Acepting bitcoin til konsulenttjenester | Danish.Lamareschale.org

Acepting bitcoin til konsulenttjenester

Acepting bitcoin til konsulenttjenester

Spørgsmål:

Hej gutter... Kærlig info på dit websted og videoer. Im midaldrende og en newbie til Bitcoin. Det ser ud som jeg nødt til at lære en helt ny language.My spørgsmål. Er jeg er en lille virksomhed konsulent. Jeg har en hjemmeside. Jeg ønsker at tage betaling for mine konsulentydelser. Jeg er ikke en forhandler, kan der være sige 5-10 betalinger om ugen. Hvordan ville jeg gå om a) at fremme, at jeg accepterer Bitcoin betalinger og 2) hvad bicoin tegnebog adresse skal jeg give dem. Enhver hjælp / råd ville være stor. Ps. Bare gav dig en dejlig stik på Twitter.

Svar:

Hej Mark,
Når du er mere fortrolig med Bitcoin, du kan tilføje en passende besked til din hjemmeside og / eller dine fakturaer. Du kan endda sende en e-mail meddelelse til dine kunder, lade dem vide om din nyeste betalingsmulighed. Jeg anbefaler, at du stifte bekendtskab med Bitcoin første, som dine kunder kan godt spørge dig om det. Du bliver også nødt til at forstå det grundlæggende at acceptere og gemme betalinger sikkert.

Ingen kommentarerTilføj, hvis udvekslinger kræver 2-vejs godkendelseSpørgsmål:

Du bør tilføje til dine anmeldelser af udvekslinger osv, hvis de kræver 2 vejs-godkendelse.
For en person som mig uden en mobil enhed, og som mistror Google så meget, at han plejer at installere Chrome-browseren, coinbase er udelukket for eksempel fordi du har brug for nogen af de to til at bruge dem. Samme med mange andre tjenester, så det ville være en værdifuld information for mange

Svar:

Hey Frank,
jeg er helt enig, jeg forsøger at undgå Google i videst muligt omfang selv. Jeg fik en Trezor i stedet for en Ledger af samme grund. Jeg gætter Men det er bare ud fra, at alle har en mobil enhed i disse dage. Der helt sikkert er børser, hvor blot en e-mail vil være tilstrækkeligt. Det eneste fiat-krypto udveksling jeg kan tænke på lige nu sådan er Bitfinex, men de ikke længere servicere amerikanske kunder. Jeg husker ikke Kraken kræver et mobilnummer, så jeg vil anbefale tjekker dem.

Ingen kommentarer


Tilføj Satoshi til USD til min vandhane og du tilføjer mit banner?Spørgsmål:

Hej Ofir, Ville du overveje mig hjælp af linket til din Simple Satoshi til USD konverter på min vandhane Bustedfaucet.com og du kunne kaste mit banner eller andet sted på dit websted?

Svar:

Hey Logan,
er du velkommen til at linke til Satoshi til USD konverter på dit websted, men jeg vil ikke være i stand til annonce dit banner til webstedet gratis, det er sådan jeg holder sitet kørende. Hvis du gerne vil købe annoncer her er de satser:

Annoncer på 99 Bitcoins


Ofir

Ingen kommentarer


Adresse deaktiveretSpørgsmål:

Dear Sir / Mam
Pls. Hjælp

Svar:

Senest opdateret den 15. Oktober, 2017 10:02

Hej Sunil,
er stedet deaktiveres automatisk, hvis du overtræder vandhane regler. Vandhanen regler kan findes her. Normalt din adresse vil blive deaktiveret automatisk af systemet, hvis en af reglerne er brudt.

Kommentarer:

Ændrede e-mails samt en ny enhed, så Coinbase sender tilladelse til en e-mail, der ikke længere eksisterer. Hvad skal man gøre?


Adresse deaktiveretSpørgsmål:

Senest opdateret den 20 december 2017 ved 03:11

Sir im forsøger at logge ind og fylde captcha men dens sige, at min adresse er deaktiverer pls hjælp mig.

Svar:

Hej Danny,
er stedet deaktiveres automatisk, hvis du overtræder vandhane regler. Vandhanen regler kan findes her. Normalt din adresse vil blive deaktiveret automatisk af systemet, hvis en af reglerne er brudt.

Kommentarer:

Hej, i de fleste tilfælde vores brugere er deaktiveret, fordi de bruger en VPN, som ikke er tilladt. Du kan sende os en besked via denne formular: https://99bitcoins.com/contact/with din email og BTC adresse, og vi kan kontrollere.

Hej Zsofia,
jeg står over for samme problem som Dina Zayed min adresse er deaktiveret og jeg ikke bryder nogen af reglerne.

Hej Zsofia,
jeg også står over for samme problem, selv om jeg ikke bryder nogen af disse regler, jeg synes det er problem !!!!


AdresserSpørgsmål:

Hvordan får jeg den modtagende adresse, så jeg kan sende ethe til modtageren? Og samme ting Hvis jeg ønsker at modtage ETH fra en afsender, hvordan ville jeg give ham / hende med min adresse? Er det gjort via e-mail eller phone.etc?
Tak skal du have.

Svar:

Hej Ahmad,
bør Modtageren kunne give dig den adresse, hvor du kan sende mønterne til. Hvis du ønsker at modtage, du bare give afsenderen den offentlige adresse. Du kan

Relaterade nyheter


Post Litecoin

Bitcoin minedrift 1

Post Litecoin

Sådan markedsføres en Bitcoin-opstart?

Post Litecoin

Sådan hævder du bitcoin kontanter

Post Litecoin

Nylige sky mining udbetalinger

Post Litecoin

BTC Transaction sidder fast - hvad kan jeg gøre?

Post Litecoin

Microhash er en farlig fidus

Post Litecoin

Nybegynder fra Brasilien

Post Litecoin

Hvordan kan jeg klage over et bitcoin firma?

Post Litecoin

Gratis bitcoin tilbud - aldrig modtaget 1

Post Litecoin

Kan ikke sende penge fra blockchain info

Post Litecoin

Artikel om on-line tegnebøger

Post Litecoin

Forbindelse mellem Exodus tegnebog til Ledger Nano S