1.200 købmænd klar til at gøre dette års Bitcoin Black Friday den største endnu | Danish.Lamareschale.org

1.200 købmænd klar til at gøre dette års Bitcoin Black Friday den største endnu

1.200 købmænd klar til at gøre dette års Bitcoin Black Friday den største endnu

Hvis du troede Bitcoin Black Friday var stor i 2013, vil dette års online hændelse blæse dit sind. Omkring 1.200 købmænd vil være en del af den næste Bitcoin Black Friday, arrangeret af webstedet BitcoinBlackFriday.com, hvor alle salget vil blive opført.

Selvom hændelsen kun blev skabt for to år siden, er det hurtigt gik fra kun 50 til 1.200 købmænd. Og ifølge begivenhedens grundlægger, er der overraskelser venter på køberne den 28. November. "Vi har planlagt to ting første er evnen til øjeblikkeligt at købe Bitcoin med dit kreditkort:.. Et lille beløb, ligesom $ 25 værd For de fleste mennesker, det er ikke for meget af en risiko Og vi også kommer til at have en sektion. [af webstedet], hvor du kan købe noget for en lille sum penge", fortalte Jon Holmquist CNBC.

Desuden vil i år Holmquist ikke være alene. Grundlæggeren meddelt, at arrangementet i 2014 vil blive forvaltet af et lille team, på grund af den fantastiske stigning af købere.

Den betaling processor BitPay afslørede, at sidste års Bitcoin Black Friday fået over 100.000 besøgende, som tilbragte tæt på $ 6 millioner i BTC. I betragtning af den konstante vækst i de seneste to år, prognosen for 2014 begivenhed er betydeligt højere, især nu, at flere mainstream detailhandlere som Newegg og Overstock har sluttet sig til Bitcoin økosystem.

Faktisk, Newegg er en af ​​de handlende, der vil være en del af dette års Bitcoin Black Friday, sammen med andre kendte navne som Amagi Metails, Gyft eller NameCheap.

Og ifølge Holmquist, kan det reelle antal handlende overstige de anslåede 1.200. Da listen er fri for enhver virksomhed, der accepterer Bitcoin som en betalingsmulighed, kan antallet stige indtil fredag.

Det store problem for os er, at de fleste handlende ikke ønsker at planlægge. Det er en masse mindre købmænd, så de sætte det ud, indtil den dag eller dagen før.

Overstock er et af de selskaber, der ikke vil slutte sig til begivenheden. Nå, i det mindste ikke via BitcoinBlackFriday.com. En virksomheds talsmand sagde Overstock Black Friday tilbud vil være tilgængelig på forhandlerens egen hjemmeside. Den gode nyhed er, at du stadig kan betale med digital valuta.

Udvalgte billede: BitcoinBlackFriday.com

Relaterade nyheter


Post ICO

Asiens rigeste mand tror i Bitcoin, vil Paypal endelig integrere Bitcoin og meget mere

Post ICO

38. direktør for US Mint til Keynote på Raleigh

Post ICO

1-800-Blomster vil acceptere Bitcoin

Post ICO

Bitcoin 2014 Konventionens højdepunkter

Post ICO

Spil dine digitale mønter i det nye online casino Bitoomba

Post ICO

En ny og speciel Bitcoin handelsplatform ankommer i juli

Post ICO

9 Cryptocurrency-inspirerede spil, du skal spille

Post ICO

Bitcoin alternativ Bytecoin fejrer første blok, annoncerer nye funktioner

Post ICO

At acceptere bitcoin er en velsignelse for MovieTickets.com

Post ICO

Australian Taxation Office Delays ruling - vil stadig have minimale TX Records

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: Så snart 14nm er tilgængelig, frigiver vi en ny ASIC, der vil overgå alle andre 14nm designs

Post ICO

5 bemærkelsesværdige Bitcoin videoer du skal se