11 Populære Bitcoin talsmænd | Danish.Lamareschale.org

11 Populære Bitcoin talsmænd

11 Populære Bitcoin talsmænd

Efter at udsætte dets største modstandere, vi i dag skifte gear og vil gerne vise dig en liste over de personer og institutioner, der har godkendt cryptocurrencysince begyndelsen. Efter alt, Bitcoin har en enorm fanskare og de næste 11 populære fortalere er blot nogle af dem.

1. Paul Graham

Paul Grahamis øjeblikket den tredje store teknologi investor at vise støtte til Bitcoin. Han er en af ​​de mest respekterede og indflydelsesrige Bitcoin fortalere siden den tidlige fase af digital valuta historie.

2. Det tyske finansministerium

Germanytook en masse trin til at hjælpe cryptocurrency vokse hidtil, den sidste er den nye regel, der siger, at Bitcoin er "private penge" og en "valuta enhed".

3. Frank Schäffler

Det er umuligt at tale om Tyskland og ignorere navnet Frank Schäffler. Den velkendte medlem af parlamentets finansudvalg gør alt, hvad han kan for at fremme sin elskede cryptocurrency.

4. Jason Calacanis

Den amerikanske internet-iværksætter og blogger var en af ​​de første personer taler om Bitcoin på nettet, sprede ordet og bevidstgørelse. "Vi er 100% sikker på, at regeringerne vil begynde at forbyde Bitcoins i de næste 12 til 18 måneder", skrev han i 2011.

5. Wikileaks

Efter Julian Assange sagen, at Wikileakshad overvinde en finansiel blokade. Og gæt hvad hjalp? Bitcoin, selvfølgelig.

6. Expensify

  

Tidligere på året, at tjenesten Expensifyenabled Bitcoin betalinger, der tager et stort skridt hjælpe og støtter cryptocurrency.

7. Nassim Nicholas Taleb

Denne libanesiske amerikansk essayist, forsker og statistiker - som altid fokuseret sit arbejde på problemerne med tilfældighed, sandsynlighed og usikkerhed - er et stort Bitcoin supporter. I begyndelsen af ​​året skrev han på Reddit: "Bitcoin er begyndelsen på noget stort: ​​en valuta uden en regering, noget nødvendigt og afgørende".

8. David Friedman

Den kendte økonom er en af ​​de mennesker, der har forsøgt at øge bevidstheden om Bitcoin ved at forklare det til folk i enkle vendinger, ligesom han gjorde i denne analyse.

9. Ashton Kutcher

Den berømte Hollywood-skuespiller overgav sig til magten af ​​Bitcoin tilbage i maj, da han meddelte, at han var at investere i cryptocurrency. På det tidspunkt, sagde han, "Bitcoins naturligvis bliver mere og mere relevant (...) Den største ting med Bitcoin er ikke Bitcoin selv, men hvad betyder, at decentral teknologi virkelig gøre?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose er en kendt cryptocurrency tilhænger fra inden for finansiering. "Købte et par stykker flere Bitcoins på $ 95 i går... Noget super addicting om Bitcoin", han Twitted tilbage i maj.

11. Kevin O'Leary

0

Forretningen investering bankmand Kevin O'Leary, fra O'Leary Funds, viste for nylig, hvor meget han kan lide Bitcoins, siger, at væksten i cryptocurrency gjort det tjene en plads blandt verdens valutaer.

Relaterade nyheter


Post Dogecoin

Bag vandhanerne

Post Dogecoin

Udgivelse af Nxt Multigateway-service: handel BTC og LTC inden for Nxt!

Post Dogecoin

Fars dag i Australien: Gaveideer til hver Bitcoiners far

Post Dogecoin

Sådan kører du en rentabel Bitcoin Mining Farm

Post Dogecoin

En samling af de 15 bedste Bitcoin tegnefilm

Post Dogecoin

14 fantastiske Bitcoin startups

Post Dogecoin

Peercoin: Low Energy Bitcoin Beater? Infografik

Post Dogecoin

7 Berømte folks tanker om Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit mod Bitcoin Unlimited og Bitcoins Fork Explained Simply

Post Dogecoin

Syndicoin giver dig mulighed for at finansiere indhold online

Post Dogecoin

7 awesome ASIC Bitcoin Miners

Post Dogecoin

Ultimate Christmas Shopping List for ægte Bitcoiners Infographic