste af disse steder er enten urentable eller bare almindelig ud svindel.

Ingen kommentarer


Er pluginopgraderinger vanskelige?Spørgsmål:

Jeg har læst, at der kan være problemer med at opgradere plug-ins bruger zip-filer, for eksempel her, Nem Tema og plugin opgraderinger. Vil du være at sætte den plug-in på wordpress.org når som helst? Eller har du nogen rådgivning / vejledning til opgradering manuelt? At plug-in knyttet ovenfor ikke synes at arbejde sidste gang alligevel.
Andy

Svar:

Jeg er stadig diskuterer, om at sætte dette på WordPress.org. Den eneste grund til ikke at er fordi jeg ikke ønsker at have til at opretholde plugin både her og der. For at opgradere manuelt skal du blot udskifte wp-content / plugins / 99bitcoins-BTC-vandhane indhold med den nye version.
Dette plugin du delte her er stor, jeg vil prøve det selv, da denne proces er faktisk en smule mere besværligt.

Kommentarer:

Vil forsøge at tilføje dem, når jeg får tid.

Det er godt, jeg vil prøve det plug-in igen næste gang, er det mere sandsynligt, jeg gjorde noget forkert, at noget galt med plug-in. Jeg var nødt til at genopbygge vandhanen sidste gang, men det er ikke godt, når du har faktiske brugere, så nu er det bedste tidspunkt at finde ud af. Nogle trin-for-trin instruktioner til opgradering (for dummies) på download siden ville være nyttigt.
Andy

Tak for at lade mig vide, stor. Godt stykke arbejde at gøre dette plug-in.

Vi har netop implementeret automatisk opdatering til plugin, så du kan opdatere inde fra WP instrumentbræt.


Er deres dedikerede etheriske minearbejdere?Spørgsmål:

Hej! im nye til hele krypto-valuta ting, og jeg tænkte på om der var dedikeret minearbejdere (im ikke sikker på, om dette er den korrekte betegnelse, men im refererer til ting såsom Antimer S9) for valutas anden end Bitcoin såsom litecoin eller ethereum eller hvis disse dedikeret hardware minearbejdere kunne være programmeret til at udvinde de andre valutas

Tak
-dustin

Svar:

Hej Dustin,
har visse mønter forsøgt at gøre deres algo modstandsdygtige over for ASICs ved at gøre den vigtigste behandling ressource være RAM i stedet for beregninger i sekundet (RAM koster mere eller mindre det samme for alle, og alle har adgang til high-end RAM, men at udvikle ASIC chips, som kan udføre mere af en bestemt type beregninger i sekundet er hvad der fører til den store asymmetri mellem ASIC og GPU / CPU minedrift strøm).

Ingen kommentarer


Skal du tilføje ips til wordpress plugin?Spørgsmål:

Hej jeg vil gerne vide, hvis du nogensinde vil tilføje ips til wordpress plugin til Bitcoin?

Svar:

Du kan gå til "statistik" og se toppen hævder adresser og IP-adresser. Jeg kan ikke se nogen mening i bare opregner hver IP, der hævder, der er meget mere logik i at konsolidere de højeste hævder IP-adresser, som vist på denne fane.
 

Kommentarer:

Du ved, hvordan faucethub har hvor de viser adresser og ips og hævder sådan noget skulle gå ind i plugin, så vi som admins vil kende info, hvis du får, hvad jeg siger

Også når en bruger indtaster deres Bitcoin adresse i deres profil er der en måde jeg kan se det som en admin? eller er blot, at privat information

Hey Josh, jeg forstår ikke spørgsmålet - hvad mener du "tilføj ips"? Blandingsbatteri øjeblikket sporer brugernes ips

Ikke sikker på jeg forstår stadig -du kan også sortliste IP'er samt gennem plugin

Jeg syntes bare det vil være let for os admins at blackliste de ips, da der er en måde at sortliste en Bitcoin adresse selv ved, du kan se deres adresse info, men alligevel Tak for svaret

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Modtaget aldrig mønter efter abonnement

Post Litecoin

Blockchain andet adgangskode problem

Post Litecoin

Ny tysk co. bitnake.com, i btc-rummet, er en fidus lige ud af porten!

Post Litecoin

Kan jeg købe BTC uden en mobiltelefon?

Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Binance udveksling

Post Litecoin

Problem med referencelink i dit store WordPress-plugin

Post Litecoin

Om Gigahashbit

Post Litecoin

Crystafox minearbejdere svindel eller legit?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - er det en ægte kryptokurrency

Post Litecoin

Ønsker at købe ETH og Litecoin med paypal

Post Litecoin

Banker udvikler deres egen e-valuta, der kan ødelægge den nuværende skifer af kryptokurver