100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio | Danish.Lamareschale.org

100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio

100.000 Dogecoin Giveaway på Chain Radio

Kæde Radiowill tage til æteren i aften for at meddele, at de vil give væk 100.000 Ðogecoins via en ny giveaway på stationen ved 21:00 Eastern vi har lært her på Coin Fire.

Doge DIG 100K GIVEAWAYis at blive sat på ved Chain Radio- og hver dag kl 11:00 Eastern (08:00 Pacific, 4pmUTC) oplysninger om, hvordan du indtaster for den dag vil blive givet ud.

Den officielle giveaway vil finde sted på August 28th efter alle posterne er blevet indsamlet og en vinder vil blive udvalgt tilfældigt til at vinde.

De måder at indtaste giveaway vil være tilfældig hver dag med nogle dage bliver så let som at indtaste en magisk søgeord på kæden Radio hjemmeside og andre dage ser til en særlig tweet via @ChainRadioaccount.

Flytningen der er sikker på at appellere til dogen samfund, vi har fået at vide vil tage unikke aspekter af dogen samfund, herunder at tilbyde måder at indtaste via dogen subreddit, et par forskellige Doge relaterede websteder og via emner på tværs af nogle Doge relaterede IRC-kanaler.

Mens detaljer er sparsomme på dette tidspunkt vi har bekræftet, at tidsplanen på kæden Radio hjemmeside viser en meddelelse skal finde sted på 21:00 EDT.

Med det seneste fald i priserne på dogecoin det er ikke chokerende stationen er i stand til at give væk et så stort antal af mønten, men antallet er stadig ikke noget at kimse af i et samfund, der er drevet ved at vippe små niveauer af valuta til andre frit.13% af amerikanerne foretrækker Bitcoin til Gold, mens priserne stikker ugentlige nyhedsopdateringerIRS har truffet en afgørelse om Bitcoin, og nogle er sikker på at blive skuffet. IRS har fastslået, at Bitcoin bør overvejes ejendom, ikke en valuta, hvilket betyder, at Bitcoin indtjening vil blive udsat for højere skatter. IRS bemærker, at Bitcoin ikke har nogen juridisk status i nogen jurisdiktion, og dermed ikke betragtes som en valuta. Uanset hvad, kan IRS klassificere Bitcoin som ejendom har råd til Bitcoin brugere nogle retlige beskyttelse i fremtiden, da valutaen er, i det mindste, at blive officielt anerkendt.


Næsten 150 BTC stjålet fra canadisk udveksling takket være uvidende støttearbejderNæsten 150 BTC blev stjålet fra Ottawa-baserede Bitcoin udveksling canadiske Bitcoinsin et meget lavteknologisk kup. Sagen skete i oktober 2013 og er nu ved at blive undersøgt.

Ifølge Ottawa Citizen, tyven igangsat en lang chat session med granit Networks, virksomheden hosting canadiske Bitcoins' server, mens hævder at være børsens ejer, James Grant. Han fortalte ledsager han har problemer, mens du bruger den service og anmodede om en genstart af systemet i recovery-mode, som tillod ham at nemt overvinde alle børsens sikkerhedsmæssige barrierer.

Ledsager, der aldrig bedt svindleren at verificere sin identitet, gives adgang til Grants låst server pen, tilsluttet en bærbar computer og derefter manuelt "åbnede dørene" til børsens servere. Når du er inde, den mistænkte tog 149,94 BTC fra en digital tegnebog, omkring $ 89.000 i henhold til den aktuelle valutakurs.

"Det er fuldstændig latterligt. Alt, hvad de gjorde, var at gå på chatten og sige, 'Hej, jeg er James Grant og jeg har en server med dig' og datacentret sagde, 'Ja, du gør, hvad vi kan gøre for dig ? '”, sagde den reelle ejer af canadiske Bitcoins.

Rogers Communications, det selskab, der ejer Granit Networks udsendte en erklæring efter hændelsen. "Situationen omkring denne kunde er unik for denne kunde, og gælder ikke for nogen anden kunde hos Rogers datacentre. Rogers har været fuldt samarbejdsvillig med myndighederne i undersøgelsen", firmaet forklaret.

Erklæringen siger også, at Rogers datacentre revideret sine sikkerhedsprocesser efter den kontroversielle kup.


1911 United PAC er den første til at støtte cryptocurrency og Bitcoin-venlige kandidaterDen 1911 Unitedsuper PAC, den første afrikansk-amerikanske Politisk Action Committee (PAC) for at støtte præsident Obama i 2012, har besluttet at træde frem og blive den første gruppe af sin art til at høste støtte til det, udvalget kalder "Bitcoin kandidater". Med andre ord, de demokratiske politiske kandidater, der støtter cryptocurrency.

Udover at sikkerhedskopiere Bitcoin er 1911 United også acceptere Bitcoin gennem et "unikt program". Systemet gør det muligt for donorerne til at hjælpe en Bitcoin kandidat støttet af PAC via en Bitcoin-venlig crowdfunding hjemmeside. I dette tilfælde er det udvalg arbejder med Coinfunder.

"Vores program indfører demokrati godkendelsesprocessen", annoncerede PAC talsmand, Frederick Butler, på en erklæring.

"Målet med vores organisation er at støtte kandidater, der fremmer de sociale og økonomiske frihedsrettigheder for borgerne, og dette program er blot en forlængelse af denne. Vi er ikke bare forsøger at ændre politik, vi ønsker at ændre kulturen i politisk engagement ", han tilføjede.

1911 Uniteds side om Coinfunder blev oprettet på December 23. Og ønsker at samle 77,26 BTC. Projektets side er fokuseret på det kommende valg cyklus:. "Vi ønsker at smide vores støtte bag en progressiv kandidat til kontor, der understøtter Bitcoin (...) Vi ønsker at tilbyde almindelige mennesker mulighed for at forene og påvirke det politiske landskab på en måde, gør det muligt for Bitcoin at blive set for hvad det er - valuta frihed".

Relaterade nyheter


Post ICO

260 Airlines accepterer nu Bitcoin takket være det nye Bitnet-partnerskab

Post ICO

Bill Gates - Vi bruger ikke bitcoin på Gates foundation

Post ICO

Bitcoin til kosmetisk kirurgi: Cryptocurrency accepteret på Florida-baserede klinikker Vanity

Post ICO

Android-baserede Bitcoin-wallets-brugere skal træffe foranstaltninger for at undgå sikkerhedsproblemer

Post ICO

20 Bitcoin eksperter, du bør følge på Twitter

Post ICO

$ 3 millioner på bare fire dage: kunderne kører for at få Bitcoin minedrift udstyr fra KnCMiner

Post ICO

Android-baserede Bitcoin tegnebøger opgraderet efter krypteringsfejl og sikkerhedsproblemer

Post ICO

Bitcoin iværksætter Erik Voorhees opkrævet af Securities and Exchange Commission

Post ICO

Bitcoin 2014 Konventionens højdepunkter

Post ICO

Jeg blev næsten scammed af den påståede Coindesk

Post ICO

Bitcoin inkluderet i fremtidige strategier for 60% af amerikanske organisationer

Post ICO

Bitcoin ATM vil ikke blive tilladt i Taiwan, siger finansmyndigheden