5 måder at købe Bitcoin med Paypal - Scams og Legit måder | Danish.Lamareschale.org

5 måder at købe Bitcoin med Paypal - Scams og Legit måder

5 måder at købe Bitcoin med Paypal - Scams og Legit måder

Der er ingen nyheder til det faktum, at Paypal har benægte folk mulighed for at købe Bitcoins med deres tjenester. Den er skrevet højt og tydeligt i Paypal s TOSthat de ikke dækker digitale varer og dette fører til spørgsmålet om tilbageførsel. Derfor nogen forsøger at sælge Bitcoin med Paypal vil sandsynligvis blive suspenderet fra Paypal.

Når det er sagt, er der stadig et par muligheder for at være i stand til at købe Bitcoins gennem brugen af ​​en Paypal konto. De fleste af dem er langt fra perfekt, men hvis du har brug for at erhverve et lille beløb, og det er en én gang ting du måske ønsker at overveje dem.

Mulighed 1 - Køb Bitcoins med Paypal via Virwox

Dette er nok den ældste og mest afprøvet systemet i bogen. Vi har skrevet om dette methodmany gange, og det ser ud til at fungere ganske godt. De vigtigste ulemper ved at købe gennem Virwoxis at gebyrerne er ekstremt høje (kan beløbe sig til omkring% 15) og nogle gange er du bare ikke få godkendt. De professionelle er, at det er afprøvet og testet, hvilket betyder lav fidus mulighed.

Mulighed 2 - Køb Bitcoins med Paypal via lokale Bitcoins

Lokale Bitcoins er en markedsplads for købere og sælgere af Bitcoin. Ved hjælp af deres interface, du kan være i stand til at finde nogen, der sælger Bitcoins via Paypal. De ulemper ved denne metode er, at man ikke ved, hvem du beskæftiger sig med, og de fleste af sælgeren der tilbyder skyggefulde instruktioner for ikke at blive fanget af Paypal. Professionelle er, at du får din Bitcoin normalt hurtigere end Virwox og de gebyrer, er meget lavere. For alle detaljer læse vores tutorial.

Mulighed 3 - Køb Bitcoins med Paypal via Bitcoin Insanity

Du har måske hørt om Bitcoin Sindssyge. De hævder at sælge dig Bitcoin med Paypal på en præmie. Men efter at jeg har gjort nogle forskning online kunne jeg ikke finde nogen online-aktivitet for virksomheden efter oktober 2014. Jeg har ikke afprøvet metoden selv, men fra de generelle udseende af det på Bitcointalk firmaet startede godt og så bare klagede forsvandt. Facebookand Twitterprofile er ikke blevet opdateret i næsten et år så godt. Konklusion - Jeg ville blive væk for nu...

Mulighed 4 - Køb Bitcoins med Paypal via Brawker

Brawker tager en anden tilgang til det hele tilbageførsel problem. I stedet for at lade dig købe Bitcoins med Paypal direkte, det passer dig op med en person, der ønsker at købe noget online. Du køber varen for dem med Paypal og de sender dig Bitcoins til gengæld. Hele processen synes temmelig kompliceret for mig som illustreret i denne korte video.

Mulighed 5 - Køb Bitcoin CFD gennem Plus500or Avatrade

Hvis du kun er interesseret i at købe Bitcoins for at spekulere på prisen og at opnå et overskud, kan du bare købe Bitcoin CFD'er gennem Avatrade eller Plus500. Jeg har skrevet før om Bitcoin CFDsand dybest set betyder det, du forsøger at forudsige Bitcoin fremtidige pris. Dette vil ikke få dig egentlige Bitcoins, men da du ikke er faktisk at købe Bitcoins kan du bruge Paypal til denne metode. Husk, at når der handles CFD'er din kapital er i fare, og det er for det meste velegnet til erfarne erhvervsdrivende.

Der er stadig ingen nem måde at købe Bitcoins med Paypal i 2015

For at opsummere, selvom næsten 2 år har indsat siden jeg har skrevet min første tutorial om dette problem er der stadig ikke nogen nem måde at gøre dette. Paypal har vist en stor interesse i Bitcoin og endda nogle partnershipsbut den enkle løsning på dette problem er endnu ikke set. Når det er sagt, at spørgsmålet om at købe Bitcoins med en kredit cardhas forbedret betydeligt, men om det i vores næste indlæg.

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin underviser libertarians alt, hvad de ikke ved om økonomi - The Washington Post

Post Bitcoin

Coinbase mod Btc-e mod BitStamp - Bedste sted at købe Bitcoins

Post Bitcoin

10. april 2015

Post Bitcoin

Hvordan er Bitcoin Start Up Scene i Afrika?

Post Bitcoin

Hidtil uset: Bitcoin Mining Network overstiger 100 PH

Post Bitcoin

Bitcoin Merchant Services og Money Service Virksomheder, Springing Up

Post Bitcoin

Sådan sikkerhedskopieres din Bitcoin tegnebog (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Armory Technologies frigiver en opdateret version af sin Bitcoin tegnebog efter at have sikret investeringer på $ 600k

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farvel til fraktionelle reserver

Post Bitcoin

Bitcoin Daily Report: Lawsky Outlines Revideret BitLicense, GAW lancerer Paycoin og meget mere

Post Bitcoin

12 fantastiske Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Bitcoin accepteret: eBay til at integrere Bitcoin med Paypal!