UFO Miners anmeldelse - Fake Bitcoin Mining Producent? | Danish.Lamareschale.org

UFO Miners anmeldelse - Fake Bitcoin Mining Producent?

UFO Miners anmeldelse - Fake Bitcoin Mining Producent?

For nylig har jeg fået en e-mail beder om et selskab kaldet UFO minearbejdere, der synes at være fremstilling ultra-kraftfulde Bitcoin minedrift rigge. For eksempel deres mest kraftfulde produkt er NekrosMiner der har en hiven 85TH / s for kun $ 4.800 (~ $ 57 for 1 TH / s). Til sammenligning, den mest avancerede kendte mineron markedet i dag leverer omkring 14 TH / s for omkring $ 2.000 (~ $ 142 til 1 TH / s). Så du kan se, hvorfor deres tilbud ville synes meget lukrative.

Men i dagens Bitcoin økosystem, hvis noget virker for godt til at være sandt er det sandsynligvis er. I det følgende indlæg vil jeg præsentere alle de beviser indsamlet om virksomheden fra forskellige kilder i de sidste par dage og forsøge at afgøre, om dette selskab er legit eller ej.

TL; DR - Det er nok en fidus...

Særlig tak til denne Bitcointalk threadthat leveret en masse nyttig info...

Jeg startede ud med vores helt egen Bitcoin scamtest og køre hjemmesiden via alle spørgsmålene. Jeg fik følgende resultat:

Ifølge dine svar hjemmesiden eller tjeneste, du søger ind vil sandsynligvis være et fupnummer. Brug den på egen risiko og med stor forsigtighed.

Den Bitcoin fidus test er dybest set et værktøj, der giver dig mulighed for at analysere omdømmet for et websted baseret på nogle meget specifikke parametre såsom domæne alder, mængden af ​​trafik, indgående links og andre kriterier, som har vist sig at være den samme i mange Bitcoin svindel i sidste par år. Men resultatet er ikke afgørende, det er kun en advarsel.

En anden eneste værktøj kaldet "Fidus Advisor" har givet UFOMiners en score på 49% baseret på lignende (selvom ikke identiske) parametre. Så selv før grave i en lidt dybere Jeg er allerede ganske mistænkelige.

Jeg må sige, at virksomhedens hjemmeside er bygget til at fremkalde tillid. Designet er godt, der er masser af indhold og selvfølgelig er der sociale bevis i form af vidnesbyrd (vi vil komme til dem i en anden) og andre myndigheders hjemmesider skriver om virksomheden:

Men når du klikker på et af linkene til de tilsvarende steder, du får til enten et sponsoreret indlæg eller en pressemeddelelse. Betydning, nogen betalt penge for at få inkluderet i disse nyhedskilder.
For eksempel - Cointelegraph giver dig mulighed for at sende i sponsorerede indlæg. Her er et citat fra deres hjemmeside:

Med CoinTelegraph indfødte stil indhold, vil dit sponsorerede artikel vises i linie med alt andet indhold på sitet. Læsere vil se dit indlæg problemfrit i det uendelige rulle erfaring som de læser gennem CT historier. Den vigtigste forskel er den organiske eksponering til indholdet i stedet for læseren bevidst at klikke på indhold, der skal ses.

Det samme gælder for CryptoCoinNews. Yahoo! Finans logo, der linker til en artikel om UFOMiners var bare en feed af betalte pressemeddelelser, der også dukkede op på andre websteder. Så den sociale bevis er ikke meget bevis efter alle.
Det er ret forbløffende, hvor UFOminers fik de samme Begejstring, der blev efterladt for HashCoins. Kopier Sæt meget gør du?

Men nok om semantik, lad os komme til sagen og inspicere Bitcoin minearbejdere selv. Det første, jeg ønskede at se var, hvis billederne af minearbejderne selv er legit. Jeg gjorde en hurtig Google Billeder søge på NekrosMiner og fandt ud af de følgende lignende billeder fra 4 forskellige hjemmesider:
Efter min mening disse 4 virksomheder kunne lige så godt være den samme person, der kører samme omfattende svindelnummer igen og igen.

Fortsat boret ned i til produktet, de, "PSU (inkluderet i prisen): Cisco Catalyst 4500E 9000W Strømforsyning". Hvis du forsøger at købe, at PSU alene det vil koste dig omkring $ 4000, så det virker underligt, at minearbejder plus PSU er prissat til $ 4800.

