Altcoin Hardware Wallet | Danish.Lamareschale.org

Altcoin Hardware Wallet

Altcoin Hardware Wallet

Spørgsmål:

Har du nogen artikel om altcoin Hardware Tegnebøger? Mens du søger på wiki.bitcoin.it jeg kun fundet én altcoin HW tegnebog, og det var også for Ethereum kun for nu. Det ville være dejligt, hvis du skriver om altcoin hardware tegnebøger, som markedet for altcoins er også et nyt marked.

Svar:

Hej Tony,
Begge Trezorand Ledgersupports flere altcoins, kan du tjekke de anmeldelser om disse hardware tegnebøger under links.

Ingen kommentarerAltcoiner.net er det legit eller en fidus?Spørgsmål:

Hej Jeg forsøger at finde en legit sky minedrift websted for at investere mine Bitcoins og fundet Altcoiner.net er det legit eller et fupnummer? Også fandt jeg Ethtrade.org som er af denne to websteder tilbyder den mest rentable for min investering?

Svar:

Hej Emily.
Held og lykke!

Kommentarer:

Svindel af den højeste grad

Kort, hvad gør du siger Altcoiner.net er et fupnummer?


Altcoiner.net Shutdown?Spørgsmål:

Ved du, om denne HYIP er lukket ned? Alle udgående transaktioner afventer som af sidste fredag ​​endnu sitet er stadig fuldt funktionsdygtigt. Tak skal du have

Svar:

Hey Scott,
Håber du ikke sætte for mange penge i det.

Ingen kommentarer


Alternative udvekslingerSpørgsmål:

Hej Zsofia,

Er der et alternativ betroet udveksling bort fra Bitstamp at jeg kan bruge til at købe XRP? Jeg er ikke tryg ved niveauet for KYC krav, Bitstamp anmodninger.

Svar:

Hej Brian,

Stort set alle børser, der håndterer fiat vil have den slags KYC hoops til at springe igennem. Men ligesom Zsofia sagde, kan du undgå denne besværet ved at købe Bitcoin hjælp af en mere anonym metode. Køb BTC direkte fra et individ via LocalBitcoins.com stedet eller Bisq app er de anbefalede metoder.

Du kan så udveksle denne BTC til Ripple på en krypto-kun bytte uden at skulle gøre meget kontrol. For alle udvekslinger, tjek Poloniex.com, HitBTC.com eller Cryptopia.co.za (der er mange flere muligheder!) Og efter en hurtig, let bytte, så prøv Changelly.com eller Shapeshift.io.


Alternativt til overførsel for at købe BTC ved international overførsel af penge (jeg har en Xapo-konto og det synes den billigste løsning)Spørgsmål:

Er der nogen anden meget billigt alternativ til transferwise at købe Bitcoins hjælp international bankoverførsel? De ecuadorianske Bank gebyrer er meget dyrt, så det er næsten umuligt at købe til markedsprisen. (Jeg har en konto i xapo)

Svar:

Det billigste jeg har fundet i Bitstamp og det er hvad jeg bruger, men du vil stadig have de bankgebyrer i forbindelse med overdragelsen.

Kommentarer:

Betalingskort er dyre, fordi de tillader tilbageførsel (mere om det her:
BTC-E har eksisteret i lang tid og er den billigste, men det er også ureguleret, så vidt jeg ved, så vær forsigtig med dine penge.

Jeg indså, at prisen i BTC-e er den billigste, jeg har fundet. Det ser ud til, at de arbejder med bankoverførsel. Er der nogen billigste alternativ til at bruge betalingskort, cuz coinmamma og CEX er dyre nu. (De arbejder på verdensplan)


Amd HD 5450 og 6350 grafikkort på en desktop dell optiplex 780Spørgsmål:

Please jeg har AMD HD 5450 og HD 6350 grafikkort på en desktop Dell OptiPlex 780.pls råd til, hvordan man bruger det til mining.the bedste currencey til mine og bedst overclocking med efterbrænder, den bedste minedrift app og puljen til at bruge.... Tak hr.

Svar:

Hej Lawrence,
Vi har nogle guider til at udvinde Ethereumor Zcash, kan du tjekke disse til opsætning. Du kan kontrollere https://whattomine.com/ hvilke mønter er den mest rentable for dig at minen.

Ingen kommentarer


Og er der et gebyr for at gå frem og tilbage bitcoinSpørgsmål:

Når jeg har været lidt mønt pung kommer til at betale lokale folk, der ikke har noget at gøre med Bitcoin jeg behøver at overføre tilbage til dollars Og er der et gebyr for at gå tilbage-og-tilbage hvordan man kan gøre Bitcoin dreje galla, så jeg kan betale min blikkenslager osv

Svar:

Hej Michael,
At konvertere Bitcoin ind fiat penge, er du nødt til at sælge det, enten til en person, en Bitcoin ATM eller via en udveksling. Der vil være gebyrer involveret, ja. Først en minedrift mønt til at sende din Bitcoin til køberen / ATM / udveksling og derefter hvad opkræves ved ATM / udveksling og køber (hvis du bruger en form for escrow service for at sikre din handel med dem). Disse gebyrer er variabel, men bør være forholdsvis lav.

Ingen kommentarer

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Hvordan finder du wallet.dat?

Post Litecoin

Qoinpron god nok til at investere?

Post Litecoin

Nylige sky mining udbetalinger

Post Litecoin

Bitcoin Vilkår

Post Litecoin

Ven vil hjælpe mig og sælge til mig for at få mig i gang - hvad skal man overveje

Post Litecoin

Mining Bitcoins med flere computere?

Post Litecoin

Bitcoin minedrift

Post Litecoin

Hvordan gemmer jeg altcoins sikkert?

Post Litecoin

GEForce 940M 2GB kort

Post Litecoin

Hvor mange gange kan en papirplade blive fejet

Post Litecoin

Banker udvikler deres egen e-valuta, der kan ødelægge den nuværende skifer af kryptokurver

Post Litecoin

CrowdWiz ICO