Den komplette nybegynder guide til at tjene penge fra Bitcoin Vandhaner | Danish.Lamareschale.org

Den komplette nybegynder guide til at tjene penge fra Bitcoin Vandhaner

Den komplette nybegynder guide til at tjene penge fra Bitcoin Vandhaner

Bitcoin vandhaner er en type websted, der giver væk små mængder af Bitcoins til deres brugere. Faucet ejere tjene penge ved at placere annoncer på denne meget spændende hjemmesider. Du kan bygge en vandhane inden for 10 minutter ved at få en Bluehostaccount og installere en Bitcoin vandhane WordPress plugin. Åh, og jeg også kommer til at lære dig at få trafik og beskytte din vandhane fra svindlere....Sounds interessant? Her er den fulde post:

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på November 2015 men jeg har været at opdatere det hele tiden at holde relevante. De vigtigste ting, der ændrer siden da er, at du ikke kan bruge Adsense annoncer på Bitcoin vandhaner og prisen på Bitcoin er steget dramatisk, hvilket gør det meget sværere at generere et overskud. Når der er relevante opdateringer jeg har tilføjet dem i hele posten.

Før jeg begynder, jeg vil bare sige, at min erfaring med at køre en Bitcoin hane er ikke enorme. Jeg er begyndt 99BItcoins' vandhane lidt over en måned siden, men jeg har lært en masse siden. Og nu vil jeg gerne videregive disse oplysninger til dig.

Del 1 - Hvad er Bitcoin vandhaner?

Vi har dækket Bitcoin faucetsmany gange tidligere, så jeg ikke vil gå over dem i detaljer. Kort sagt, en Bitcoin vandhane er en hjemmeside, der giver en lille mængde af Bitcoins til sine besøgende. Mængden kan variere alt fra 100 Satoshis (0.000001BTC) op til 10.000 Satoshis og mere (0.0001BTC).

Normalt efter du modtager dine mønter, du har brug for at vente en vis tid, før du kan bede om et andet parti. Den oprindelige Bitcoin vandhane blev drevet af Gavin Andresen, The Bitcoin Fondens chefforsker. Det startede omkring slutningen af ​​2010, og det gav de besøgende fem Bitcoins gratis. Dengang hver Bitcoin var værd noget som $ 0,08. Hele ideen var at sprede ordet om verdens første cryptocurrency.

Hvordan folk får penge fra Bitcoin vandhaner

Du kan spørge dig selv, hvorfor folk giver væk gratis Bitcoins. Nå, kan der være 2 svar for at:

 1. De forsøger at lære folk om Bitcoin.
 2. De er en eller anden måde at tjene penge fra det.

Selvfølgelig kan du sikkert gætte, at # 2 er den vigtigste årsag folk oprettet vandhaner. Bare så du får en idé om, hvor stor vandhanen industri er, næsten 50% af de førende Bitcoin hjemmesider i dag med hensyn til trafik er vandhaner.

Men spørgsmålet er: Hvordan kan du tjene penge fra disse vandhaner? Nå, de fleste af disse hjemmesider har en overvældende mængde af annoncer placeret rundt omkring dem. Nogle svigefulde vandhaner placere selv deres annoncer på steder, som vil få dig til ved et uheld at klikke på knappen "hævder Bitcoins" ad i stedet for.

Så forretningsmodellen af ​​disse vandhaner er at bringe billig trafik ind og få dem til at klikke på annoncer. Men hvor får de deres "billige" trafik fra?

Fra et henvisningssystem.

. Vandhaner vil lade dig tjene en procentdel af de Bitcoins de giver væk til besøgende, du har bragt i denne metode er så vellykket, at det er den vigtigste trafik kilde til de fleste vandhaner og det skabte også en ny type hjemmeside - Den Bitcoin vandhane rotator.

En rotator websted er et websted, der gør det muligt hurtigt at surfe gennem forskellige vandhaner uden at åbne et nyt websted eller en fane hver gang. Linkene til hver vandhane inde i rotator er henvisningslinks og rotator ejer tjener en provision fra hver vandhane du besøger igennem det så godt.

