50 Sindssyge fakta om Bitcoin Infographic | Danish.Lamareschale.org

50 Sindssyge fakta om Bitcoin Infographic

50 Sindssyge fakta om Bitcoin Infographic

Bitcoin er stadig et mysterium for mange af os, selv for dem, der ejer nogle af verdens mest berømte cryptocurrency. Vi kan læse nyheder, studere de processer og selv eksperimentere med teknologien, men der vil altid eksistere nogle mørke detaljer, vi ignorere. Indtil nu!

Her er den ultimative krypto-Infografik, den ene, der afslører 50 af de mest vanvittige og velplejede Bitcoin hemmeligheder.

Infografik udgivet af WhoIsHostingThis?6 Steder hvor du kan købe biler med BitcoinMad, tøj, huse... Du kan købe næsten alt med Bitcoin ved nu, endda biler. Ja, biler! Og vi taler ikke om lidt legetøj, du kan indsamle, vi taler om rigtige biler.

Tag et kig på denne liste af glade Bitcoiners der brugte deres digitale kontanter til at købe en ny tur og også af forhandlere eller virtuelle platforme, der accepterer cryptocurrency til deres køretøjer.

1. Tesla og Lamborghini i Orange Country

En Lamborghini forhandler, der ligger i Orange County (staten Californien), for nylig solgt deres første bil til Bitcoin: en Tesla Model SFOR 91,4 BTC, værd omkring $ 103.000. En anden salg til en Bitcoin bruger også behandles.

2. Ford i Dallas

Sam Packs Five Star Forddealership i Dallas er nu accepterer Bitcoin for nye biler, men også Ford certificerede og ikke-certificerede præ-ejede køretøjer.

3. Forskellige mærker til Bitcar

Denne 2007 Dodge Charger SRT8 kan blive din for 260 BTC og du behøver kun at besøge platformen Bitcar at få det. Sitet samler snesevis af forskellige køretøjer, alt i bytte for cryptocurrency.

4. Tomcar i Melbourne

Den australske Tomcar, en terrængående køretøj sælger baseret i Melbourne, har solgt sine biler til Bitcoin siden begyndelsen af ​​november.

5. Masser af luksus mærker til BitPremier.com

Webstedet BitPremier.comhas været at sælge luksus og klassiske biler til masser og masser af BTC i et stykke tid. Her kan du finde Ferraris, Bentleys og selv dette Hennessey Venom GT, for den billige pris på 1,769.99 BTC.

6. Chrysler, Dodge, Jeep og Ram i Kansas

Den Overland Park Jeep Dodge Ram Chrysler forhandler i Overland Park, Kansas, for nylig meddelte den er nu accepterer Bitcoin.


7 Bitcoin postkort, du kan sende til dine kolleger BitcoinersVi ved, det lyder lidt mærkeligt at tænke, at folk, der bruger og understøtter digitale penge kunne være interesseret i at sende postkort gennem de traditionelle posttjenester, men det er faktisk originalt at gøre det i disse dage. Her er en liste over fantastiske Bitcoin postkort!

1. Fars dag Bitcoin Card


9 fantastiske Bitcoin illustrationerDen Bitcoin samfund består af gratis-minded og kreative mennesker, vi allerede vidste det. Men disse ni illustrationer lavet af cryptocurrency aficionados er over toppen!

1. Bitcoin munk

Kunne dette være Satoshi og hans tilhængere? En dag, tusinder eller måske millioner af Bitcoiners kunne tilbedende dette billede.

2. Fiery og hård Bitcoin

Der er et udtryk, der indebærer, at have "hjertet af en løve" er at være modig og frygtløs. Og det er præcis, hvad Bitcoin er!

3. Hollandske Bitcoin

En særlig Bitcoin billfrom Holland inspireret af julestemning.

4. Det er et lille skridt for Bitcoin

Billedet bruges til at fejre Bitcoin største milestoneso langt: oversteg $ 1.000 pris barriere!

5. Bitcoin, den "måne"

Bitcoin er den fulde moonand de Bitcoiners er ulve, der hyler at ære det.

6. Bitcoin graffiti

En graffiti kunstner besluttede at hylde Bitcoin med denne cryptocurrency sorte svane.

7. Bitcoin i 3D

Hvad sker der, når en Bitcoin illustration omdannes til noget reelle takket være 3D-teknologi? Tja, det er et godt eksempel.

8. Betal med Bitcoin

Ordet fra gaderne kræver, at man skal betale for ting med dine Bitcoins. Yo!

9. Tro på Bitcoin

Er det en fugl? Er det et fly? Er det en uidentificeret flyvende objekt? Nej, det er Bitcoin!

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Litecoin minedrift puljer: hvem er hvem? Infografik

Post Dogecoin

11 Historiske Bitcoin-øjeblikke: En billedlig nedtælling af kryptocurrency historie

Post Dogecoin

8 Læger, der får dig til at føle sig bedre i bytte for Bitcoins

Post Dogecoin

Beskeder med perler

Post Dogecoin

Segwit mod Bitcoin Unlimited og Bitcoins Fork Explained Simply

Post Dogecoin

14 fantastiske Bitcoin startups

Post Dogecoin

Top ni: Bitcoiners foretrukne lægemidler ved hjælp af Silk Road

Post Dogecoin

Monero Oversigt

Post Dogecoin

13 virksomheder vi håber vil acceptere Bitcoin (pretty please?)

Post Dogecoin

13 mest aktive Bitcoin Meetup grupper

Post Dogecoin

Bag vandhanerne

Post Dogecoin

Knusning BTC Kina Infographic