1-800-Blomster vil acceptere Bitcoin | Danish.Lamareschale.org

1-800-Blomster vil acceptere Bitcoin

1-800-Blomster vil acceptere Bitcoin

Coin Fire har modtaget oplysninger fra en kilde på 1-800-Flowers, at de vil begynde at acceptere Bitcoin snart.

1-800-Flowers.com, Inc. Er et blomstermotiv og gave detailhandler og distributionsselskab i USA. Det var en af ​​de første forhandlere til at bruge en 24 x 7 gratis telefonnummer og internettet til direkte salg til forbrugerne.

Coin Fire har også lært fra en anden kilde, som 1-800 blomster vil bruge Coinbase at acceptere og behandle betalinger for Internet salg side af forretningen og Coin Fire har lært, at Chris McCann præsident og bror til stifteren James McCann (den ene på reklamer) er blevet personligt tilsyn forhandlingerne mellem 1-800 blomster og Coinbase.

De ville slutte CheapFlowers.com et selskab, der er en del af Teleflora netværk og drives af Impulse Communications, Inc. I accept af Bitcoin på internettet til blomster og andre gaver. Andre store blomster virksomheder accepterer Bitcoins omfatter BloomNation og nogle teleflora agenter.

Mens detaljer på dette tidspunkt er sparsomme, vil vi holde øje med situationen og har yderligere rapporter, som de kommer i.1-800-Flowers reports Bitcoin acceptNæsten to uger siden Coin Fire udelukkende rapporteret, at 1-800-Flowers ville lancere evnen til at betale med Bitcoin.

I dag, 1-800-Flowers og Coinbase har meddelt, at de officielt accepterer Bitcoin.

Begyndende dette efterår, vil Bitcoin slutte velkendte betalingsmuligheder, herunder Visa, MasterCard, American Express og PayPal, der er tilgængelige for selskabets kunder på tværs af sin omfattende familie af gifting steder, herunder 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com, og Stockyards.com.

"Som en kundeorienteret virksomhed, er vi altid på udkig efter nye måder at interagere med vores kunder og forbedre deres shopping oplevelse for alle deres festlige lejligheder," siger Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM CEO og grundlægger. "Bitcoin, sammen med vores andre betalingsmuligheder, tilbyder vores kunder en anden meget praktisk måde at hjælpe dem med at levere smil til de vigtige personer i deres liv."

1-800-FLOWERS.COM har valgt førende Bitcoin platform Coinbase at behandle sine Bitcoin betalinger. "Vi er glade for at blive partner med 1-800-FLOWERS.COM," sagde Fred Ehrsam, medstifter af Coinbase. "Bitcoin bliver en stadig mere populær metode til at gøre e-handels køb og vi er glade for at være at hjælpe 1-800-FLOWERS.COM kunder foretage disse indkøb på en nem og sikker måde."

De er nu slutter CheapFlowers.com et selskab, der er en del af Teleflora netværk og drives af Impulse Communications, Inc. I accept af Bitcoin på internettet til blomster og andre gaver. Andre store blomster virksomheder accepterer Bitcoins omfatter BloomNation og nogle teleflora agenter.


Efter 10 måneder indgiver Moolah konkursDen engang lovende for mange i dogecoin samfund Moolah har i dag offentliggjort, at det vil lukke sin butik.

Virksomheden har for nylig overtog ledelsen af ​​MintPalexchange der har været plaget med fejl og problemer siden overgangen, og det ser nu ud til, at udveksling også vil blive forskalling i det mindste midlertidigt som stedet er skiftet til et nyt hold. Som i det tidspunkt, hvor denne artikels udgivelse Mintpal syntes at være offline:

Alex Green kampberedt administrerende direktør for Moolah har udtalt følgende vedrørende Moolah,

Efter 10 måneder som en start med høj risiko i et volatilt miljø, har Moolah nået et stadie, hvor det ikke er i stand til at fortsætte driften i dagens marked. Med stigende omkostninger og faldende indtægter, og tabet af en række centrale kunder er afgørende for den løbende drift af virksomheden, er vi ikke længere i stand til at fortsætte med at fungere.

Som et resultat af dette, vil Moopay LTD blive indgive konkursbegæring og opløsning efter administration proces; og ophører operationer. Alle klient indestående på forbrugernes konti er sikre, og kan trækkes tilbage som normalt på dette tidspunkt. Hvis du undlader at hæve dine penge, før platformen lukkes ned den 31. Oktober, vil du modtage en e-mail beder dig hvor du vil have dine penge til at gå.

Han tog tid til at diskutere lukningen af ​​Moolah på selskabets officielle blog, hvor han gentog, at alle forbrugernes midler er sikre, og at alle virksomheder bliver nødt til at komme på linje væsentlige med andre kreditorer, og at de, der har investeret i selskabet kan modtage en betaling, når alle aktiver likvideret og kreditorer er betalt ud.

Virksomheden citeret problemer med månedlige omkostninger for støtte, juridiske og driftsudgifter samt andre omkostninger platform som overgår likviditet, og at selskabet ikke længere kunne fungere i denne egenskab til at operere med tab.


10.000 Bitcoin minedrift ASIC chips er på vej til de europæiske kunderEuropa endelig fik sin første parti af Avalon ASIC-chips, som blev leveret i Schweiz. Det er 10.000 enheder med en effekt på 282 MH / s standard ur og en anslået 300 MH / s overclock hver, som gør en del af en større forsendelse produceret af selskabet, der kan øge Bitcoin netværk hashrate med 500 procent.

Da disse tilpassede chips designet til at udvinde Bitcoinsrequire blive sat på PCB bestyrelser før brugerne kan begynde at producere cryptocurency, er Asics bliver sendt til kunderne. Derefter vil de blive sat på brædderne af brugerne eller af selskaber som Burnin.

Efter bestilling chips i april, tog apparaterne 99 dage at ankomme. Ifølge Zefir, Reddit bruger, der distribuere ASICs, er dette den første af i alt syv partier, der vil ankomme med 10.000 chips hver. Enheden havde en original individuel pris på 0,078 BTC, men Zefir tilføjede en 9,9 procent gebyr for sin tjeneste og en anden 10 procent gebyr for skatter, der skal løfte prisen på 0,1 BTC per chip.

Hvis de forventninger afsløret af Zefir var opfyldt, blev chips kørt til Tyskland for forsendelse og skulle nu være på vej til kunderne. Glad minedrift!

Via thegenesisblock.com

Relaterade nyheter


Post ICO

5 bemærkelsesværdige Bitcoin videoer du skal se

Post ICO

Banker, gør dig klar! Blockchain er ved at rocke din verden

Post ICO

Bitcoin kan blive udsat for udryddelse fra sin egen krig

Post ICO

20 Bitcoin eksperter, du bør følge på Twitter

Post ICO

Aktivister ønsker at oprette en ny model af Bitcoin, der kan sikre anonymitet og undgå regulering

Post ICO

Bitcoin alternativ Bytecoin fejrer første blok, annoncerer nye funktioner

Post ICO

Godkendte boliger i Utah giver eleverne mulighed for at betale lejen med Bitcoin

Post ICO

Bill Gates - Vi bruger ikke bitcoin på Gates foundation

Post ICO

38. direktør for US Mint til Keynote på Raleigh

Post ICO

Bitcoin-udveksling Kraken annoncerer ny gebyrstruktur

Post ICO

70 websteder, der giver dig gratis bitcoins - fungerer de faktisk?

Post ICO

Bitcoin ATM vil ikke blive tilladt i Taiwan, siger finansmyndigheden