På dette tidspunkt kan du tænker, "Hey, jeg kan tjene masser af penge ved at besøge vandhaner!" Jamen jeg er ked af at briste din boble, men forsøger at få rig ud af besøger vandhaner er ikke en realistisk mulighed. Du vil sandsynligvis bare være at spilde din tid går fra websted til websted ender med ikke mere end et par bukke efter timers arbejde.

Selv hvis du sidder ved computeren 24 timer i døgnet, hævder et nyt parti af mønter hvert 30. Sekund og administrere kun at finde vandhaner, der betaler 10.000 Satoshis (som praktisk talt ikke eksisterer), du vil stadig kun gør 0,0024 Bitcoins et dag. På dagens kurs, der beløber sig til 70 cent.

En anden tanke, der kan passere dit sind er, "Så måske jeg kan gøre en masse penge ved at skabe en hane!" Nå, kan dette være sandt, men du får brug for en masse trafik for at generere betydelige indtægter. Men dette er præcis, hvad dette indlæg handler om.

Så hold på læsning og lad os se præcis, hvor meget jeg gør med min egen vandhane i øjeblikket.

Del 2 - Hvordan jeg Got begyndte med min egen Bitcoin vandhane

Omkring en måned siden bemærkede jeg en annonce på Flippathat opført en Bitcoin hane kaldet "BitcoinGenie" til salg. På det tidspunkt stedet havde en enorm mængde trafik (ca. 240K brugere hver måned), og gjorde (i henhold til dens ejer) $ 850 / måned. Her er en oversigt over webstedets trafik mellem 1 september - 30 september, 2015:

Som du kan se, blev stedet gør ganske godt. Jeg besluttede at hoppe på muligheden og købte hjemmesiden. Men jeg ønskede at bruge et andet navn for min vandhane, noget kortere og mere iørefaldende. Jeg endte med at gå med Milli og omdirigeret al trafik fra Bitcoin Genie til miili.io (november 2016 Jeg indlejret Milli ind 99Bitcoins som den officielle vandhane for webstedet).

Lige siden da har jeg været at afprøve forskellige betalingsmodeller og annoncer for at forsøge og maksimere mit overskud gennem denne vandhane. I dette indlæg vil jeg afsløre for dig min præcise statistikker fra Milli og jeg vil også holde opdatere bloggen fra tid til anden, når jeg får yderligere indsigt.

Milli - First måneds Resultatopgørelse Rapport

Jeg er en stor tilhænger af det, der kaldes magert metodik. For dem af jer der ikke er bekendt med dette udtryk, det dybest set meansdon't investere nogen indsats i noget, der ikke har vist sig at arbejde. For at give dig et eksempel, da jeg startede ud med Milli, jeg kunne have skabt et meget godt designet hjemmeside og min egen brugerdefinerede vandhane software. Men det ville være spild af tid, da jeg ikke er sikker på, om hele denne vandhane scenario endda gå på arbejde.

I stedet besluttede jeg at gå magert. Opret et lavt budget hjemmeside via FaucetBox (ikke længere aktiv i dag), som ser temmelig crappy. Hvis jeg kan se, at jeg kan tjene penge på det site, så jeg vil give det en ansigtsløftning senere.

FYI - FaucetBox var på det tidspunkt den største "out of the box" løsning til Bitcoin vandhaner og de debitere dig 2,5% fra din indbetaling til administration af betalinger til dine brugere. Selvom jeg betragtede dette gebyr for at være temmelig høj, det var værd at betale i overensstemmelse med mine lean metode principper. Senere jeg lavet min egen personlige vandhane.

Som en start, jeg placeret 3 Adsense blokke på min vandhane. Adsense er Googles reklame system for webstedsejere. Du skal bare placere en linje kode på dit website fortæller Google, "Dette rum er dit at annoncere på, bare giv mig en andel af overskuddet." Grunden til jeg sætter kun 3 annoncepladser på hjemmesiden er fordi Google begrænser dig til dette nummer, selvom du kan tilføje yderligere annoncer, der ikke af Google. Jeg vil dække yderligere Tjen penge på metoder senere i dette indlæg.

