20 Bitcoin eksperter, du bør følge på Twitter | Danish.Lamareschale.org

20 Bitcoin eksperter, du bør følge på Twitter

20 Bitcoin eksperter, du bør følge på Twitter

Sociale medier er et fantastisk værktøj til at lære mere om Bitcoin og andre cryptocurrencies, men du skal vide, hvor de skal lede. Ingen bekymringer, vi er her for at hjælpe.

Her er en liste over 20 Bitcoin eksperter bør du være følgende på Twitter.

1. Roger Ver

Også kendt som "Bitcoin Jesus", Roger Ver er et godt knwon Bitcoin engel investor og cryptocurrency evangelist. Kort efter Bitcoin skabelse, Ver investeret over en million dollars i nye Bitcoin nystartede som Blockchain, Ripple og BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees er primært kendt som han stifter og delvis ejer af Bitcoin gambling hjemmeside Satoshi Dice. Imidlertid har den panamanske iværksætter gjort meget mere som grundlagde Bitcoin selskabet Coinapult.

3. JINYOUNG Lee Englund

JINYOUNG Lee Englund er vice president for strategi på det digitale Valuta Råd, et venture-backed selskab med hovedsæde i New York. Hun var tidligere direktør for kommunikation og forretningsudvikling på Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

Mød grundlægger og CEO for San Francisco-baserede Pantera Capital, et investeringsselskab med fokus på Bitcoin og andre digitale valutaer. Dan Morehead grundlagde sit investeringsselskab i 2003, oprindeligt med fokus på globale makro hæk-fonde.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik var en Bitcoin kerne udvikler hos BitPay mellem maj 2013 og december 2014. Men Garzik har også haft travlt med sit eget projekt: Dunvegan Space Systems, en fysisk, virtuel og finansielle infrastruktur muliggør udforskning af rummet og rum afvikling.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay er en travl kvinde. Lederen konto hos BitPay er også en rådgiver på BitGive Foundation og medlem af bestyrelsen for den Bitcoin Foundation.

7. Bobby Lee

Ud over at være medlem af Bitcoin Foundation, Bobby Lee er også administrerende direktør for Shanghai-baserede Bitcoin udveksling BTC Kina, verdens næststørste cryptocurrency handelsplatform.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson er administrerende direktør og medstifter af BlockCypher, en platform, der gør det muligt for udviklere at nemt opbygge, overvåge og sikre alle blockchain applikationer.

9. Tony Gallippi

Gallippi er medstifter og nuværende formand for Bitcoin betaling processor BitPay, verdens største cryptocurrency kassen processor.

10. Perianne Boring

0

Perianne Kedeligt er grundlægger og præsident for Chamber of Digital Commerce, en brancheorganisation, der repræsenterer interesser digital asset fællesskab baseret i Washington, DC. Hun er også grundlægger af Kongressens Bitcoin Education Day.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin iværksætter Ofir Beigel er grundlægger af 99Bitcoins og han for nylig lavet en liste over 150 Bitcoin eksperter til at følge på Twitter.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk er ikke kun en bidragyder til CoinDesk og Bitcoin Magazine, men også VP Community Development hos ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis er ikke kun den stiftende direktør for Bitcoin Foundation, men også en digital penge ekspert, anerkendt cryptoeconomist og offentlige taler.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, søster til BitPay grundlægger Tony Gallippi, er grundlægger af den BitGive Foundation og en cryptocurrency supporter med mere end et årti erfaring i den almennyttige sektor.

15. Gavin Andresen

5

Denne "all-around nørd" er faktisk den chefforsker på Bitcoin Foundation. Den Massachusetts-baserede cryptocurrency ekspert er også den ledende kerne Bitcoin udvikler hos TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven er en af ​​de mest anerkendte Bitcoin journalister derude. Udover at være CoinDesk administrerende redaktør, hun også skriver for Forbes, og når arbejdet for Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos er ubestrideligt en af ​​de mest respekterede Bitcoin eksperter nogensinde. Det Californien-baserede informationssikkerhed ekspert, tech-iværksætter og forfatter rejser rundt i verden deler viden om Bitcoin og cryptocurrency verden.

18. Brian Forde

8

Den tidligere Hvide Hus seniorrådgiver til mobil og data innovation er nu direktør for digitale valuta på MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Den medstifter og CEO for Bitcoin udveksling Coinbase er kendt for at dele sine dristige forudsigelser om sociale medier.

Patrick Byrne

0

Den administrerende direktør for den globale online forhandler Overstock.com er også et velkendt personlig frihed fortaler og Bitcoin supporter.

Glemte vi en vigtig person? Lad os vide!

Relaterade nyheter


Post ICO

61% af canadierne forventer at bruge en digital tegnebog inden 2019

Post ICO

Den belgiske finansminister forudsiger ikke problemer mellem den nationale bank og Bitcoin

Post ICO

Australien anser for at regulere Bitcoin som valuta

Post ICO

Asiens rigeste mand tror i Bitcoin, vil Paypal endelig integrere Bitcoin og meget mere

Post ICO

Alarmerende gennemsigtige redaktionelle operationer

Post ICO

Bitcoin-udveksling Igot.com lancerer betalingsbehandlingstjeneste i 40 lande

Post ICO

Australske illustrator lancerer The Idiots Guide til Bitcoin, en e-bog for begyndere

Post ICO

Bitcoin står over for øget konkurrence fra andre all-digitale valutaer

Post ICO

10 Bitcoin myter blæst i stykker

Post ICO

Bitcoin-venlige medarbejdere kan få betalt med cryptocurrency takket være BitPays nye API

Post ICO

Attack vil gøre Bitcoin udvekslinger meget mere modstandsdygtige, siger Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin iværksætter Erik Voorhees opkrævet af Securities and Exchange Commission