Hvorfor skal vi finansiere mørk tegnebog | Danish.Lamareschale.org

Hvorfor skal vi finansiere mørk tegnebog

Hvorfor skal vi finansiere mørk tegnebog

Holdningerne i denne artikel er forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis synspunkter Coin Brief.

Holdet på UnSystem, skaberne af Mørk Tegnebog, for nylig udgivet en rapport om gennemsigtighed på, hvor donationer går. Det er ikke et budget, men det giver en grov skitse. En indledende skub med hensyn til finansiering blev givet i december 2013, nu holdet mener de er på den sidste strækning til at frigive den første komplette udgave af Mørk Wallet, Mørk Wallet 1.0, ved udgangen af ​​2014.

Den intitial udviklingsbudget var næsten 74 BTC, dog kan udvikling være dyrt. Den optimale mængde er steget til mere end et hundrede og tredive Bitcoins. Holdet har fået fireoghalvtreds procent af deres ønskede budget, med et beløb på ca. Nioghalvtreds Bitcoins tilbage.

Mørk Wallet s indledende finansiering er lav

Budgettet brugt hidtil over otte måneders arbejde gik 25,7% til betalende udviklere, 13,1% til repræsentation eller medie, 8,5% til computerudstyr, 38,9% til generelle omkostninger, og 13,6% til støtte fra familien. Det, sammen med en anden tredive Bitcoins brugt til at finansiere Milano begivenhed, i alt til 103,7 Bitcoins. Fourty-hvoraf to kom fra crowdfunding, og 61,7 af som kom fra de personlige opsparing af udviklere.

De personlige midler stammede fra midler optjent arbejder på andre projekter og mørk-markedsmæssige overskud.

Hvad ville den optimale budget Giv Dark Wallet-teamet?

Den fås fra donationer penge vil blive brugt på: Servere til 5,5 Bitcoins. Serverne koster 250 euro om måneden, i otte måneder dette udjævner til omkring fem og en halv Bitcoins, udviklere til at blive hyret til sjette måned for 30bitcoins. Den ledende udvikler, front-end, generel udvikler, system operationer, og admins ville alle koste 7,5 Bitcoins om måneden, 40 Bitcoins indtil udgave, sammen med en anden 5 Bitcoins for Amir og en anden udviklers tidligere arbejde.

Dette ville også give et design budget for 5,2 Bitcoins, en udvikling hack-lab arbejde-plads til 11 Bitcoins, Lab Infrastruktur og faciliteter til hack-lab, der koster 10 Bitcoins, herunder VVS, møbler, sengetøj, og edb-udstyr, en overlevelse budgettet for Amir Taaki værd 4,4 Bitcoins, og mad til hele holdet, internet, 'urter' og personlige behov, herunder medicinsk er alle tilføjet i denne sum.

Endelig vil det skabe en forsikring buffer, hvis optimale midler er opfyldt, hvilket ville være ekstra midler, der er afsat til nødsituationer og fred i sindet, sammen med en lille del, der skal gives til familiemedlemmer uden anden indkomst. Dette ville i alt 20 Bitcoins.

Hvorfor fond Mørk Wallet?

Den UnSystem holdet lover, at den officielle første udgivelse vil give et væld af fordele. En skattefri opsparing opbevaring, næsten total anonymitet, hvilket kunne have den virkning at øge værdien af ​​Bitcoinby underbygge sin feature-sæt, et enkelt produkt uden gebyrer, open source infrastruktur, ingen salg af brugerdata, gebyrer forhånd transaktionsomkostninger, synlig blockchain transaktioner og gennemsigtig hold budgettet, blandt andet point, lave Mørk Wallet en tilsyneladende værdifuldt projekt til at finansiere.

Bitcoin har lanceret på internettet i en ny wild-west. De sorte markeder, der er dukket op online, nemlig Silkevejen, har skabt et nyt stykke af den globale økonomi. Tidligere uopnåelige, ulovlige eller tabu produkter og tjenester er nu tilgængelige næsten øjeblikkeligt. Medierne kender Bitocin for at lette formeringen af ​​skadelige stoffer og ulovlige materialer; Men potentialet rækker langt ud over det,.

Mange regeringer har taget sig den frihed at invadere privatlivets fred og chikanere afvigere, selv i mange første-verdens nationer, i sikkerhedens navn. Denne krænkelse af privatlivets fred, mens næsten universelt foragtet, har været vanskeligt at modstå. Valuta og betalinger især har set en lang tradition for begrænsning. Gennem brug af Bitcoin, og fremkomsten af ​​mørke tegnebog, er en ny form for online frihed nået.

Mørk Wallet søger at demontere offentlig regulering af midler, der er baseret på at knytte visse Bitcoins til enkeltpersoner. Komplekse kryptering mekanismer og CoinJoin forsøg på at stille midler til næsten spores. Mørk Wallet kunne antænde de sorte markeder og forårsage en meget større, sikrere og uundgåeligt allestedsnærværende brug af tjenester svarende til Silkevejen. Ægte anonymitet åbner en helt ny serie af handelsmuligheder.

Mørk Wallet potentielle indvirkning på Bitcoin s Pris

Bitcoin pricehas potentiale til at eksplodere på grund af mørke Wallet. Gennem en øget komfort niveau, enkeltpersoner tiltrukket ellers uopnåelige varer, tjenesteydelser, eller endda ideer, kan nu sikkert få adgang til dem. Mørk Wallet, ved facilitatingtotally hemmelige transaktioner, ville sandsynligvis bringe nye brugere ind i Darknet markeder

Og dermed mere Bitcoin vil skulle købes til brændstof denne nye udforskning, hvilket ville hæve prisen. Mere opmærksomhed kunne udvide brugen af ​​mørke Tegnebog, og skabe en cyklus, der konstant kunne hæve Bitcoin pris og forbrug.

Et internationalt marked, uden nogen specifik regulering, kunne oprettes. En ekstra-juridisk mikrokosmos kunne eksistere i enhver internet-tilsluttet computer i verden. Alle landets grænser, skat og Betegnelser, kunne transcenderet. Vilkårlige law-systemer ville have et teater at springe op, åbne døren for at eksperimentere med et væld af økonomiske og juridiske strukturer. Mennesker med ligesindede overbevisninger, der ikke kunne etablere dem på den nationale scene, kunne samle online og gennemføre uanset hvilken retlig systemer, de ønskede. Enkeltpersoner kan ikke tvinge hinanden til at overholde alle love, hvilket skaber en helt fri markedsplads. Dette har potentiale til at være den mest demokratiske sfære nogensinde etableret.

Du kan donere til holdet på denne adresse: 31oSGBBNrpCiENH3XMZpiP6GTC4tad4bMy

Relaterade nyheter


Post Bitcoin

Bitcoin kredit Bubble Del 2: Centralbank kreditudvidelse

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Prisrapport: 28. september 2014-4 oktober 2014

Post Bitcoin

Coin Fire har brug for dig

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: Progressionen blandt Top 100 Websites

Post Bitcoin

Forsvarsministeriet betragter Bitcoin potentiel terrorrisiko

Post Bitcoin

Bitcoin er voksende accept: 6 måder at bruge BTC

Post Bitcoin

Hvorfor Bitcoin-eksperter ikke er bange for en 51% angreb

Post Bitcoin

Bitcoin er en boble, ingen planer om at kortsalg: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Bitcoin Valutakurs Diagram og Vanskelighedsoversigt

Post Bitcoin

Er Bitcoin Mining rentabel i 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard Tuesday - Hvad er Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Forklaret: MNOer af BTC