Her er min trafikstatistikker af min vandhane for første halvdel af november 2015:

Som du kan se, det er betydeligt lavere end hvad BitcoinGenie havde, men det er stadig en god start. Der er en masse af sidevisninger, tid på stedet er anstændige og afvisningsprocent er lav.

Her er et skærmbillede fra FaucetBox af, hvor mange penge jeg har brugt på Milli i hele denne tidsramme:

Hvis du beregner på udbetalinger fra 1. November op til 15. November får du 0.65334251BTC. Husk, at jeg også betale et 2,5% gebyr til FaucetBox så det betyder mine udgifter var omkring 0.67BTC. På dagens valutakurs, svarer det omkring $ 220. Spidsen du ser rundt 5th2015 November er da Bitcoin boomede til $ 500. Derudover har jeg kørt nogle forskellige tests i hele denne tidsramme.

Nu til omsætningen. Her er min indtjening med Adsense alene på netop dette samme tidsramme:

Så i det øjeblik jeg dybest set at bryde selv med en omsætning på $ 223. Selvfølgelig er dette resultat ville ændre sig, hvis Bitcoin pris ville stige (og så ville jeg være et tab) eller sænke (hvilket ville sætte mig med fortjeneste). Fra januar 2017 er virkelig at få hårdt holde vandhanen rentable med de stigende priser på Bitcoin.

Ved nu nogle af jer måske være at sige: "Hvad er alle Balladen om? Du er bare bryde selv, er det ikke værd al besværet." Jeg beder afviger. Ser du, det er det, magert metode handler om. Jeg brugte minimal indsats for at komme til et punkt, hvor jeg bryde selv. Nu kan jeg tage sig tid til at optimere min vandhane for at skabe et overskud.

Jeg har bevist min antagelse, at jeg kan generere en indtægt strøm med en Bitcoin vandhane ved hjælp minimal indsats. Også, selv om jeg var bare bryde selv jeg stadig "konvertere" mine Bitcoins til Fiat penge på en 0% provision (forudsat det er noget du ønsker at gøre).

I den korte tid, jeg har kørt vandhanen er kommet frem til følgende konklusioner:

 1. Det er bedre at betale små mængder af penge med kortere intervaller end store mængder af penge i længere intervaller. Dette skyldes det faktum, at nogle mennesker vil anvende robotter til at gøre krav på deres Bitcoins flere gange og tilsidesætte webstedets timeren. Hvis din udbetaling er større dette vil sætte dig på et tab.
 2. Jo større tidsintervallet jo højere "Time On Site" målinger i Google Analytics vil være.
 3. Bots vil ødelægge din rentabilitet og du er nødt til at lære at beskytte dig mod dem.
 4. Jeg har ikke helt formået at bevise dette punkt endnu, men jeg tror, ​​det er bedre at betale mindre beløb og give en højere henvisning belønning. Dette vil få flere folk, der henviser besøgende til din vandhane end en højere udbetaling for den besøgende og en mindre henvisning belønning.

Disse er alle bare indledende antagelser, som jeg har testet i de sidste 3 uger, men jeg vil fortsætte med at teste dem som tiden går. Efter alle tests blev indgået besluttede jeg at gå med en udbetaling på 300-1000 Satoshis hver 45 minutter. Jeg har sat odds så i gennemsnit mennesker vil modtage 300-500 Satoshis. Dette tillod mig at sætte en super høj henvisning provision på 65%.

Opdatering: I dag (januar-2017) Jeg betale et gennemsnit på 100 Satoshis pr 5 minutter for at holde hane på et nulpunktet.

Del 3 - Hvordan man opbygger din egen Bitcoin hane

Så nu er det tid til at oprette din egen Bitcoin vandhane!

Hvis det lyder skræmmende, jeg forsikrer Dem, at denne vejledning vil gøre det meget simpelt. Jeg har næsten ingen kodning oplever mig selv, men jeg har formået at etablere en hane. Hele processen tager 20 minutter og ikke mere end $ 4 (hvis du bruger Bluehost).

Trin 1 - Få et domænenavn

For at din vandhane skal være tilgængelige online, vil du nødt til at registrere et domænenavn og placere vandhane filer på en server. Du kan få dit domænenavn fra NameCheap (de også acceptere Bitcoin).