Hvis du beslutter at købe produktet, selvom du vil have mulighed for at betale med enten Bitcoin, litecoin eller en bankoverførsel. De to første muligheder ikke overraske mig, da de er ikke refunderes, som ville passe et fupnummer hjemmeside temmelig godt. Den bankoverførsel var den, der forvirrede mig, så jeg beslutter at forsøge at betale for min minearbejder med denne metode, low og beskue på det budskab, jeg fik:

Jeg forstår ikke rigtig, hvad sikkerhedsmæssige årsager kunne udgøre en trussel mod dem, hvis nogen ledninger penge til en legit selskab, så jeg gætte de bare ikke ønsker at beskæftige sig med besværet med at åbne en bankkonto og binde dette websted til en persons identitet.

Apropos identitet, hvis man ser op der registreret hjemmesiden UFO minearbejdere du får følgende info:


Navn og telefonnummer opført som den administrative kontakt tilhører en fyr ved navn Robert Westfall, der synes at eje nogle fast ejendom hjemmeside (som vist her). Jeg kaldte ikke op den fyr, men det ville ikke overraske mig, hvis nogen bare stjal hans identitet, og han er ikke engang relateret til UFO minearbejdere. For eksempel, omkring et år siden fandt jeg ud af jeg var opført som den administrerende direktør for et fupnummer Bitcoin udveksling i Sydafrika. Mit billede og navn dukkede op på stedet uden mit samtykke eller viden.

Afslutningsvis min forskning besluttede jeg at e-mail virksomheden, her er hvad jeg skrev:

Hej gutter,

Mange tak.

Og her er deres svar:


Som du kan se billederne er identiske med dem af et firma kaldet KNC minearbejdere, der plejede at være en af de førende minedrift virksomheder rundt, men så gik konkurs. Så enten denne fyr blev genansat at arbejde for UFO minearbejdere og han er virkelig god til at huske, hvordan han stillede sidste gang, eller nogen har nogle photoshop færdigheder.

Oh og UFO minearbejdere "datacenter", der dukker op i deres om side (se billedet nedenfor), kan findes på hjemmesiden for et firma kaldet "Thefoundri.com". Du kan også Google "Dell-server rum", og du vil sandsynligvis finde det selv...

I e-mailen modtog jeg fra selskabet blev også sendt en slags bevis for den påståede selskab men jeg kunne ikke finde nogen optegnelser over UFO Miners LLC overalt i staten Nevada optegnelser. Jeg kunne tage fejl omkring dette, så jeg vil sende certifikatet her for dig at være i stand til at bedømme for dig selv:

0
Jeg har også prøvet at ringe til virksomhedens telefonnummer opført på deres hjemmeside, men kun ingen svarede, jeg kun fik deres telefonsvarer (det lyder lidt mistænkelige).

Konklusion: Er UFO Miners en fidus?

Ikke af denne dokumentation er afgørende, men når du lægger det hele sammen det bare ikke tilføje op. Også tage hensyn til, at der ikke er nogen online anmeldelser om denne virksomhed, der angiveligt har været i drift siden 2014 (selv om deres hjemmeside er kun 60 dage gammel).

Jeg vil foreslå at undgå enhver forbindelse med dette selskab indtil bevist, at det er legit gennem nogle verificerede kundeanmeldelser. Også, ville jeg forvente de forskellige nyhedskilder derude til at gennemføre nogle minimale due diligence, før udgivelse historier om virksomheder, der potentielt kan stjæle folks opsparing.

Hvis du har andre oplysninger om UFO minearbejdere eller lignende svindel så sæt dem i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterade nyheter


Post ICO

Australian National Dictionary Center vælger Bitcoin som ord for 2013

Post ICO

NFC-teknologien kan lade brugerne bruge smartphones til at betale med Bitcoin

Post ICO

Coinbase er Tids næst mest spændende opstart af 2013: Endnu mere spændende efter investering på $ 25 millioner

Post ICO

Robocoins Bitcoin-pengeautomater for at få nye banktilbehør i sommer

Post ICO

Prag byder på verdens første Bitcoin-eneste cafe

Post ICO

Canadas opstartsløn inkluderer Bitcoin i sin online lønprogramvare

Post ICO

Bitfinex Arbejder med AlphaPoint

Post ICO

Er Mike Tyson den næste Bitcoin-iværksætter?

Post ICO

Blockchain at ændre vores spisevaner og medicinsk erfaring

Post ICO

British cab company accepterer Bitcoins til din tur

Post ICO

Blockchain scorer højeste venture funding runde i Bitcoin historie

Post ICO

Mining pool vækst starter Bitcoin samfund af frygt for et 51% angreb