Til hosting Jeg anbefaler at bruge Bluehost, da de har meget billige planer ($ 4 / måned), og de vil også give dig en gratis domænenavn, når du tilmelder dig. Denne måde kan du slå to fluer med et smæk. Husk, at ikke alle hosting vil være foreneligt med plugin.

Linkene til Bluehost i dette indlæg er affiliate links, men velkommen til bare tilmelde dig direkte med dem, hvis du gerne vil.

Trin 2 - Få en udbyder og installere WordPress på det

Dette er det helt grundlæggende, hvad du skal bruge. Jeg antager du allerede ved, hvordan du gør dette, hvis du ikke gør så jeg bogføring en video her, der forklarer, hvordan man opsætter WordPress. De fleste betalt hosting-udbydere skal give dig denne mulighed med et enkelt klik, jeg personligt bruger Bluehostfor disse typer af projektet.

Trin 3 - Download Bitcoin vandhane WordPress plugin

 • Download Bitcoin hane WordPress Plugin - Download link
 • Gå til ”plugins” -> Tilføj ny -> Upload plugin
 • Vælg den fil, du lige har downloadet og uploade den til dit website
 • Efter upload er konkurrere klik på ”aktivere plugin”

Der henvises til denne side, hvis du støder på problemer eller har brug for støtte.

Trin 4-Få et Faucethub og SolveMedia konto

For at foretage betalinger med din vandhane du skal bruge en microwallet betaling processor tjeneste som Faucethub.

 • Gå til Faucethub og oprette en konto
 • Tilføj dit websteds webadresse til kontoen

Derudover, for at beskytte din vandhane fra bot misbrug skal du få Catpcha API nøgler.

 • Gå til SolveMediaand oprette en konto
 • Tilføj dit websteds webadresse til kontoen

Trin 5 - Opsætning af plugin

Denne vandhane har en masse muligheder. Da jeg ikke har tid til at skrive dem alle ned Jeg har oprettet en video, der forklarer alt, hvad du behøver at vide om vandhanen.

 

Under fanebladet ”Generelt”

 • Indtast dine udbetalinger og timer-indstillinger
 • Indtast SolveMedia API nøgler
 • Indtast de webadresser til din vandhane side og ”check adresse” side
 • Den henvisningslink URL ordning er dette: http://yourwebsite.com/?r=btc_address

Under fanebladet ”betaling”

 • Indtast Fuacethub API nøgler

På din vandhane side:

 • Indtast vandhanen kortkode

JEG ANBEFALER SE VIDEOEN fra start til slut at forstå, hvordan hanen VIRKER (BOGSTAVER, så du ved, det er vigtigt).

Trin 6 - Finansiering din vandhane

Før du kan aktivere din vandhane, skal du til at finansiere det, så du kan sende ud belønninger til folk. Dette sker gennem microwallet instrumentbræt. I øjeblikket dette plugin virker kun med Bitcoin så sørg for at finansiere din Bitcoin balance.

Yderligere tilpasning

Dette Bitcoin WordPress vandhane plugin er temmelig ny og avanceret. Jeg er altid at forbedre det, og jeg er virkelig åben for at høre, hvad du synes. Hvis du har brug for support eller har forslag til forbedringer se den originale plugin pageon vores hjemmeside.

Del 4 - Hvordan til at tjene penge fra din vandhane

Nu til den sjove del, hvordan man rent faktisk tjene penge fra din vandhane. I øjeblikket er jeg kun ved hjælp af en af ​​forskellige metoder, jeg vil listen nedenfor. I fremtiden planlægger jeg at udvide mine måder at monetarisering (tjene penge), men jeg ønsker at tage det et skridt ad gangen (husk? Lean metode).

Brug annoncer på dit website

Langt den mest populære måde for at tjene penge på din vandhane er gennem annoncer. Hvis du er ny til online-annoncering jeg foreslå overskriften over til Google Adsenseand tilmelding som udgiver. De har store tutorials til at få dig på din vej.

VIGTIGT: Google er ikke længere tillade Adsense skal placeres på Bitcoin vandhaner. Hvis du gør dette din konto vil blive forbudt. Her er et nyligt indlæg for Adsense alternativesthat vil hjælpe dig med at tjene penge på din vandhane.

Hvis du leder efter flere muligheder bortset fra Google Adsense derefter jeg har set mange vandhaner bruge CoinAd. Men det lader til, at du bliver nødt til at få nogle alvorlige trækkraft, før du vil være i stand til at tilmelde dig med dem. I øjeblikket CoinAd hedder på deres hjemmeside, at de accepterer kun hjemmesider med en Alexa rankingof under 100.000 eller mere end 10K sidevisninger dagligt.

En anden mulighed for at generere penge via reklamer er Anonyme annoncer. I modsætning til CoinAd de ikke har en screeningsproces og vil acceptere næsten alle som en udgiver.

Når sætte dine annonceplaceringer på siden er det bedste for at sikre, at de er så synlige som muligt. Det betyder, at du skal bruge store annonceformater og placere dem ved siden af, hvor at besøgende vil sandsynligvis være på udkig (f.eks "krav Reward" knappen). Da i det øjeblik jeg kun bruge Adsense Jeg er begrænset til maksimalt 3 placeringer. Jeg brugte 2 brede skyskrabere (300px bredde x 600px højde) og et medium banner (468px bredde x 60px højde), synes dette at være standard for de fleste vandhaner jeg har besøgt.

Ved hjælp af affiliate / henvisningslinks

En anden måde du kan tjene penge på din vandhane er gennem affiliate / henvisningslinks. Et eksempel på dette er at placere et link sige: "Har du ikke et Bitcoin tegnebog?" under tekstfeltet, hvor brugeren skal indtaste sin Bitcoin adresse. Dette link kan være din henvisning link til Coinbase og du vil modtage en henvisning provision, hvis en støtteberettiget bruger tilmelder sig og senere købe Bitcoins fra Coinbase. Men Coinbase er temmelig crappyin deres betaling etik, så holder det i tankerne. Her er en detaljeret listof tilgængelig affiliate tilbyder du kan vælge fra og måske integrere i din vandhane.

Byg en vandhane rotator og tjen henvisninger

Nogle vandhaner vil også henvise deres brugere til andre vandhaner for at modtage en henvisning provision fra dem. Én måde at gå om dette er ved at bygge en vandhane rotator. Da jeg allerede forklaret, hvad en rotator er i begyndelsen af ​​dette indlæg vil jeg ikke gå over det igen.

Hvordan at få mere trafik til din vandhane

Beskyttelse af din vandhane fra spammere

Når du ejer en vandhane, du fører en konstant kamp igen spammere, bots og hackere, der vil forsøge at stjæle din vandhane er Bitcoins. Normalt spammere vil bruge en VPNor en proxy for at ændre deres IP og tillade sig selv at genvinde mønter fra din vandhane uden at skulle vente på, at timeren til tilbagefald. Bots kan også bruges for at besøge dit websted, hævder mønterne automatisk og efterlader dig med nogen fortjeneste, som robotter ikke klikker på annoncer. Sidst men ikke mindst, kan hackere forsøger at hacke din vandhane og stjæle mønterne inde i det.

Heldigvis har de gode folk i Bitcoin samfund komme med forskellige løsninger til, hvordan man bremse disse ondsindede angreb (det er umuligt at fjerne dem helt). De følgende fremgangsmåder blev sammensat af forskellige BitcoinTalk tråde (sources er nævnt i slutningen af ​​dette afsnit), og er stadig under udvikling. Efter jeg har implementeret disse metoder jeg har bemærket mine udbetalinger har stabiliseret sig, og jeg fik min likviditet under kontrol.

Må ikke deponere mere end du har råd til at tabe

Det lyder måske indlysende, men det skal siges. Må ikke deponere store mængder af Bitcoins i din vandhane. Denne måde, hvis nogen gør hacke ind i din vandhane eller formår at kræve flere Bitcoins end de fortjener, på et tidspunkt vandhanen løber tør, og han vil forlade. Jeg forsøger at deponere en uges levering af Bitcoin i min vandhane og kontrollere balancen hver søndag. Det betyder ikke tilføje op til meget (omkring 0.1BTC), og hvis jeg en eller anden måde miste dette beløb, kan jeg klare det.

Blokering ondsindede brugere og IP-adresser

Den Bitcoin hane WordPress plugin har mange funktioner, der hjælper dig med at beskytte dig mod bots og svindlere:

 • Sørg for at indstille en 24 timers grænse for krav pr IP / Bitcoin adresse. På denne måde selv hvis nogen formår at misbruge vandhanen vil de være begrænset i mængden af ​​krav.
 • Det er værd at tilføje "brugerregistrering" valgmulighed inde i vandhanen. Det betyder, at kun registrerede brugere vil være i stand til at hævde gennem vandhanen. Det betyder, at folk bliver nødt til at validere deres e-mail-adresse og også deres bruger kan spores og blokeret lettere. Ulempen er, at det skaber større adgangsbarrierer.
 • Check "statistik" fanen for at se, hvem der er de højeste hævder adresser og IP-adresser og beslutte, om du tror, ​​de bør forbydes, hvis de synes som bots.

Yderligere foranstaltninger

Selvfølgelig er der altid ekstra sikkerhedsforanstaltninger, du kan føje til dine vandhaner. For eksempel kan du bede dine brugere til at besvare et simpelt matematisk ligning for at bortfiltrere endnu flere robotter. Også du kan sortliste kendt scammer Bitcoin og IP-adresser i din vandhane instrumentbræt. Denne threadon BitcoinTalk lister og opdaterer alle kendte dårlige adresser.

Kilder: Armaturer ejere mod svindlere og bots, Stop bots + fuldmagter fra at bruge din vandhane

3 vandhaner du kan lære af

Før vi wrap op den længste indlæg nogensinde er skrevet på denne blog, jeg vil bare pege din opmærksomhed på et par vandhaner, der allerede gør det store. Det kan være værd at bruge tid til at studere dem og blive inspireret af de teknikker, de bruger for at tjene penge fra deres vandhaner.

Bitcoin Aliens, Bitcoin Zebra og Moon Bitcoin er alle førende vandhaner, der modtager millioner af sidevisninger hver måned. Jeg vil også fortsætte med at opdatere på mit fremskridt med min egen vandhane som jeg optimere og forbedre mine indtjeningsmuligheder og trafik statistik.

Jeg håber du har nydt denne vejledning, og at det hjælper dig med at oprette din helt egen Bitcoin vandhane. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at tilføje flere ressourcer til det, der blev skrevet her velkommen til at gøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Januar 2017 Update dag 99Bitcoins' vandhane er en af ​​de højeste betalende vandhaner rundt. Følgende indlæg vise sin "evolution" fra Milli indtil det blev integreret i 99Bitcoins. Nogle af info i disse stillinger er forældet, men de generelle erfaringer er vigtige for hver vandhane ejer.

Opdatering # 1: Hvad jeg har lært af de første 45 dage kører Milli

Opdatering # 2: Den seneste opdatering på min Quest for at tjene penge med Bitcoin vandhaner

Opdatering # 3: Hvor mange penge kan du gøre med Bitcoin vandhaner (februar 2016 opdatering)

Endelig Update: Milli s vanvid marts (tjene penge med Bitcoin vandhaner Opdatering)

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Coinbase mod Btc-e mod BitStamp - Bedste sted at købe Bitcoins

Post Bitcoin

Vind en USB Miner 100% Gratis - Mine Bitcoin Litecoin Dogecoin From Home!

Post Bitcoin

Om Bitcoin Vandhaner

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Security Tips

Post Bitcoin

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Lost Bank konti

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Hvad er Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Bitcoin Valuta Converter - Sådan konverteres Bitcoin til USD

Post Bitcoin

Bitcoin-prisen vender opad med negativ rente fra den europæiske bank

Post Bitcoin

Bitcoin: Fransk økonom forudser dag for regning - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoins daglige rapport: BitPay Partners With Demandware, SpectroCoin bringer praktiske løsninger til europæere og meget mere

Post Bitcoin

Bitcoin fejler som en valuta - Engadget